Dodaj do ulubionych

UWAGA- na ledwozipie

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.03, 13:58
jest to moim zdaniem szalenie niebezpieczny człowieczek, siedzi sobie za
klawiaturką i jątrzy.brak mu odwagi! niech wyciąga sztandary ORMO niech nimi
powywija, nie on za wegła, to smutny facet, nic dodac nic ując, pierwszy sie
podpisuje? lecz swoim pseudo.zwykły psychik.
z wyrazami szacunku komendant ORMO
Obserwuj wątek
    • Gość: spec grupa Re: UWAGA- na ledwozipie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.11.03, 20:22
      A MOŻE BYŚ COŚ O SOBIE,LEDWOZIPIE, NAPLULI CI W MORDE,RZEKNIJ COŚ,ALBO TO JEST
      PRAWDA.PLAMA NA CAŁEJ LINI.
      • Gość: maja Re: UWAGA- na ledwozipie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.03, 06:39
        Dla mnie ledwozipie tez jest podejrzany, szczerze nie lubie go.Ale jak by
        mogl to prosilabym go o zdjęcie ,niech zamiesci w randkach lub poda link.
    • ledwozipie ha ha ha, ale się ubawiłem :-))) 12.11.03, 07:27
      HAhahahaha. Ale piękna prowokacja. Człowiek wraca sobie z urlopu i zostaje
      zastrzelony takim durnym postem. Chciałbym was poinformować, że wcale nie
      jestem smutnym facetem. Pierwszy się wpisuje gdyż lubię to forum i czytam je
      regularnie. Używam pseudo nie jako jedyny na tym forum, taka jest zaleta
      Internetu, że można pozostać anonimowym. Nie wiem skąd przypuszczenia że brak
      mi odwagi. Pozdrawiam

ps. Widzę że komuś nie podobają się tematy, które poruszam. Uderz w stół a
      nożyce się odezwą
      • ileana Re: ha ha ha, ale się ubawiłem :-))) 12.11.03, 09:58
        Ciesze sie ze sie ubawiles ,bo nic na takie bzdury innego nie mozna
        lepszego....
        Najwazniesze nie dac sie sprowokowac.
        Jestes jednym z najsymptyczniejszych forumowiczow i Walbrzyszan na forum.
        Tak trzymaj i pisz nowe watki...
        Pozdrawiam ileana
      • Gość: HASAN_SAS Re: ha ha ha, ale się ubawiłem :-))) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.03, 09:59
        i e tym momencie w pelni Cie popieram! :)
        • Gość: jeszczezipie Re: ha ha ha, ale się ubawiłem :-))) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.02.04, 18:46
          Też cię popieram.Tylko tak dalej:))
          • kamaha Re: ha ha ha, ale się ubawiłem :-))) 18.02.04, 23:19
            Gościu, jesteś zabawny, lubię cię czytać.
            buziaczki
      • Gość: jura57 "Ptasia grypa"- Ledwozipie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 13:44
        Czyżby "spec grupa" i "ORMO" zainfekowały jakimś wirusem Ledwozipie. Brak
        jakiejkolwiek wypowiedzi na łamach forum chyba jest tego oznaką. Kompa nie
        zabrał mu(chyba) żaden poszukiwacz. Jest jak sam(a) stwierdził(a) po urlopie.
        Nie ma zatem żadnych przeciwwskazań żeby trochę się "wypocić" na stronach tego
        forum. Może jednak zmuszony został do zmiany logo przez czynniki zewnętrzne.
        • Gość: eladion Ledwozipie - covert agent? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.02.04, 08:14
          Ledwozipie być może szykuje jakąś "bombę", z którą wyskoczy:)
          Ledwozipie wracaj bo smutno.
        • ledwozipie Re: "Ptasia grypa"- Ledwozipie 25.02.04, 23:59
          Nie ma żadnego wirusa :-)))).
          Informuje wszystkich że własnie wróciłem ze służbowego wyjazdu. Od jutra
          nadrabiam zaległości na forum.
          Pozdrawiam wszystkich
    • Gość: komendant ORMO .---.--.--..---.---- ...-. ----. --. --. IP: 195.117.149.* 20.02.04, 18:54
      tajne spec znaczenia
      ..- ... --. --
    • droite Re: UWAGA- na ledwozipie 24.02.04, 10:53
      Co Wy chcecie od ledwozipie? Na każdym forum jest taki ktoś, kto potrafi
      wyłożyć przysłowiową kawę na ławę. I właśnie za to cenię ledwozipie. Podobnie
      jak Rafisa na forum wrocławskim.
      • Gość: Szpilka Re: UWAGA- na ledwozipie IP: 195.117.149.* 26.02.04, 20:08
        Gdzie on się właściwie podziewa? Coś dawno go nie widać. Chyba awansował.
        • ledwozipie Re: UWAGA- na ledwozipie 26.02.04, 22:21
          Naprawdę czuje się zaszczycony że tak interesujecie sie moją skromną osobą. :-)
          Zapewniam was że nie opuściłem wałbrzyskiego forum. Czasami jestem mniej
          aktywny, ale zawsze jestem. Pozdrawiam

ps. Droga szpilko, niestety jak narazie nie awansowałem :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka