Gość: zainteresowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 15:20 Mam pytanie,czy nie wiecie czy u nas w makro są jeszcze jakieś przyjęcia do biur??? Jeżeli ktoś wie coś na ten temat prosiłabym o odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: makro wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.09, 16:19 już nie ma przyjęć do biur, to już jest porażka - rusz swój tyłek jak szukasz pracy a nie tutaj się pytasz o to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gap Re: makro wałbrzych IP: *.gprs.plus.pl 28.02.09, 23:43 Raus! Do Fizycznej roboten! A nie do biuren! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: makro wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.09, 23:51 ale wygodna może jeszcze do ciebie do domu mam przyjechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulwers Re: makro wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 01.03.09, 10:18 Smieszą mnie takie ogłoszenia typu: Szukam pracy, jestem osoba... Ludzie zrozumcie, ze to Wy macie szukać pracy a nie pracodawcy przychodzić do Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: makro wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.09, 12:29 Ciekawe kto odpisał na ten post? Zbesztacie każdego! dosłownie każdego! Już żaden człowiek nie może o nic sie zapytac na tym forum, bo albo: - źle ujął swoje myśli - zrobił ortografa - w złym dziale napisał.... i takie inne. Tylko siedzą i oceniają. Ja jak nie znam odp. na jakieś pytanie, to po prostu nie odpowiadam i tyle. Teraz (zawsze) Internet jest bazą wiedzy, źródłem danych i dla mnie to NORMALNE, ze ktoś pyta sie o prace. I nie odczuwam wcale, ze czeka aż pracodawca do niego przyjdzie na kolanach i zaproponuje etat! Skad Wy macie takie odczucia? Jeśli bym zobaczyła posta, przez przypadek ktoś by szukał prace w mojej firmie, to bym mu dała namiary. Ma farta, szczęscie... poszedł na łatwizne- i udało mu się :) A Wam czyżby było żal, ze dostał by "CYNK" o pracy siedzac w ciepłym domciu, a nie zapierniczając na nóżkach w pocie czoła do firmy tylko z pytaniem "czy szukacie pracownika"? Warto pisać i szukać w Internecie pracy. Każdy sposób jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość:))) Re: makro wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 13:01 Podzielam zdanie. Może zdarzyć się tak, że ogłoszenie o pracę jest wywieszone gdzieś na jakiejś witrynie a nie w internecie, ktoś to zobaczy i może o tym napisać, bo nie wyobrażam sobie biegać od rana do wieczora co dziennie po mieście szukając nowych ofert pracy. Ale człowiek człowiekowi wilkiem, więc nie dziwię się, że tacy ludzie wypowiadają się w taki sposób na forum. Musimy sobie pomagać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ąę Re: makro wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.09, 19:36 no, wzięłoby się na łacha taką popierdółkę do firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: makro wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.09, 20:27 Dacie "cynku" komuś, ze gdzieś jest praca, wcale nie oznacza przyjęcie tej osoby do pracy! To , że "gdzies przyjmują", wcale nie równa się masz etet! Kolejny mądry :/ Przecież rozmowa, złożenie papierów to inna bajka. KOlejny, nieodłączny etap. Tu , w sieci, ludzie tylko chcą wiedzieć gdzie może byc praca......... grr Zaraz się zezłoszczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega kolegi Re: makro wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.09, 20:32 wez mi ku... zjebie oszczany moczem wytlumacz co za ciurlas zareaguje pozytywnie na ogloszenie: Szukam pracy - Danka Odpowiedz Link Zgłoś
mcgregor7 Re: do zainteresowana 02.03.09, 07:50 Mam propozycje, ktora moze Cie zainteresowac. Nie do konca jest to praca w biurze, ale zawsze to mozliwosc zarobienia pieniedzy. po szczegoly pisz na maila : mcgregor7@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś