Dodaj do ulubionych

Piłsudskiego - remont drogi

IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.09, 16:39
Co sądzicie o sposobie przeprowadzania remontu ulicy
Piłsudskiego.

Czy ta ulica musi być taka szeroka. Można było zrobić dwa normalne
pasy (obecna szerokość to gdzieś ze trzy pasy), na tym co by się
zyskało można było zrobić miejsca parkingowe, pobocze dla rowerów,
pas zieleni itp.

Dlaczego niektóre krawężniki zostawiają stare?

Czy oni wogóle myślą przy robieniu tej drogi.

Wg mnie - Porażka.
Obserwuj wątek
    • Gość: robotnik Re: Piłsudskiego - remont drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 17:31
      Dobrze że i tak coś robimy
    • Gość: kiki Re: Piłsudskiego - remont drogi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 20:33
      jak nic nie robią to źle, jako robią też nie dobrze, ludzie
      zastanówcie się, przynajmniej będzie równo, bo dziury były straszne.
      • Gość: kierowca Re: Piłsudskiego - remont drogi IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.09, 13:43
        Jak już wydają kasę to nie to robią z głową. Jakiś projekt, jakiś
        sens tej roboty powinien być, a nie tylko żeby było równo.

Pytanie nie było o to czy się powinno robić remont, ale o sposób jego
        wykonywania.
        • Gość: pas Re: Piłsudskiego - remont drogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.05.09, 14:13
          Robią remont właśnie. Zmiana szerokości jezdni, urządzenie miejsc postojowych,
          czy ścieżki rowerowej to jest przebudowa.
          • Gość: kierowca Re: Piłsudskiego - remont drogi IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.09, 14:22
            To niech robią przebudowę. Zwał jak zwał.
            Czasy się zmieniają, potrzeby mieszkańców też.
            To co robią to sztuka dla sztuki. Bez pomysłu, bez koncepcji.
            • Gość: kierowca Re: Piłsudskiego - remont drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 15:02
              Dzisiaj przejeżdżałem tą drogą masakra nawierzchnie nawet ok jakoś się jedzie
              ale co z tego że asfalt równy jak studzienki zapadnięte nawet miejscami po 5 cm.
              Kolejny bubel w Wałbrzychu.
              • Gość: kierowca Re: Piłsudskiego - remont drogi IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.09, 15:18
                Na Poniatowie jest nowy asfalt i też każda studzienka nie licuje się
                z drogą. Jedna zapadnięta, druga wystaje powyżej drogi. Taki już u
                nas w Wałbrzychu standard. Gratulacje dla naszych władz i zarządców
                dróg.
                • Gość: Ja Re: Piłsudskiego - remont drogi IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.09, 12:37
                  Ja zaś powiem krótko:

TIRY NA TORY !!!

Wtedy będziecie mieli drogi cacy.
                  • Gość: TIRówka Re: Piłsudskiego - remont drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 13:46
                    a tirówki na konie:)
                • Gość: KBW Re: Piłsudskiego - remont drogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.05.09, 00:54
                  W ZDiKu wiedzą jak robić piękne drogi...
    • Gość: luk Re: Piłsudskiego - remont drogi IP: 79.162.128.* 21.05.09, 09:53
      ludzie mam nadzieje ze poloza druga warstwe asfaltu, bo po zdarciu starej i
      polozeniu nowej nawierzchni praktycznie roznicy nie widac-wybooje nadal są. o
      tym ile czasu im to zajmuje nawet nie wspomne-TRAGEDIA!
      • Gość: :/ Re: Piłsudskiego - remont drogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.05.09, 10:16
        Jak ma nie być wybojów skoro podbudowa drogi nieruszana?
        • Gość: luk Re: Piłsudskiego - remont drogi IP: 79.162.152.* 21.05.09, 19:57
          dzisiaj podwyzszyli studzienki takze bedzie druga warstwa asfaltu, moze nie
          bedzie kaszany he he
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka