Gość: Kobietka IP: *.wlb.vectranet.pl 15.10.08, 19:20 Co sadzicie o dr Szymczyku- ginekologu, bo slyszalam wiele niepochlebnych opinii o nim, choc sama nie dopatrzylam sie w jego pracy niekompetencji. Tylko powazne odpowiedzi poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kobietka Re: dr Szymczyk IP: *.wlb.vectranet.pl 15.10.08, 19:21 Oczywiscie mialam na mysli dr Andrzeja Szymczyka, a nie Szynczyka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dr Szymczyk IP: *.wlb.vectranet.pl 15.10.08, 19:37 Dajcie sobie spokoj z lekarzami i co to da jak zadasz pytanie jaki jest.Normalna rzecza jest,ze idziemy w kilka osob do jednego lekarza ja jestem zadowolona reszta np nie.Nie ma idealnych ludzi i rowniez lekarzy kazdy wybiera sobie sam z tego postu zaraz zrobi sie przyslowiowe bagno jedni za Szymczykiem drudzy nie-paranoja czy Wy nie macie innych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: dr Szymczyk IP: *.eranet.pl 15.10.08, 20:01 To jest problem znaleźć dobrego ginekologa,a tego typu wątki są potrzebne, bo lekarze muszą liczyć się,że nie są Bogami ,a opinia o nich ogólnodostępna!!!!Wejdź sobie na forum bociana to się dowiesz jak niekompetentni są lekarze,a którzy cieszą się opinią fachowców.KOBIETKA podaj maila to ci napiszę o dobrym lekarzu fachowcu.A dr Szymczyka nie polecam,byłam jego pacjentką 10 lat temu ,wróciłam w zeszłym roku poszłam na jedną wizytę i czym prędzej zmieniłam lekarza.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: dr Szymczyk - do *** IP: *.wlb.vectranet.pl 15.10.08, 20:36 moj adres to: matyl-da76@gazeta.pl Dzieki, ze chociaz Ty jestes powazna i rozumiesz, ze zadajac pyt o dr nie mialam na mysli jego urody, zachowania tylko zupelnie cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: dr Szymczyk (do kobietki) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.08, 10:51 Jak będziesz kobietą to zrozumiesz,że poruszyłaś durnowaty temat,ciekawe co o tobie wygadują,jaką masz opinię.Kto cię upoważnił do ranienia kogoś,weż się lepiej i poćwicz na klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarzspecjalista Re: dr Szynczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:49 Dla symetrii, celem lepszego zrozumienia absurdalności postu: Co sądzicie o Janinie Nowak - sprzedawczyni, bo słyszałem wiele niepochlebnych opinii i o niej, choć sam nie dopatrzyłem się w jej pracy niekompetencji. Tylko poważne osły poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarzspecjalista Re: dr Szynczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:54 C.d. Oczywiście nie miałem osłów na myśli ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I. Re: dr Szynczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 15:50 Dla mnie Doktor Szymczyk jest cudownym czlowiekiem, dobrym ginekologiem, dzieki niemu jest na swiecie dwoje moich zdrowych dzieci. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez kobietka Re: dr Szymczyk- do pseudo lekarzspecjalista IP: *.wlb.vectranet.pl 16.10.08, 23:17 Taki z Ciebie lekarz jak... a tu jeszcze ze specjalizacja ci sie marzy... jestem pod wrazeniem ,,DOKTORZE,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Re: dr Szymczyk- do pseudo lekarzspecjalista IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.08, 10:39 Jest to lekarz,który cały czas się doszkala,jest w temacie ze wszystkim na bieżąco.Chodzę na okresowe wizyty kontrolne już trochę czasu i jestem zadowolona,oby więcej było takich lekarzy,z takim podejściem do pacjenta.Przed pierwszą wizytą u niego,inny lekarz kierował mnie natychmiast do szpitala,minęło parę lat i widać że decyzja była zbyt pochopna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarzspecjalista Re: dr Szymczyk- do pseudo lekarzspecjalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 17:25 Pod wrażeniem? Nie pod gazem? Dołączasz tez kobietko do grona obsmarowywaczy? Nazwisko obsmarowanego już znamy, a twoje? Nie? A dlaczego? Bo się boisz? Bo musiałabyś pokazać buźkę w tvn? Tego lekarza panie znają i cenią! A ciebie? Kto zna i ceni? Gdzie się uczyłaś? Gdzie zdawałaś egzaminy? Gdzie rejestrowałaś działalność? Kto Cię kontroluje? Kto cię miesza z błotem? Tego można się łatwo domyślić. Czyż nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: dr Szymczyk IP: *.wlb.vectranet.pl 17.10.08, 19:16 Dziekuje za dwie (tylko dwie)powazne odpowiedzi. Mam nauczke zeby nigdy o nic nie pytac na forum, bo jedynie zostane zmieszana z blotem. Szkoda, ze tak to dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: dr Szymczyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.08, 19:38 I dobrze zrobisz,bo na tym forum takie głupie tematy nie powinny mieć miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treser idiotów Re: dr Szynczyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.08, 19:25 Sama nie dopatrzyłam się niekompetencji,ale słyszałam..........,to zaczyna być chore.Tylko poważne odpowiedzi poproszę.........,zgłoś się do poradni psychiatrycznej,masz miejsce zarezerwowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: dr Szynczyk do kobietka 17.10.08, 19:46 Hmmm... czytam Twoje wypocinki aferowiczki i dochodzę do wniosku, że: 1 - nie chodzi Ci o rzetelną opinię na temat lekarza, bo podobno niczego nie dopatrzyłaś się (pffff...). To po co takie pytania? Wszak empiryzm jest najlepsza metodą "wyrabiania" sobie zdania... 2 - uznałaś, że tylko dwie wypowiedzi były poważne... Hyhy, akurat na ten post odpisano o dziwo poważnie. Masz chyba lekko zachwianą percepcję, skoro za poważne uznajesz tylko przychylne sobie. 3- pora odstawić tabletki, seriale, talk-showy, Radio Ma-Ryja i inne atrakcje życia kury domowej. Zacznij używać mózgu, bo do tej pory starasz się wlepić w bezwolną, szarą masę ludzi powtarzających zgodnie wszystko, co tylko podsyca atmosferę zamieszania. PS.: Tym właśnie kąśliwym postem grzecznie, z opuszczoną głową dołączę do reszty "niepoważnych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: dr Szynczyk IP: *.gprs.plus.pl 18.10.08, 01:16 Jest świetny Byłem na każdej wizycie żony na USG Kulturalny, uczciwy i kompetentny To on powiedział że bede miał syna Oby tylko tacy lekarze byli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: do kobietki IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.08, 09:58 Dzięki takim jak ty,zniszczyło się wielu porządnych ludzi,mamy dlatego teraz wybory w mieście za jabola,zaśmiecone i dziurawe miasto.Tacy tobie podobni przyczynili się do tego,przemyśl dobrze sobie dlaczego tak płytko myślisz,zrozum wreszcie, ten temat jest żenujący.Nie zdajesz sobie sprawy że wyrządzasz człowiekowi wielką krzywdę a może masz w tym jakiś ukryty cel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: do kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 22:42 a co bez ginekologa nie byloby zdrowych dzieci? latacie tylko do tych ginekologow nie wiadomo po co !!! chyba nogi rozlozyc tylko Odpowiedz Link Zgłoś