Gość: CRI IP: *.chello.pl 05.11.03, 23:30 POSZUKUJĘ KONTAKTU ZE ZNAJOMĄ Z DAWNYCH LAT ,JESLI MACIE GSM ALBO E-MAIL DO NIEJ TO BEDE BARDZO WDZIĘCZNY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3man Re: MILENA ŚLEBODA-SZUKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.1.* 06.11.03, 00:00 Gość portalu: CRI napisał(a): > POSZUKUJĘ KONTAKTU ZE ZNAJOMĄ Z DAWNYCH LAT ,JESLI MACIE GSM ALBO E-MAIL DO > NIEJ TO BEDE BARDZO WDZIĘCZNY Podaj rok urodzenia i nazwisko panienskie Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: MILENA ŚLEBODA-SZUKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.03, 07:23 Heja. Znam ta panią, ale dawno jej nie widziałem. Jeżeli mnie pamięć nie myli to wyszła za mąż i teraz nazywa się Bielec. Ale niestety nie mam z nią absolutnie żadnego kontaktu. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulu gula Re: MILENA ŚLEBODA-SZUKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.03, 22:14 Znam ją dobrze wiem gdzie mieszka, fakt wyszła za mąż i ma już dziecko. Nie wiem jednak czy mogę przekazać takie informacje spytam ją to odpiszę lub sam się z tobą skontaktuje na forum. heja Odpowiedz Link Zgłoś