Dodaj do ulubionych

Zespół Respect

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:44
Witajcie, skoro mieliśmy tutaj opinie na temat zespołu weselnego Tango, to może napiszecie mi coś o zespole Respect, który ma grać na moim weselu.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Shah Massud Re: Zespół Respect IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 08:42
      Kto im nazwy wymysla....??? Moze "Przytup" albo "Podryg" bylyby tez dobre....
      • Gość: Pati Re: Zespół Respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 13:08
        Nie interesują mnie komentarze na temat nazwy tego zespołu, ale czy to co robią - robią dobrze, czy może odwrotnie.
      • Gość: wiem Re: Zespół Respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 13:47
        Widziałem ich na eurowizji :D
    • Gość: ileo Re: Zespół Respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 19:51
      A ile oni biorą ?
    • Gość: jacek Re: Zespół Respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 20:00
      Tango lepsze
      • Gość: zibi Re: Zespół Respect IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 25.07.08, 05:17
        słyszłes to co robią?np.w majowym przeglądzie w Poznaniu?....
    • Gość: jacek Re: Zespół Respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 20:01
      tango lepsze
      • Gość: Pati Re: Zespół Respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 21:10
        cena do uzgodnienia, ja płaciłam 1700 zł, w sumie to nie wiem czy to dużo czy mało
        • Gość: Jare-Vit Re: Zespół Respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 23:19
          Nie no, przepraszam. Słyszałeś oba zespoły że twierdzisz że Tango lepsze ? Nieładnie.Jeśli chodzi o zespół Respect z Wałbrzycha którego członkami są Zbyszek i Ewa, to znam dobrze.Nawiązując do Zbyszka to jeden z najlepszych klawiszowców i nikt poważny kto zna
          w/w temu nie zaprzeczy. Ewa to wokalistka z naprawde wieloletnim doświadczeniem. Nie będe sie rozpisywał, dokonałas dobrego wyboru i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia... :D

• Gość: Malwinka Re: Zespół Respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 11:53
            To może ja sie wypowiem, wyzej wymieniony zespół grał u mnie na
            weselu i nikomu bym go więcej nie poleciła. Pan Zbyszek jest
            cwaniakiem, który obiecuje cuda na kiju, a potem jak sie okazuje
            (wychodzi wilka lipa)Co do Pani Ewy, to ubiera sie na wesela jak
            stara maleńka,szczerze mówiąc była pośmiewiskiem naszego wesela,
            wyglądała jak stara lampucera. Wybaczcie mi za taką krytykę ale ni
            życzę nikomu takiego zespołu. Zespół nawet nie potrafił zachęcić
            ludzi do zabawy, a o oczepinach juz nie wspomnę ( były przyśpiewki,
            które zaiwrały 4 zwrotki)
            • Gość: Pati Re: Zespół Respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 14:34
              Ojoj!!:( To mnie zasmuciłaś...Za chwile moje weselicho, a tu taka opinia, szkoda, że wcześniej nie wiedziałam.No tak, musze to jakoś przeboleć...:(
            • Gość: zib i Re: Zespół Respect IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 25.07.08, 06:00
              Malwinko,a może przedstawisz się na forum?
    • Gość: muzyk Re: Zespół Respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 06:02
      zespó przeciętny ujdzie widziałem zespół AGRA bo byłem na weselu
      szczęka mi opadła tak wymiatali i bawili polecam
      • Gość: RADA Re: Zespół Respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 04:10
        Jest na to rada, można zrezygnować i wybrać inny tańszy o koszt wpłaconej zaliczki, tyle żeby był jakiś dobry :D
        • Gość: kola Re: Zespół Respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 07:05
          a kiedy to wesele? bo znam zajebisty zespół to mogę zapytać o termin, z tego co wiem, są układni i jak mają wolne, to z pewnością pójdą na rękę. bardzo przyjemni ludzie
          • Gość: haj ja Re: Zespół Respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 01:35
            Czuje respect...
            • Gość: ZIBI Re: Zespół Respect IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 25.07.08, 05:09
              mógłbym Cię człowieku osmeiszyć,na tym forum wypowiadają się tylko
              pary młode,a nie ty niudaczniku,któremu brakuje przedewszystkim
              podstawowego wykształcenia muzycznego,śmiesz tym samym IP przemawiać
              za pary młode???proszę wejść na ranking ogólnopolski to
              zachorujesz.Nie podaję nazwy twego "zespołu" dyskietkarzu,natomiast
              zapraszam "Młode pary" z czerwca i lipca /niektórzy na
              miodowym.../sory za porę,ale właśnie rozpakowaliśmy graty po 13
              godz.jazdy z niemiec./Pewnie nas zaprosili w zastępstwie WAS.
              pozdrawiam ZIBI
              p.s.pozdrawiam powtarzające się IP
              • Gość: nikodem-informatyk Re: Zespół Respect IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.07.08, 20:52
                > zapraszam "Młode pary" z czerwca i lipca /niektórzy na
                > miodowym.../sory za porę,ale właśnie rozpakowaliśmy graty po 13
                > godz.jazdy z niemiec./

Tak, bo mlode pary tak za wami szaleją że akurat na tym forum się wypowiedzą, znajdą temat i napiszą same piękne słowa.

ty niudaczniku,któremu brakuje przedewszystkim
                > podstawowego wykształcenia muzycznego

Znam osobiście ludzi którzy nie mają wykształcenia muzycznego a są o wiele efektowniejsi niż niejeden zawodowiec.Wykształcenie to nie wszystko, to trzeba czuć, trzeba się z tym urodzic.

> Co do gry bez dyskietek- Do efektywnej gry na żywo trzeba m.in. basu i perki,syntezatora,rozumiem ze posiadasz takie instrumenty, skoro tak jezdzisz po innych...

> śmiesz tym samym IP przemawiać
                > za pary młode???

Najśmieśniejsze jest to , że ty to robisz !

Pozdrawiam

• Gość: zibi Re: Zespół Respect IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 28.07.08, 03:34
        ...z dyskietek hehehe...Trzeba było być wczoraj w hotelu "Maria" to
        by wam szczęki opadły.Grały 3 zespoły z w-cha,a wszyscy latali na
        salę w której grzmiał RESPECT...a uczyć to wy możecie,ale
        siebie,jeszcze przez wiele lat...Powoduje wami zazdrość,że kapela
        Zbyszka i Ewy to pełna profesja,a jedynym wyznacznikiem są ludzie
        którzy goszczą na naszych imprezach!!! podpisano Zbyszek Ż.
    • kachna_3 Re: Zespół Respect 25.07.08, 12:35
      Witam! U mnie na weselu 28 czerwca 2008 grał zespół Respect, było naprawdę
      super! Wszycy goście miło wspominaja pana Zbyszka i jego kapelę!!! Serdecznie
      polecam!!!!
      • Gość: pati Re: Zespół Respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 14:20

Uff, dzięki kachna:)
        • Gość: siasia Re: Zespół Respect IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 14:29
          Cześć, u mnie grali 07.06. i było super. naprawde gorąco polecam -
          nie zawiedziesz się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka