Dodaj do ulubionych

Wybory Mistera strefy ekonomicznej

IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.08, 21:18
Kochani moi!
Ogłaszam konkurs na najprzystojniejszego faceta strefy
Podawajcie nazwiska i w jakim zakładzie pracują
Pozdrawiam
DJ Nemo
Obserwuj wątek
    • Gość: sss Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.eranet.pl 29.09.08, 21:28
      OCZYWISCIE STANISLAW NOWAKOWSKI ZWANY "MORSWIN"
      • Gość: jitowiec Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 15:22
        w faurenci jit był taki supervisor na nockach mocno owłosiony ale zajebiście
        przystojny jak bym był laską to bym go zerżnął ale niestety nie wiem jak się
        nazywał ci z linki powinni wiedzieć
      • Gość: misiek [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.08, 17:05
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ja znam Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.wlb.vectranet.pl 30.09.08, 16:37
      Kaziu z Faurecii
      • Gość: jk Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.wlb.vectranet.pl 30.09.08, 18:11
        misterz Jodko
        • Gość: Pinki Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.08, 17:04
          senior Sacher Radzio
          • Gość: sss Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.eranet.pl 02.10.08, 01:29
            NO NAPEWNO BARON Z TRELLEBORGA JOZEF SZ.
            • Gość: gh Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 10:48
              bąbastik fantastik z fałrencji
    • Gość: pajac Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.08, 21:42
      król z fałrencji
      • Gość: jitowiec Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 18:25
        ten supervisor jeżdził audicą srebrną a może ten szczyn bhpowiec z
        jita???????????????????????????
        • Gość: RRR Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 20:05
          A może ja. wygląd Redoforda w mlodych latach, bicepsy Tarzana... i
          cóż więcej potrzeba. Ptaszek....
          • Gość: julka Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.08, 19:58
            Pachacz Paweł malinka:)
            swet men
            • Gość: k Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.sattom.pl 06.10.08, 23:01
              rydzu z toyoty
              • Gość: Ja Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.wlb.vectranet.pl 06.10.08, 23:11
                A moze tak miss Strefy wybierzecie????
                • Gość: rec Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.08, 08:17
                  szrama z recliners
                • Gość: Komisja Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 18:09
                  Jak miss to proponuję Kamilę W. z Framesów
                  • Gość: a ja Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.wlb.vectranet.pl 11.10.08, 18:05
                    Basię z Cersanitu, piękna i bardzo fajna
                    • Gość: pati Re: Wybory Mistera strefy ekonomicznej IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.10.08, 17:09
                      Pudzianowki Piotrek z framsów zajebisty facet
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka