Gość: niezdecydowana IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.12.08, 15:26 doradżcie gdzie najlepiej zaciągnąć długoterminowy kredyt na 25000 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sss Re: gdzie dobry kredyt IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.08, 16:32 Na dzien dzisiejszy pko kredyt w zlotowkach(jesli chodzi ci o kredyt mieszkaniowy).Jesli jestescie malzenstwem i nie macie zadnego mieszkania typu wlasnosci czy darowizny to spytaj w pko o dofinansowanie do kredytu,ktore polega na tym ze panstwo przez pierwsze 8 lat doplaca 50% odsetek to moze byc kwota nawet 400zl miesiecznie.jest taki przepis tylko nie kazdy wie o tym i nie kazdy bank sie tym zajmuje a pko zajmuje sie napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: gdzie dobry kredyt IP: *.wlb.vectranet.pl 08.12.08, 19:06 Proponuję POLBANK wziełam i jestem zadowolona .Można nawet na 7 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredytobiorca Re: gdzie dobry kredyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.08, 19:45 Tak,tak weź kredyt mieszkaniowy w PKO BP a będą go spłacały Twoje wnuki Ja w 1991r miałem 13 600zł kredytu mieszkaniowego tzw."starego portfela", spłaciłem ponad 25 000zł. Do spłaty zostało mi jeszcze tylko 126 600zł. Nie to nie pomyłka w zerach, tak lichwiarskie PKO BP nalicza odsetki. Weź kredyt mieszkaniowy w PKO BP a "zafundujesz" swojej rodzinie niewolę ekonomiczną na pokolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: gdzie dobry kredyt IP: 62.87.160.* 12.12.08, 12:01 Jak to możliwe??? Przeceiż to jakiś absurd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: gdzie dobry kredyt IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.08, 12:19 Do kredytobiorcy: Nic dziwnego ze dowalili ci takie odsetki jak w 1991 byl tylko bank pko i moze jeszcze jakies ze dwa.Teraz mamy prawie rok 2009 wiec nie ma co porownywac.Wtedy banki nie mialy konkurencji jak w tej chwili.Ja sprawdzilam wszystkie mozliwe bank i co?wygralo pko.Nawet doradcy finansowi polecili ten bank.sory ale zyjesz 18 lat do tylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredytobiorca Re: gdzie dobry kredyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.08, 11:09 To sprawdź kredyty mieszkaniowe udzielane przez PKO BP pod nazwą "Własny kąt" i bodajże "Alicja". Też odsetki naliczane po lichwiarsku - kredyt nie do splacenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry Re: gdzie dobry kredyt IP: 165.72.200.* 10.12.08, 20:52 Porównaj oferty na www.dotbank.pl i umów się z konsultantem. Bezproblemowo w jednym miejscu poznasz oferty kilkunastu banków. Możesz od razu wypełnić wniosek, wszystko szybko i wygodnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: gdzie dobry kredyt IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.08, 15:06 podstawowe pytanie: co rozumiesz pod pojęciem długi termin, oraz na jaki cel jest to kredyt?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poradze Re: gdzie dobry kredyt IP: *.centertel.pl 12.12.08, 22:26 polecę Ci stronkę www.comperia.pl Jeśli ma to być zwykły kredyt konsumpcyjny czy pożyczka gotówkowa to sprawdź w pierwszej kolejności w banku w którym masz rachunek - pamiętaj, ze możesz negocjować. Sprawdź też koniecznie ofertę BZ WBK. jeśli chodzi o hipoteczny to daj znać - poradzę coś innego :) do kredytobiorcy - powinieneś refinansować kredyt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredytobiorca Re: gdzie dobry kredyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.08, 11:20 Dlaczego JA mam refinansować kredyt? Kredyt wzięła spółdzielnia mieszkaniowa a "nasz kochany" ustawodawca w 1995r. wprowadzając zasadę że PRAWO DZIAŁA WSTECZ zrobił z członków spółdzielni kredytobiorców, mając głęboko w "czterech literach" wyrok Trybunału Konstytucyjnego o niezgodności tego przepisu z KONSTYTUCJĄ. Kuriozalne było uzasadnienie uwczesnego premiera J. Buzka - "Sejm musi odrzucić wyrok Trybunału - bo bank PKO BP musiał by oddać spółdzielcom ponad 200 milionów zł.,a to była by STRATA dla banku!! Odpowiedz Link Zgłoś