Gość: ada IP: *.centertel.pl 23.03.09, 21:40 Kto mi pomoże?Moja córka jest na etapie "Leniuchowa",nie udało mi się kupic gazety z płytą z przebojami tego serialu.Nie znalazłam strony,z której mogę ściągnąć te piosenki.Może ktoś z Was zna taką stronę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teżmama Re: Leniuchowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 22:05 Ja niestety nie pomogę w temacie, ale jeśli już coś to poradzę, żebyś jako mama skierowała zainteresowania córki na trochę inne bajki. W temacie jestem od 10 lat, wszystkie bajki mam obstukane, tej akurat nie lubię, choć przyznam, że piosenki fajne... Scoobie-Doo jest niezawodny,kupuję moim dzieciakom ten magazyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Leniuchowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 00:43 Moje dzieci również pokochały ten serial.Uważam ,że ma znacznie głębszą treśc niż Scoobie .W natłoku absurdalnych bajek zawsze przekazuje treść z morałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: Leniuchowo 24.03.09, 05:42 O ile linki jeszcze nie wygasły, to znajdziesz to tu: rapidshare.com/files/140689795/Leniuchowo_31_upload_by_general .part1.rar rapidshare.com/files/140702521/Leniuchowo_31_upload_by_general.part2.rar Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sportakus Re: Leniuchowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 08:56 Moje dzieciaki tez ogladaja "Leniuchowo" . W sieci jest mnowstwo piosenek , kolorowanek itp. , wystarczy wpisac w google "lazy town " i po klopocie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Leniuchowo IP: *.centertel.pl 25.03.09, 12:00 Dziękuje za odpowiedzi.W gogle wpisywałam i faktycznie jest dużo kolorowanek,informwcji,ale nie ma strony(wuszykiwarki)z której można bedzie ściągnąć piosenki w języku polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmm Re: Leniuchowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 19:43 ja nie wiem czy to nie prowokacja ale SPORTAKUS jest metroseksualny i się podoba mężczyznom hetero!!! a może to tylko zazdrość o te jego wyćwiczone sportowe ciało????.........a co kobiety na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hmmm Re: Leniuchowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 11:49 co za gościu ten SPORTAKUS niejedna mamuśka chciała by się z nim zabawić, co nie........ Odpowiedz Link Zgłoś