Gość: HEJ IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.09, 20:58 Kurde balans, nie mogę znaleźć wątku o podzamczańskich działkach. Był tu gdzieś niedawno, wraz z linkiem do strony POD. Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: POD Podzamcze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.05.09, 21:31 ROD PODZAMCZE WPISZ W GOOGLE I MASZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEJ Re: POD Podzamcze IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.09, 21:34 Ha, wpisywałem POD Podzamcze i znalazło mi hotel w Szczecinie :) Dziękuję za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: POD Podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 21:35 [url=http://www.rodpodzamcze.hb.pl/]Proszzzz[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: POD Podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 21:36 Tak lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: POD Podzamcze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.05.09, 21:34 napisz o co chodzi to pomoge bo sam niedawno tam zalatwialem sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEJ Re: POD Podzamcze IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.09, 21:42 żona coś tam ostatnio marudzi o jakiejś działce. Najlepiej już z altanką i koniecznie pod prądem. Tzn. nie pod linią WN :), ale z podłączoną elektrycznością, gniazdem itp. Jak znaleźć takie coś i ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: POD Podzamcze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.05.09, 21:52 na stonie rod masz podane numery wolnych dzialek trzeba poprostu poszukac a lazenia jest sporo,potem przepisanie dzialki w rod 240zl,i zalezy ile bedzie chcial wlasciciel za swoja-ja kupilem za 1500zl fajna jest ale bez pradu-polecam bo lepiej pogrilowac na dzialce niz siedziec w tych betonowych bunkrach.ceny od 500zl do 10 000tys-powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEJ Re: POD Podzamcze IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.09, 22:00 No to sporo chodzenia mnie czeka. W kazdym razie dzieki za info, lece szukac altany z pradem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: POD Podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 22:48 ZTCW na działkach nie ma prądu. Odpowiedz Link Zgłoś