Gość: were IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.09, 20:15 wakacje na mazurach w spokojnym miejscu z wlasna plaza w malym domku nad jeziorem wyjazd w lipcu,tygodniowy pobyt700zl-oplata za sam domek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motyl Re: szukam małzenstwa na wyjazd na wakacje IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.09, 21:25 a dokładnie to po co ci małżeństwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: szukam małzenstwa na wyjazd na wakacje IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.09, 21:32 bo jade z zona i po to mi malzenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: szukam małzenstwa na wyjazd na wakacje IP: *.41.62.173.sub.mbb.three.co.uk 16.04.09, 21:38 Uwaga wałbrzyscy swingersi! Seba szuka pary do swingu! Polecamy - zapraszamy! Seba szuka i wymaga, Seba to wszak nie łamaga, Piękne, zdrowe, chętne ciało, To wystarczy. Czy to mało? Forum pozdrawia Sebę i życzy udanych wakacji. Tylko żebyś nam Seba jakiegoś syfa nie przywiózł do miasta. Tak więc Seba uważaj. I... I baw się dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramol Do gringa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 12:41 gringo, Ty przypadkiem nie jesteś z Częstochowy? Bo rymy jakieś częstochowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do were 17.04.09, 12:31 Jeżeli 700 zł kosztuje tygodniówka w domku,to ma się rozumieć na 2 pary wychodzi po 350 zł?A jak jest z używalnością kuchni,łazienki,czy są jakieś media?Ile pokoi do dyspozycji?Jak dojechać i z kim się trzeba skontaktować,jeżeli już ktoś się zdecyduje?Po drugie,musi się poznać tę drugą parę,bo nigdy nie wiadomo z kim ma się do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: do were 17.04.09, 12:41 Zapomniałam poprosić o jakieś namiary,ewentualnie napisz na moje gg 5727328.Mieliśmy z mężem zamiar zrobić sobie urlop na Mazurach pod namiotem,ale w razie czego,to może byśmy skorzystali z Twojej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: do were 18.04.09, 10:36 HEJ!Czy już wyjechałeś szybciej na te wakacje,że nie odpowiadasz na mój post?Kultura tego wymaga,żeby odpowiedzieć,byle jak,ale odpowiedzieć.Widzę,że masz w d...e nasze posty.Daruj sobie,nie musisz mi odpisywać,bo jesteś osobą nieodpowiedzialną,a pewnie szukałeś frajerów,żeby opłacili cały domek,a Ty byś się wpakował ze swoją żoną na gotowe.PRZYJEMNEGO URLOPU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o`lala Re: szukam małzenstwa na wyjazd na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 10:46 Ło matulu, to już teraz trzeba szukać towarzystwa na wakacje przez internet? Nikt Cię nie lubi czy co? Dziwny jest ten świat... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do o lala 18.04.09, 11:44 Może nie chcieli jechać ze swoją rodziną,bo jak wiesz z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu,a może szukali frajerów do zapłacenia za domek,tak jak pisałam w poprzednim poście.Nie wiem i już nie chcę wiedzieć,dlaczego mi nie odpowiedzieli na mój post,ale to już ich sprawa.A ja myślałam,że chodzi im nie tylko o dobre,normalne towarzystwo i oczywiście o to,że jak się wynajmie cały domek w 4 osoby,to koszta tego wynajmu będą o połowę mniejsze.Jak widzisz,pomyliłam się.Może to jest ich domek i w ten sposób pieką 2 pieczenie na jednym ogniu?Mają wakacje i kasę za wynajm?Masz rację-Dziwny jest ten świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: were Re: do o lala IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.04.09, 15:43 oj dziwny napisalem Ci ze domek kosztuje 700zl na tydzien a Ty sie pytasz czy 350zl-wiec bardzo dziwny ten swiat szczególnie jak sie nie rozumie tego co sie czyta! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do were 18.04.09, 16:05 Jeżeli 700 zł kosztuje cały domek do wynajęcia,to ja zapłacę tę sumę,ale jadę z moim mężem sama i nie potrzebuję nikogo więcej.To jest chyba zrozumiałe,bo po jakiego grzyba ma mi się pałętać ktoś po wynajętym przeze mnie domku.Ja zrozumiałam dobrze co czytałam.Dlatego pytałam,czy kosztuje w tym wypadku na parę 350 zł?To Ty chyba nie zrozumiałeś mego pytania.Jakby nie patrzeć,to wychodzi 50 zł od osoby za dobę.Nie znajdziesz takich naiwnych,bo nad morzem można wynająć super pokoje w tej samej cenie,albo jeszcze taniej nawet z wyżywieniem(obiadokolacja). Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: do were 18.04.09, 16:58 Wejdz na te strony: tanionocuj.pl/ www.domki,mazury.info.pl/domki/ www.wynajem.comweb.pl/ Może teraz przejrzysz na oczy i nie unoś się,bo nie ma powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: were Re: do were IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.04.09, 18:16 jak bede mial ochote spedzac urlop w tanich domkach to tam pojade- www.euromazury.pl/wygodny-domek-w-niezwyklym-miejscu-opis- oferty.html -sprawdz i nie zarzucaj mi ze chce zarobic na kims! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyg Re: do were IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.04.09, 13:13 Nie pojadę z Tobą.Jakaś kłótliwa jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: were Re: do zyg IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.04.09, 16:24 miłego odpoczynku w namiociku na tanim polu!polecam-Mietków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 23:56 were życzysz komuś miłego pod namiotem, sam jednak szukasz ludzi żeby zmniejszyć koszty własnych wakacji. Jak nie stać Cię na taki domek to sam pomykaj pod namiot i nie obrażaj ludzi. Nie wyobrażam sobie wakacji pod wspólnym dachem z obcymi ludźmi, owszem poznać fajnych ludzi OK, jednak wspólne mieszkanie to przynajmniej dziwne. A swoją drogą do czego to ludzie potrafią się posunąć w celu podłechtania swego ego, może potrzebujesz zdjęć z luksusowego domku żeby mieć, co umieścić na NK. Odpowiedz Link Zgłoś