Gość: Emil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 10:31 kogo polecacie do Opla albo innego osobowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: Dobry elektryk samochodowy w Wałbrzychu IP: *.sattom.pl 06.01.09, 10:36 Na piaskowej gorze na ulicy Teligi jest spoko gosc. Rozsadny moim zdaniem. Nie pamietam jak sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry elektryk samochodowy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 10:45 Karpiński warsztat na terenie byłej kopalni Thorez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dobry elektryk samochodowy w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 06.01.09, 21:11 Kilkukrotnie juz slysze, ze jest polecany. Bylem u niego i z 5 usterkami odeslal mnie do domu. Tego nie warto, tego nie wiem, tego nie da sie zrobic. Generalnie niby magik a spuscil mnie i w niczym nie pomogl :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Dobry elektryk samochodowy w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.09, 07:35 Dajcie spokój z tym Karpińskim, miernota straszna, odesłał mnie z niczym!!!!!!!Nie wiem czy nie umiał, czy nie chciał naprawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Dobry elektryk samochodowy w Wałbrzychu IP: *.xdsl.centertel.pl 06.01.09, 11:45 Auto elektro roszak w szczawnie zdrojów na ulicy ułanów legi nadwiślańskiej - gość ma pojęcie ale - jak każdy - popełnia błędy no i do tego jest cholernie drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: Dobry elektryk samochodowy w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 06.01.09, 19:06 Karpiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Dobry elektryk samochodowy w Wałbrzychu IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.09, 21:55 Karpińskiego nie polecam. Kilkukrotnie jeździłem do niego z tą samą usterką i niestety nic nie zrobił. Co więcej na koniec dostałem "po uszach" że on nie wie o co chodzi bo już wszystko działa jak należy. A usterka jak była tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAURUS Jak Opel IP: 78.133.207.* 07.01.09, 09:51 to jedż na Wańkowicza na warsztat po byłym ZDZ-cie. Przy Oplu robi wszystko. A kto poleca Pijackiego ? Nie radzę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Dobry elektryk samochodowy w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.01.09, 12:28 Dzisiaj dobry elektryk musi być elektronikiem,a tak w przypadku starych fachowców niestety nie jest. Podstawą jest posiadanie oprogramowania do każdego samochodu i odpowiednia wiedza do posługiwania się nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Dobry elektryk samochodowy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 22:06 A co powiecie o warsztacie Skiby na terenie Spółdzielni Podzamcze - czy jest dobry, czy jest drogi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Dobry elektryk samochodowy w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 08.01.09, 12:48 Jeżeli chcesz mieć sprawne auto,to Skibę sobie odpuść-partacz i oszust.Zaraz wymyśli Ci milion usterek,które trzeba naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Dobry elektryk samochodowy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 22:07 Na 90 % mam rozkodowany komputer - jaki elektryk ma program do Corsy C??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Dobry elektryk samochodowy w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.01.09, 10:23 Skibę odpuść sobie, zadzwoń tutaj:603272975 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz tu raz tam.... Re: Dobry elektryk samochodowy w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 08.01.09, 12:59 Jedź do Piotrka na Poniatów.Byłem tam u niego już z Clijówką, Peżotem i ostatnio poleciłem znajomej,pojechała z Opelkiem.Wszystko zrobił.Adres to ul.Orkana 85,pisze na ścianie wielki napis "Auto Naprawa".Numeru telefonu nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky.luck.klodzko Re: Dobry elektryk samochodowy w Wałbrzychu 08.01.09, 20:55 Jedź do Zakrzewskiego na Wańkowicza. Gość zna opla na wylot i jako jedyny chyba ma oplowskiego TECH-a w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś