Gość: mmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 16:45 Salon Meblowy System 2000(brw)-co sądzicie o ich meblach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: umeblowana Re: Salon Meblowy System 2000(brw) IP: *.wlb.vectranet.pl 21.11.08, 16:58 Mam meble BRW we wszystkich pojach ładne, ale bardzo delikatne, łatwo je uszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florka1.0 Re: Salon Meblowy System 2000(brw) IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.08, 07:28 Jeśli chodzi o obsługę PORAŻKA:jak śmiesz kliencie przeszkadzać w czasie godzin pracy,ewentualnie po paru minutach kwitnienia koło lady obsłuży Cię pan konsumujący w trakcie rozmowy z tobą kanapkę.Rozmowa ograniczy się do dania Ci katalogu i "proszę sobie poszukac na sklepie".Mebli bez porównania więcej ,lepszych jakościowo a w podobnch cenach poszukaj w Świdnicy przy ulicy Spacerowej obok PKS-U.Duży wybór na sklepie,trzy piętra ekspozycji,a nie tylko katalogi,doradzą,obsługi nie poszukujesz po całym sklepie.POZDRAWIAM I UDANYCH ZAKUPÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Salon Meblowy System 2000(brw) IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.08, 08:42 ZGADZAM SIE W 100 % - Z MEBLI BRW JESTEM ZADOWOLONA ALE NIGDY WIĘCEJ W T Y M SKLEPIE NIC NIE KUPIĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Salon Meblowy System 2000(brw) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.08, 11:23 polecam ten salon jesli wiesz co chcesz zamowic i jestes zdecydowany. Mam wszystkie meble w pokojach z systemu brw i wszystkie zamawiałam na Wrocławskiej. Odpowiedz Link Zgłoś