Gość: Paweł IP: *.centertel.pl 20.03.09, 20:17 witam.mam takie pytanie, wiecie moze gdzie mozna zalozyc w dobrym serwisie gaz sekwencyjny w w-ch lub w okolicach,na raty? Wasze opinie,jak myslicie gdzie najlepiej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Makaveli Re: Gaz sekwencyjny IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.09, 21:14 Ja robiłem we Wrocławiu - www.abart.com.pl/ 35 tyś i nic się nie dzieje !!! Włożyli mi staga 300. W wałbrzychu zrobisz i będziesz wciąż jeździł reperował. Słyszałem bardzo dobrą opinie o Strzegomiu w pobliżu rynku jest dobry montaż. Jeszcze dużo zależy do jakiego auta chcesz włożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Gaz sekwencyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 21:55 35 tys?! To chyba do maybaha zakładałeś. Polecam Świadnicę ul.Składowa , numer jest w książce telefonicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Gaz sekwencyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 07:36 > 35 tys?! To chyba do maybaha zakładałeś. koledze chyba chodziło o przebieg, nie o cenę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elpeg Re: Gaz sekwencyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 22:31 Bzdury piszesz, masz kompleksy i myslisz ze jak zakładałeś we Wrocławiu to masz lepiej zrobione? Ja zakładałem w Wałbrzychu tez sekwencje z centralka staga. Mam przejechane 50 tkm i tez sie nic nie dzieje. Zakładałem juz do 3 aut zawsze w Wałbrzychu i zero problemow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VB Re: Gaz sekwencyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 22:22 Ja też zakładałem w Wałbrzychu na Piaskowej. Zrobiłem 110tyś km i oprócz wymiany membramy po 100tyś nic się nie dzieje. Mam DREAM XXI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Gaz sekwencyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 15:23 proponuję zakład Pana Dominika Kaczkowskiego w Wałbrzychu, montowałem juz do dwóch aut gaz i nie narzekam. jak któs chce podam tel. Odpowiedz Link Zgłoś