Gość: nędzasz wałbrzyski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 19:49 w wałbrzychu to jest luksus chleb ze smalcem a jak u was... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: chleb ze smalcem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 20:21 U nas też, a jeszcze do tego ogóreczka kiszonego mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: chleb ze smalcem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 20:31 Ty jesteś nędzasz czy nędzarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussylicker Re: chleb ze smalcem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 20:56 W szkoŁę rzucał kamieniami a teraz się dziwi że zasuwa chleb ze smalcem ( skšdinšd może być całkiem fajny jak się umiejęnie zrobi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez sensu Re: chleb ze smalcem... IP: *.xdsl.centertel.pl 01.02.09, 22:44 każdy je to co lubi, mi niczego nie brakuje, a chleb ze smalcem często lubię zjeść :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konieczko Re: chleb ze smalcem... IP: *.wlb.vectranet.pl 01.02.09, 20:56 i zimnego browarka. Albo nawet dwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maslana Re: chleb ze smalcem... IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 22:48 a ja tam wole chleb z kupa sobie zjesc:P Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: chleb ze smalcem... 02.02.09, 09:14 Gość portalu: nędzasz wałbrzyski napisał(a): > w wałbrzychu to jest luksus chleb ze smalcem ... Bardzo niezdrowo tak jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: chleb ze smalcem= miażdzyca IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.09, 10:36 no właśnie nadmiar cholesterolu prowadzi do problemów zdrowotnych i do nędzy, warzywa i owoce są podstawą zdrowia i bogactwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa10-0 Re: chleb ze smalcem... IP: *.centertel.pl 02.02.09, 12:02 U nas,to znaczy gdzie i u kogo?Dlaczego piszesz,że w "(wałbrzychu)"a nie w Wałbrzychu?Z tego co wiem,to na całym świecie,gdzie są Polacy smalec to luksus,tym bardziej,że zrobiony w domu tradycyjnymi sposobami.Ja sama chętnie go robię i je cała rodzina ze smakiem.Nie narzekaj,bo niektóre osoby nie mają nawet na słoninę,żeby samemu zrobić sobie ten wspaniały"smaluszek" z przesmażoną kiełbaską,cebulką,czosnkiem i dodatkiem odrobiny majeranku.Życzę Ci smacznego"nędzaszu"(nędzarzu)! Odpowiedz Link Zgłoś