Dodaj do ulubionych

szukam małzenstwa na wyjazd na wakacje

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.09, 20:15
wakacje na mazurach w spokojnym miejscu z wlasna plaza w malym domku
nad jeziorem wyjazd w lipcu,tygodniowy pobyt700zl-oplata za sam
domek.
Obserwuj wątek
    • Gość: motyl Re: szukam małzenstwa na wyjazd na wakacje IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.09, 21:25
      a dokładnie to po co ci małżeństwo ?
      • Gość: seba Re: szukam małzenstwa na wyjazd na wakacje IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.09, 21:32
        bo jade z zona i po to mi malzenstwo
    • Gość: gringo Re: szukam małzenstwa na wyjazd na wakacje IP: *.41.62.173.sub.mbb.three.co.uk 16.04.09, 21:38
      Uwaga wałbrzyscy swingersi! Seba szuka pary do swingu!
      Polecamy - zapraszamy!

Seba szuka i wymaga,
      Seba to wszak nie łamaga,
      Piękne, zdrowe, chętne ciało,
      To wystarczy. Czy to mało?

Forum pozdrawia Sebę i życzy udanych wakacji. Tylko żebyś nam Seba
      jakiegoś syfa nie przywiózł do miasta. Tak więc Seba uważaj. I... I
      baw się dobrze ;-)
      • Gość: ramol Do gringa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 12:41
        gringo, Ty przypadkiem nie jesteś z Częstochowy? Bo rymy jakieś
        częstochowskie.
    • ewa10-0 do were 17.04.09, 12:31
      Jeżeli 700 zł kosztuje tygodniówka w domku,to ma się rozumieć na 2 pary wychodzi
      po 350 zł?A jak jest z używalnością kuchni,łazienki,czy są jakieś media?Ile
      pokoi do dyspozycji?Jak dojechać i z kim się trzeba skontaktować,jeżeli już ktoś
      się zdecyduje?Po drugie,musi się poznać tę drugą parę,bo nigdy nie wiadomo z kim
      ma się do czynienia.
      • ewa10-0 Re: do were 17.04.09, 12:41
        Zapomniałam poprosić o jakieś namiary,ewentualnie napisz na moje gg
        5727328.Mieliśmy z mężem zamiar zrobić sobie urlop na Mazurach pod namiotem,ale
        w razie czego,to może byśmy skorzystali z Twojej oferty.
        • ewa10-0 Re: do were 18.04.09, 10:36
          HEJ!Czy już wyjechałeś szybciej na te wakacje,że nie odpowiadasz na mój
          post?Kultura tego wymaga,żeby odpowiedzieć,byle jak,ale odpowiedzieć.Widzę,że
          masz w d...e nasze posty.Daruj sobie,nie musisz mi odpisywać,bo jesteś osobą
          nieodpowiedzialną,a pewnie szukałeś frajerów,żeby opłacili cały domek,a Ty byś
          się wpakował ze swoją żoną na gotowe.PRZYJEMNEGO URLOPU!
    • Gość: o`lala Re: szukam małzenstwa na wyjazd na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 10:46
      Ło matulu, to już teraz trzeba szukać towarzystwa na wakacje przez
      internet? Nikt Cię nie lubi czy co? Dziwny jest ten świat...
      • ewa10-0 do o lala 18.04.09, 11:44
        Może nie chcieli jechać ze swoją rodziną,bo jak wiesz z rodziną najlepiej
        wychodzi się na zdjęciu,a może szukali frajerów do zapłacenia za domek,tak jak
        pisałam w poprzednim poście.Nie wiem i już nie chcę wiedzieć,dlaczego mi nie
        odpowiedzieli na mój post,ale to już ich sprawa.A ja myślałam,że chodzi im nie
        tylko o dobre,normalne towarzystwo i oczywiście o to,że jak się wynajmie cały
        domek w 4 osoby,to koszta tego wynajmu będą o połowę mniejsze.Jak
        widzisz,pomyliłam się.Może to jest ich domek i w ten sposób pieką 2 pieczenie na
        jednym ogniu?Mają wakacje i kasę za wynajm?Masz rację-Dziwny jest ten świat.
        • Gość: were Re: do o lala IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.04.09, 15:43
          oj dziwny napisalem Ci ze domek kosztuje 700zl na tydzien a Ty sie
          pytasz czy 350zl-wiec bardzo dziwny ten swiat szczególnie jak sie
          nie rozumie tego co sie czyta!
          • ewa10-0 do were 18.04.09, 16:05
            Jeżeli 700 zł kosztuje cały domek do wynajęcia,to ja zapłacę tę sumę,ale jadę z
            moim mężem sama i nie potrzebuję nikogo więcej.To jest chyba zrozumiałe,bo po
            jakiego grzyba ma mi się pałętać ktoś po wynajętym przeze mnie domku.Ja
            zrozumiałam dobrze co czytałam.Dlatego pytałam,czy kosztuje w tym wypadku na
            parę 350 zł?To Ty chyba nie zrozumiałeś mego pytania.Jakby nie patrzeć,to
            wychodzi 50 zł od osoby za dobę.Nie znajdziesz takich naiwnych,bo nad morzem
            można wynająć super pokoje w tej samej cenie,albo jeszcze taniej nawet z
            wyżywieniem(obiadokolacja).
            • ewa10-0 Re: do were 18.04.09, 16:58
              Wejdz na te strony: tanionocuj.pl/
              www.domki,mazury.info.pl/domki/ www.wynajem.comweb.pl/ Może
              teraz przejrzysz na oczy i nie unoś się,bo nie ma powodu.
              • Gość: were Re: do were IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.04.09, 18:16
                jak bede mial ochote spedzac urlop w tanich domkach to tam pojade-
                www.euromazury.pl/wygodny-domek-w-niezwyklym-miejscu-opis-
                oferty.html -sprawdz i nie zarzucaj mi ze chce zarobic na kims!
              • Gość: zyg Re: do were IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.04.09, 13:13
                Nie pojadę z Tobą.Jakaś kłótliwa jesteś.
                • Gość: were Re: do zyg IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.04.09, 16:24
                  miłego odpoczynku w namiociku na tanim polu!polecam-Mietków
                  • Gość: koko domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 23:56
                    were życzysz komuś miłego pod namiotem, sam jednak szukasz ludzi żeby zmniejszyć
                    koszty własnych wakacji. Jak nie stać Cię na taki domek to sam pomykaj pod
                    namiot i nie obrażaj ludzi.
                    Nie wyobrażam sobie wakacji pod wspólnym dachem z obcymi ludźmi, owszem poznać
                    fajnych ludzi OK, jednak wspólne mieszkanie to przynajmniej dziwne.
                    A swoją drogą do czego to ludzie potrafią się posunąć w celu podłechtania swego
                    ego, może potrzebujesz zdjęć z luksusowego domku żeby mieć, co umieścić na NK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka