kasiul-a24 01.06.08, 23:24 Witam szukam osób z wałbrzycha lub okolic ktore chca lub ida na ratownictwo medyczne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doter Re: Ratownictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 11:49 juz lepiej byc taksowkarzem, ratownictwo medyczne to kompletna klapa ojoj kalkulowalem to kiedys to wychodza same minusy, mozna zarobic za caly etat (180 godzin miesiecznie) 1300zl no moze do 1500 ja wrzuca ci sylwestra i boze narodzenie, a pozatym jak otrzyma sie licencjat w szkole (czyli 3 lata nauki) a nie bedzie sie pracowalo w zawodzie to kwalifikacje jakby przepadaja trzeba robic jakies douczanie wtedy, czy skolenia, nie oplaca sie kompletnie a jeszcze uzerac sie z zulami podniesionymi z kraweznika, szczerze odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: Ratownictwo 03.06.08, 16:04 Dap dap troszeczke zle mnie zrozumiales bo szukam osob ktore wybieraja sie w tym roku do szkoly na kieurnek ratownik medyczny? Jestes moze chetny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamerek Re: Ratownictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 11:30 Czesc Kasiu ja jestem chętny i mam zamiar wybrać się na taki kierunek studiów "Ratownictwo medyczne",a ty gdzie będziesz składała papiery na jakie uczelnie?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: Ratownictwo 26.06.08, 13:29 Witaj Hamerek bardzo sie ciesze że chcesz isc na ratownika i ze sie odezwałes :D Ja chce złożyc do wrocławia papiery do Kadra ( kadra.wroclaw.pl/ratownik?gclid=CPOB2sz9kZQCFR44ZwodhBjVsw ) i Lifemed ( www.lifemed.pl/ ) Mam znajomych ktorzy skończyi te szkoły i bardzo sobie je chwala i polecaja, no i jest blisko do wrocka. W najgorszym przypadku mysłałam jeszcze o nysie. A Ty zlożyles juz gdzies dokumenty, bo fajnie byłoby razem pojsc na taki kierunek. Pozdrawiam Jesli chcesz mozemy porozmawiac poza forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: Ratownictwo 26.06.08, 13:31 Jeszcze jest taka szkoła we wrocku edu.wroc.pl/zywirski/studium_ratownictwa_medycznego.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Ratownictwo IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.08, 14:10 Ratownictwo medyczne prowadzi też Legnica. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: Ratownictwo 26.06.08, 14:37 wiem :D ale tam słyszałam że jest dośc trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ratownictwo IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.08, 21:46 Po tych studiach masz ratować cudze życie więc mają być porządne. Od Twojej decyzji zależy czy pacjent przeżyje czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamerek Re: Ratownictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:40 No ja właśnie myślałem o legnicy bo to porządna szkoła medyczna no i nyse też brałem pod uwage jeszcze zobaczymy w poniedziałek wyniki matury:)ale jeśli nie na studia to na studium:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamerek Re: Ratownictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:43 no mnie bardziej studia interesuja niz studium w tym kierunku ale tak jak napisałem zobaczymy od wyników matury:)hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: Ratownictwo 27.06.08, 12:25 Na studiach masz wiecej suchej teorii a na studiach wiecej zajec praktycznych a to jest na plus. Mam znajomych jeden jest po studium a drugi po studiach i ten co skonczył studium od razu znalazl prace w pogotowiu. Na rozmowie powiedzieli mu ze dla nich nie liczy sie ktos kto ma wyzesze wykształcenie tylko wolą osobe co jest po wiekszej praktyce czyli studium. A zarobki sa dla wszystkich równe bez wzgledu na wykształcenie :D Ja bardziej myślałam o wrocku bo blizej no i dwa latka i juz pracujesz. One nie sa gorsze wcale od nysy lub legnicy, poziom jest taki sam. Bede czekała na wiesci w poniedziałek jak poszła ci matuka i wtedy zaobaczymy. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamerek Re: Ratownictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 14:07 No zobaczymy w poniedziałek hehe odezwe sie tu na forum i wtedy pogadamy głębiej co i gdzie:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: Ratownictwo 01.07.08, 12:11 Hamerek jak tam maturka poszła, gdzie idziemy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ratownictwo IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.08, 19:16 Oj u Hamerka chyba znów za rok matura, że się nic nie odzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamerek Re: Ratownictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 22:03 hehe maturka do przodu:)nie odpisywałem wczoraj bo musiałem dojść pierw do siebie wiadomo%%%%%%:P no teraz musze pomyśleć co dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: Ratownictwo 01.07.08, 22:58 No jasne hamerku że trzeba było maturke uczcić :D prawidłowo. A co do szkólki to daj mi znac co i jak. Bo byłoby fajnie isc razem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: Ratownictwo 01.07.08, 22:58 No jasne hamerku że trzeba było maturke uczcić :D prawidłowo. A co do szkólki to daj mi znac co i jak. Bo byłoby fajnie isc razem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: Ratownictwo 03.07.08, 14:26 Hamerek pare dni bede bez neta, odezwe sie dopiero 11 lipca. Mam nadzieje ze juz cos postanowisz :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamerek Re: Ratownictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 15:26 Ok coś wymyśle napewno do 11:)pozdrawiam i dousłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: Ratownictwo 11.07.08, 23:29 Hej Hamerek ja juz wróciłam, jak tam z decyzja o ratownictwie :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś