IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 20:30
kler za duzo sobie pozwala !!! jest 21 wiek - czy w koncu ktos to
zauwazyl ???
Obserwuj wątek
    • Gość: D Re: kler IP: *.opera-mini.net 29.01.09, 21:02
      Rozwiń temat pasuje wszędzie kler polityk partia kraj itp
      • Gość: do jaaaa Re: kler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 21:37
        wszyscy w europie to zauważyli tylko zacofana polska nie bo jest milion lat do
        tyłu z intelektem a kler korzysta na tym doskonale na ciemnocie i tępocie
        ludzkiej i kokosy zbijają na polaczkach ,cała europa się śmieje i dziwne że w
        ogóle nas do tej europy unii wpuścili tam kościół nie ma nic do gadania i się
        nie wpi.er.dala do polityki.
        • Gość: on Re: kler IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.09, 22:00
          na pewno na Tobie się nie wzbogacili, bo z pewnością nie dajesz - dlatego
          zamknij pysk i zajmij się swoimi sprawami, bo rzygać się już chce z tym klerem,
          kościołem itp. poczytaj sobie "ksiądz po kolędzie" jest tam taki "ari" Twój
          człowiek, on tam wszystko wie, dużo pisze - to się zgadacie,
          • Gość: do on Re: kler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 22:15
            masz racje rzygać się chce jak się słyszy o klechach i kościele.
            • Gość: TSC Re: kler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 22:46
              Bardzo wdzięczny temat.
              Szczególnie gdy okazało się , że Papież jest jednak omylny.
              Jest tu jakiś klecha , który to ma coś do powiedzenia w tej materii?
        • Gość: ja Re: kler IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 23:21
          Twoje zacofanie i brak znajomości zasad pisowni nie oznacza zacofania innych. (:
          • Gość: Stolzman Re: kler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 09:55
            Co zacofanie i znajomość zasad pisowni, które jak widać
            dla "ja" to czysta chińszczyzna ( o rozumieniu tekstu nie
            wspominając) ), ma wspólnego z tematem ? Jesteś „sukienkowy” to
            wyraź swoje zdanie, a jak nie do wracaj do budy burku.
            • Gość: nergal wam wyjaśni Re: kler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 12:55
              www.youtube.com/watch?v=Nrvv0HRKgqg&feature=related
              • Gość: TarRevellerTar Re: kler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 13:03
                Ale żeś się popisał z tym linkiem jak się komuś nie podoba to niech sobie nie
                wierzy. A co do zacofania to ja przepraszam ale np. małżeństwa gejowskie,
                lesbijskie czy aborcja(mordowanie dzieci) to jest cofanie się ludzi do czasów z
                przed kilku tysięcy lat.
                • Gość: ari Re: kler IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.02.09, 13:32
                  A co komu do małżeństw gejowskich,a czy koścół łozy na utrzymanie
                  dzieci niczyich,kalekich,niechicanych które sa narazone na bardzo
                  ciężkie życie,na cierpienie?czu kościół komu kolwiek pomógł w tej
                  sprawie?Sami miedzy sobą uprawiaja seks a głozno mówią,że nie
                  popieraja gejów.I tu się mylą,w Bibli jest napisane,że sznowac
                  trzeba kazdego,a wrogowi podac ręke.Co to znaczy,że ja wiem wszystki
                  najlepiej??Poprostu nie daje się manipulować przez kler bo znam
                  Biblie,i tym się róznimy,ze niektórzu z was łażą do kościoła nie
                  mając pojęcia w co tak naprawde wierzą i co wyznaja.
                  • Gość: gość Re: kler IP: *.chello.pl 01.02.09, 23:06
                    psioczycie na klechów a w niedzielę za......cie do kościółka dać
                    klechom na tace
                    • Gość: ari Re: kler IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 02.02.09, 13:59
                      o przepraszam,ja trzymam sie z daleka od tej wywiadowczej instytucji.
                      • Gość: gość Re: kler IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.09, 14:30
                        przeżegnaj się i odmów modlitwę bo jeszcze
                        bardziej zostaniesz ukarana za swoje okropne grzechy, widocznie ci
                        jeszcze mało
                        • Gość: do gościa Re: kler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 16:27
                          chyba ty zap.ierd.alasz do tego zakłamanego budyneczku co niedziele gościu
                          niedzielny!!!!!i dajesz te swoje grosze co zarobisz tym szarlatanom żeby
                          jeździli furami wypasionymi a ty na piechotkę drałuj ciemna istoto zacofana...
                          • Gość: do prymitywa Re: kler IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.09, 20:24
                            naucz się wyrażać i pisać w języku polskim oświecony półanalfabeto
                            o przepitym i przepalonym mózgu
                            • Gość: do do prymitywa Re: kler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 00:43
                              mózg przepity i przepalony blantami to ty masz analfabeto pełny, nie pije i nie
                              pale i co ci tak ku.rwa gały wyszły zdziwiony?????
                              • Gość: x Re: kler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 08:25
                                oj, zapachnialo mi kotem. Swiadkow zapraszam na ich forum. Kaccc!!
                                • Gość: kiki Re: kler IP: *.wlb.vectranet.pl 03.02.09, 14:00
                                  świadkowie nie posługują się takim językiem tylko menele spod monopolu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka