Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 23:14 Mam pytanie- czy jest w Wałbrzychu ktos kto zajmuje się wróżeniem, czy możecie mi kogos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: Wróżka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 00:27 było kilka takich postów. wpisz w googlu "wróżka wałbrzych " i zobaczysz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Wróżka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 00:34 a swoją drogą poco zaśmiecasz forum ??? nie lepiej poszukać samemu ? tym bardziej, że już były takie posty. Masakra ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 14:39 ot demokracja, tylko pogratulować !! Może Monika nie potrafi szukać, może nie ma ochoty szukać. Posiadasz wiedzę, która jej pomoże to napisz nie to nie wypowiadaj zbędnych frazesów. Sama nie wiem, co gorsze zaśmiecanie forum czy brać kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 15:22 Nie macie ochoty jej pomóc to nie odpisujcie ,a nie zaraz krytykujecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EZO TV Re: Wróżka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 18:52 Jak będziecie krytykować to wróżka się wami zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gsia Re: Wróżka IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.09, 00:04 Nie wiem czy powinnam Ci doradzać. Jest na Sobięcinie - pierwszy przystanek za mostem, tam wszyscy ją znają. Przyjmuje w pierwszy piątek miesiąca i to raczej lepiej być przed południem bo wieczorem to nie przyjmuje. Zastanów się jednak i poczytaj wcześniej o tym, jeśli jesteś osobą wierzącą to tym bardziej. Mnóstwo osobom się sprawdziło co mówiła. Ja wyszłam bardzo zadowolona, bo powiedziała mi parę miłych rzeczy, ale czasem może powiedzieć coś niemiłego, a czasem lepiej takich rzeczy nie wiedzieć... Dla mnie to był ciepły kompres dla duszy.. choć nie wiem czy akurat dobrze postąpiłam. Życzę przemyślanej decyzji, pzd. "..nawet jeśli życie teraz zna odpowiedź, może lepiej jeśli teraz nic nie powie..." Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjawalbrzych1 Re: Wróżka 24.01.09, 11:41 A ja śmiało mogę polecić Wróżbitę Macieja. On przyjmuje na Nowym Mieście.Jest to wróżbita zawodowy i zna się na tym co robi. Jest bardzo dobry, a zarazem konkretny. Mówi prawdę, nawet tą, która boli. Ale przecież właśnie o to chodzi :) Podaję Tobie jego stronę internetową, tam sobie wszystko poczytaj ( cennik, czym się zajmuje etc.) Patrycja www.wrozbita.maciej.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś