Gość: zanetta3 IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.09, 20:13 szukam Mariusza 21lat z oś. podgórze, pochodzi z Boguszowa-Gorc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gringo czuwa Re: szukam Mariusza IP: *.41.171.6.sub.mbb.three.co.uk 28.03.09, 21:55 Witaj serdeńko. Nie pomogę Ci, Bo nie znam Mariusza, Ani Remigiusza. Ale jeśli będziesz chciała To znam Heńka i Michała. Pozdrawiam, gringo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bet do gringo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 10:54 Oj gringo ale z Ciebie artysta!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do gringo 29.03.09, 12:31 HEJ!Serdeńko jesteś nie do podrobienia!Pozdrawiam Ciebie i Mariusza,ale on wyjechał wczoraj do Rumuni.Jest kolegą mojego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: do gringo IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.09, 14:30 o rany jaka głupia z Ciebie pała, mam już dosyć Ciebie i Twojego rymowania, taki z Ciebie artysta jak ze mnie terrorysta, Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: do gringo 29.03.09, 14:53 Hmmm... to kim że Ty jesteś, byłeś lub chcesz być jeśli nie rzeczonym terrorystą? Może politykiem, murarzem, lekarzem albo nawet dzielnym czołgistą? O pale wspomniałeś człecze niewielki, zapęd Twój ku prewencji jest wielki. Więc uzbrój swe słowa w ostrza inwektyw, gdyż czas nadszedł... słownej szermierki:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś