Dodaj do ulubionych

Jestem chętny

IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.09, 18:38
jestem chętny
Obserwuj wątek
    • Gość: MEN2 Re: Jestem chętny IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.09, 18:49
      ja tez
      • Gość: gość Re: Jestem chętny na spacer IP: *.wlb.vectranet.pl 26.01.09, 19:15
        słonecznej pogody
      • Gość: kolezanka ;-) Re: Jestem chętny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 19:27
        na co jestes chętny???
        • Gość: kolega Re: Jestem chętny na spacer IP: *.wlb.vectranet.pl 26.01.09, 19:30
          na spacer
          • Gość: kolezanka ;-) Re: Jestem chętny na spacer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 19:44
            spacer? za zimno !
            • Gość: hętny Re: Jestem chętny na spacer IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.09, 19:49
              na taniec
              • Gość: lizus Re: Jestem chętny na spacer IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 04:20
                jestem chętny wliz...54 norek naraz
                z zagajnikiem
                • Gość: kolezanka ;-) Re: Jestem chętny na spacer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:46
                  lizus! język by Ci odpadl hihi
            • Gość: kolega Re: Jestem chętny na spacer IP: *.wlb.vectranet.pl 26.01.09, 19:56
              po spacerze, przy kominku i przy grzanym winku, gui s appele Bordeaux
              Moelleux, madam-zmarzluszko
              • Gość: kolezanka ;-) Re: Jestem chętny na spacer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 21:01
                ladnie zarecytowane;-)ano jak niema komu grzać to marzne hihi pozdrowionka
    • Gość: Ania Re: Jestem chętny IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.09, 21:13
      a ja jestem chętna poznać kogoś "normalnego" ale ciekawego
      Annia
      • Gość: :) Re: Jestem chętny IP: *.wlb.vectranet.pl 26.01.09, 21:22
        To może sie spikniemy?
      • Gość: :) Re: Jestem chętny IP: *.wlb.vectranet.pl 26.01.09, 21:23
        to może sie spikniemy?
    • Gość: Chętna Re: Jestem chętny IP: *.chello.pl 26.01.09, 21:57
      Jeśli myślisz o tym, co ja - to ja też jestem chętna:)
      • Gość: feniks Re: Jestem chętny IP: *.centertel.pl 27.01.09, 07:44
        qui s`apelle Bordeaux Moelleux madame - jesli juz koniecznie chcesz
        sie podniecac znajomoscia francuskiego, to pisz poprawnie.
        • Gość: dido Re: Jestem chętny IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 07:56
          Dobre!!!Gościu zaimponował plebejską francuszczyzną he he!O'mon dieu...
          • Gość: feniks Re: Jestem chętny IP: *.centertel.pl 27.01.09, 08:17
            Skoro bledy j.polskiego sa na biezaco wytykane i poprawiane to
            widzisz cos zlego w korekcie francuskiego gosciu?
            • Gość: dido Re: Jestem chętny IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 08:25
              Absolutnie nie!Tak trzymaj!
              • Gość: dido Re: Jestem chętny IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 08:30
                Feniks nie fochuj się ;-)To było do -kolegi...
                • Gość: feniks Re: Jestem chętny IP: *.centertel.pl 27.01.09, 08:49
                  Alez ja sie nie fochuje, co najwyzej pare pior mi wypadlo i czekam
                  na ranne odrodzenie:)
                  • Gość: .. Re: Jestem chętny IP: *.wlb.vectranet.pl 27.01.09, 20:37
                    Piszesz i wysławiasz się w języku polskim jak dziecko po szkole
                    specjalnej, a śmiesz kogoś poprawiać w języku obcym znając również go
                    niewiele, zaglądnij sobie do słownika jak się pisze słowo "appele"
                    • Gość: feniks Re: Jestem chętny IP: *.centertel.pl 27.01.09, 22:45
                      Widzę, że trafił się następny mądraliński(a) po filologii
                      specjalnej, który uważa się za chodzącą encyklopedię wiedzy.
                      Przykro mi, ale piszemy: appeller i appeler co nie zmienia faktu, że
                      jedno "p" straciłem ale za to poprawiając mnie błędnie udowodniłaś
                      swoją jakże pustą prostotę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka