Dodaj do ulubionych

Ratownictwo

01.06.08, 23:24
Witam szukam osób z wałbrzycha lub okolic ktore chca lub ida na ratownictwo medyczne. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: doter Re: Ratownictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 11:49
      juz lepiej byc taksowkarzem, ratownictwo medyczne to kompletna klapa
      ojoj kalkulowalem to kiedys to wychodza same minusy, mozna zarobic
      za caly etat (180 godzin miesiecznie) 1300zl no moze do 1500 ja
      wrzuca ci sylwestra i boze narodzenie, a pozatym jak otrzyma sie
      licencjat w szkole (czyli 3 lata nauki) a nie bedzie sie pracowalo w
      zawodzie to kwalifikacje jakby przepadaja trzeba robic jakies
      douczanie wtedy, czy skolenia, nie oplaca sie kompletnie a jeszcze
      uzerac sie z zulami podniesionymi z kraweznika, szczerze odradzam
    • kasiul-a24 Re: Ratownictwo 03.06.08, 16:04
      Dap dap troszeczke zle mnie zrozumiales bo szukam osob ktore wybieraja sie w tym roku do szkoly na kieurnek ratownik medyczny? Jestes moze chetny?
      • Gość: hamerek Re: Ratownictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 11:30
        Czesc Kasiu ja jestem chętny i mam zamiar wybrać się na taki
        kierunek studiów "Ratownictwo medyczne",a ty gdzie będziesz składała
        papiery na jakie uczelnie?pozdrawiam
        • kasiul-a24 Re: Ratownictwo 26.06.08, 13:29
          Witaj Hamerek bardzo sie ciesze że chcesz isc na ratownika i ze sie odezwałes :D Ja chce złożyc do wrocławia papiery do Kadra ( kadra.wroclaw.pl/ratownik?gclid=CPOB2sz9kZQCFR44ZwodhBjVsw ) i Lifemed ( www.lifemed.pl/ ) Mam znajomych ktorzy skończyi te szkoły i bardzo sobie je chwala i polecaja, no i jest blisko do wrocka. W najgorszym przypadku mysłałam jeszcze o nysie. A Ty zlożyles juz gdzies dokumenty, bo fajnie byłoby razem pojsc na taki kierunek. Pozdrawiam Jesli chcesz mozemy porozmawiac poza forum.
          • kasiul-a24 Re: Ratownictwo 26.06.08, 13:31
            Jeszcze jest taka szkoła we wrocku edu.wroc.pl/zywirski/studium_ratownictwa_medycznego.html
            • Gość: fff Re: Ratownictwo IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.08, 14:10
              Ratownictwo medyczne prowadzi też Legnica.
              • kasiul-a24 Re: Ratownictwo 26.06.08, 14:37
                wiem :D ale tam słyszałam że jest dośc trudno
                • Gość: gość Re: Ratownictwo IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.08, 21:46
                  Po tych studiach masz ratować cudze życie więc mają być porządne. Od
                  Twojej decyzji zależy czy pacjent przeżyje czy nie.
                  • Gość: hamerek Re: Ratownictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:40
                    No ja właśnie myślałem o legnicy bo to porządna szkoła medyczna no i
                    nyse też brałem pod uwage jeszcze zobaczymy w poniedziałek wyniki
                    matury:)ale jeśli nie na studia to na studium:)
                    • Gość: hamerek Re: Ratownictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:43
                      no mnie bardziej studia interesuja niz studium w tym kierunku ale
                      tak jak napisałem zobaczymy od wyników matury:)hehe
                      • kasiul-a24 Re: Ratownictwo 27.06.08, 12:25
                        Na studiach masz wiecej suchej teorii a na studiach wiecej zajec praktycznych a to jest na plus. Mam znajomych jeden jest po studium a drugi po studiach i ten co skonczył studium od razu znalazl prace w pogotowiu. Na rozmowie powiedzieli mu ze dla nich nie liczy sie ktos kto ma wyzesze wykształcenie tylko wolą osobe co jest po wiekszej praktyce czyli studium. A zarobki sa dla wszystkich równe bez wzgledu na wykształcenie :D

Ja bardziej myślałam o wrocku bo blizej no i dwa latka i juz pracujesz. One nie sa gorsze wcale od nysy lub legnicy, poziom jest taki sam. Bede czekała na wiesci w poniedziałek jak poszła ci matuka i wtedy zaobaczymy. Pozdrawiam :)
                        • Gość: hamerek Re: Ratownictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 14:07
                          No zobaczymy w poniedziałek hehe odezwe sie tu na forum i wtedy
                          pogadamy głębiej co i gdzie:)pozdrawiam
                          • kasiul-a24 Re: Ratownictwo 29.06.08, 11:35
                            ok bede czekac :)
                            • kasiul-a24 Re: Ratownictwo 01.07.08, 12:11
                              Hamerek jak tam maturka poszła, gdzie idziemy? pozdrawiam
                              • Gość: gość Re: Ratownictwo IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.08, 19:16
                                Oj u Hamerka chyba znów za rok matura, że się nic nie odzywa.
                                • Gość: hamerek Re: Ratownictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 22:03
                                  hehe maturka do przodu:)nie odpisywałem wczoraj bo musiałem dojść
                                  pierw do siebie wiadomo%%%%%%:P no teraz musze pomyśleć co dalej!
                                  • kasiul-a24 Re: Ratownictwo 01.07.08, 22:58
                                    No jasne hamerku że trzeba było maturke uczcić :D prawidłowo. A co do szkólki to daj mi znac co i jak. Bo byłoby fajnie isc razem. Pozdrawiam
                                  • kasiul-a24 Re: Ratownictwo 01.07.08, 22:58
                                    No jasne hamerku że trzeba było maturke uczcić :D prawidłowo. A co do szkólki to daj mi znac co i jak. Bo byłoby fajnie isc razem. Pozdrawiam
                                    • kasiul-a24 Re: Ratownictwo 03.07.08, 14:26
                                      Hamerek pare dni bede bez neta, odezwe sie dopiero 11 lipca. Mam nadzieje ze juz cos postanowisz :) pozdrawiam
                                      • Gość: hamerek Re: Ratownictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 15:26
                                        Ok coś wymyśle napewno do 11:)pozdrawiam i dousłyszenia
                                        • kasiul-a24 Re: Ratownictwo 03.07.08, 17:52
                                          ok, odezwe sie 11 pozdrówka :D
                                          • kasiul-a24 Re: Ratownictwo 11.07.08, 23:29
                                            Hej Hamerek ja juz wróciłam, jak tam z decyzja o ratownictwie :D pozdrawiam
                                            • kasiul-a24 Re: Ratownictwo 15.07.08, 21:07
                                              hamerek czyżbys sie rozmyślił :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka