Dodaj do ulubionych

latawce na strefie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 21:45
Od kilku dni widuję na strefie kitesurferów na nartach i deskach
snowbordowych ,mam jedno pytanie czy gdzieś w okolicy są
organizowane kursy kite ,samemu bym nie chciał zaczynać przygody z
kitem bo jest to bardzo niebezpieczny sport i zawsze bezpieczniej
jest pod okiem doświadczonej osoby, moment nieówagi i lecisz
kilkanaście metrów nad ziemią widziałem kilka filmów z wypadkami.
Obserwuj wątek
    • Gość: lila Re: latawce na strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 22:40
      widziałam fajne ale niebezpieczne
      dzisiaj to ich było chyba z dziesięciu
      • Gość: jaś Re: latawce na strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.02.09, 11:00
        skoro latają to podejdz i zapytaj
        • Gość: yyy Re: latawce na strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 18:08
          znalazłem taki filmik
          www.youtube.com/watch?v=OZ3QU5QLJ3A&feature=related
          • tnbd Re: latawce na strefie 16.02.09, 18:57
            Sam jeżdżę na snowboardzie i z chęcią się przymierzę do snowkita. Na strefie, na lotnisku w Świebodzicach oraz na równinie pod Snieżką, jeździ mój kolega, który ma instruktora z kaita, więc myślę że gdy sezon "letni" się rozpocznie to na Mietkowie będzie można popróbować. Ma na imię Przemek a to nr do niego: 695 469 991. Oprócz tego ma instruktora snowboardu i pływania. Organizuje wyjazdy więc mozna sie dogadać. Pozdrawiam :)
            • Gość: lila Re: latawce na strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.09, 11:50
              dzisiaj widziałam 2 latawce
              • Gość: juras Re: latawce na strefie IP: *.as.kn.pl 17.02.09, 12:15
                a ja dzis widzialem orla cien na strefie :)
                • Gość: ja Re: latawce na strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 20:24
                  dzisiaj stałem z godzinę i obserwowałem skoki i jazdę ,super jak na
                  filmach telewizji extreme sport

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka