Gość: anielica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 00:35 W jakiej firmie polecacie wykonanie kominka? Chodzi mi kominek z płaszczem wodnym .Kto robi dobrze kominki w przystepnych cenach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anielica Re: Kominek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 01:14 Może ktos doradzi z jakiej firmy wybrać kominek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Być Re: Kominek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 10:00 Haas+Sohn z płaszczem wodnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian ciepełko IP: 78.133.207.* 19.04.09, 11:13 Polecam firmę z wrocławskiej, gość zna się na rzeczy i ceny ma dość przystępne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Kominek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 13:42 na wrocławskiej.piotrowski.gość zna się w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
hopex Re: Kominek 19.04.09, 20:23 Firma z Wrocławskiej wydaje się w porządku. Koło basenu na końcowej petli autobusowej przy Osiedlu Górniczym też jest jakaś firma która stawia kominki. Pamiętaj jednak aby po skończeniu prac odebrał to kominiarz. Mnie przez źle wykonany kominek spalił się dom. Dlatego zwróć uwagę na wykonanie i koniecznie weź kominiarza aby to obejrzał przed rozpaleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Kominek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.04.09, 22:40 Polecam firma na wylocie z wałbrzycha w kierunku Świebodzic stawiali mi kominek 4 lata temu jestem naprawde zadowolony pośadają wszystkie certyfikaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Kominek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:30 Tylko nie firma z Rusinowa koło basenu !!! Gość słucha jak ma zrobić a pózniej robi swój wzór i jest oburzony jak się nie podoba . Jeśli masz swoją wizję kominka to zapomnij o tym gościu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Kominek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 10:14 i zwróć uwagę na materiały.a w szczególności wkład kominkowy.ja mam spartherm.jestem bardzo zadowolony.pali mało drewna a grzeje jak trzeba.robił mi piotrowski 5 lat temu.polecam.certyfikatów to ma całą ścianę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryś Re: Kominek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.04.09, 16:35 A mi pan Piotrowski spieprzył kominek pęka na łączeniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Kominek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 17:57 to zgłoś reklamację.napewno naprawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Kominek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 19:40 mi też kominek robił Piotrowski.jestem zadowolony.ale pękł kamien.więc zgłosiłem reklamację.pan Grzegorz powiedzial że widocznie miał jakieś ukryte wady, których nie było widać.i nie jest to wina złego montażu tylko kamienia.po czym przyjechała jego ekipa zabrali pęknięty kamień za kilka dni zamontowali nowy.i nie zpłaciłem ani grosza za to.jeszcze mało tego zostałem przeproszony za utrudnienia.to jest ok.najlepsza firma w regionie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kominek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 22:32 Owszem ale ceny mają warszawskie Odpowiedz Link Zgłoś