Gość: kenoe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 21:11 jak w temacie no i poprosze jeszcze informacje co do kosztow wizyty...z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzzzz Re: Dobry urolog w walbrzychu...?? IP: *.wlb.vectranet.pl 26.05.08, 21:17 dr Dauerman nie wiem czy tak poprawnie pisze się jego nazwisko, przyjmuje w MEDIC'u. Super miły i dobry fachowiec. Mój znajomy miał operację prostaty u niego. Doskonały fachowiec polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaco Re: Dobry urolog w walbrzychu...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 22:09 slyszalem ze dobry jest kolo wbk przy ulicy wiodacej od empiku tam gdzie przystanki tylko po drugiej stronie ulicy, tylko ile wizyta tam kosztuje to nie wiem, moze kto inny bedzie wiedzial wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Dobry urolog w walbrzychu...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 16:30 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobry urolog w walbrzychu...?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.05.08, 18:55 Tak tylko i wylacznie Dauerman w Medic koszt 80zl konkretny lekarz telefon do medica to 074 841 4444 uwaga na babke w recepcji - konkretnie z nia rozmawiac, bo wprowadzi niepotrzebne zamieszanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Dobry urolog w walbrzychu...?? IP: *.chello.pl 27.05.08, 21:54 Dla mnie temat urologa to ostatnio naprawde sprawa na topie. Wiele sie o nich dowiedzialam i co najwazniejsze posrednio (przez bardzo bliska osobe) doświadczylam osobiscie podejscie, co niektorych z nich, do ludzi bardzo potrzebujacych ich pomocy. Wiem teraz, ze to bardzo "unikalny towar" i trzeba miec szczescie, aby znalezc tego wlasciwego, a jednoczesnie uniknac kontaktu z tym niewlasciwym. Moje zdanie na temat wspomnianego w wypowiedziach poprzednikow specjalisty jest zupelnie odmienne. Czlowiek ten uzaleznia swoje podejscie do pacjenta od ilosci kasy jaka wpadnie do jego kieszeni. Pierwszy nasz kontakt z nim byl w szpitalu nr 2. Skonczyl sie tak, ze zadnemu wrogowi nie zycze takiego przezycia. Pozniej probowalismy prywatnie w MEDIC, za pieniazki bylo co prawda lepiej, ale ponownie trafilismy do szpitala i kolejny zawod. Dzieki Bogu w sytuacji juz naprawde kryzysowej trafilismy do Wroclawia, a tam w rece mam nadzieje kompetentnego lekarza (poki co tak jest). Czlowiek zna sie na rzeczy. Pan doktor okazalo sie przyjmuje raz w tygodniu (czwartek) w Walbrzychu w SALUS na Podzamczu. Rejstrowac mozna sie telefonicznie, jedynie na poczatku danego tygodnia, w ktorym ma byc wizyta. Wizyta kosztuje 70 zl. Lekarz nazywa sie dr Jedwabny. Ogolnie z urologami w Walbrzychu i okolicy jest kiepsko. Dauermann czy Podczasiak, to w naszym przypadku jakas pomylka. Zycze powodzenia, bo wiem, ze jest ono potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry urolog w walbrzychu...?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 09:17 W Wałbrzychu jest doskonały urolog i nazywa się Tomasz Obelinda - jest ordynatorem urologi na dwójce oraz przyjmuje w swoim gabinecie na ul. Lubelskiej (na przeciwko OSiRu). Nie wiem ile kosztuje wizyta. Nie polecam zas doktora? Willaka, w tej materii zupełny ignorant i niedouczony kaumuk Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Dobry urolog w walbrzychu...?? 02.06.08, 23:34 Al. Wyzwolenia 13, tel. 0748423523, dr n med Jacek Panek Odpowiedz Link Zgłoś
pegi11 Urolog. 03.01.15, 17:53 Czy znacie jakiegoś dobrego urologa, który umie podjąć temat problemów z erekcją? Odpowiedz Link Zgłoś
burvil Re: Urolog. 04.01.15, 20:36 Oj dziadkowie. Pytanie anonimowych ludków o poważne sprawy w tym zdrowotne . Dobre sobie ha ha. Skąd wiesz jeden z drugim, czy jesteś traktowany serio no skąd? Przecież anonim może być wszystkim , i lekarzem i wnerwionym pacjentem i złośliwym h..jem dosłownie wszystkim. Tutaj to można sobie pogadać , ale o dupie Maryni. Odpowiedz Link Zgłoś
21niki Re: Urolog. 05.01.15, 10:38 Dauerman przyjmuje w Medicu to kpiny nie klinika Pan urolog (nie tylko zresztą on)na 1 godzinę przyjmuje 6 (sześciu) pacjentów !!! To kombinat a nie lecznica a Pan doktor to wyrobnik ,ktory za wypisanie recepty (wizyta 10 min) kasuje kazdego 150 zł . Nie ma czasu na nic innego w tym czasie wypisuje recepte ,robi usg,badanie perrectum to kpiny z pacjenta i to za jego pieniadze . Dobrego urologa szukać nalezy dopiero we Wrocławiu . Odpowiedz Link Zgłoś