Gość: Tofik IP: 195.160.253.* 19.06.09, 08:00 Witam Może ktoś polecić dobrego blacharza????? Potrzebuję wyprostować przedni zderzak w Renault Megane I (Mała zderzenie - lampy OK zaś zderzaj zdeformował się). Za odpowiedź serdecznie dziękuje :0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aza Re: Naprawa Blacharki IP: *.wb.energiapro.pl 19.06.09, 09:49 W Lubominie, jak sie skręca do Bacówki- na rogu po prawej stronie. Wjazd na podwórko od głównej drogi. Tani, ale dobry i się bardzo przykłada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senarorkk Re: Naprawa Blacharki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.06.09, 10:39 moge smialo polecic lachowicza na poniatowie - ostatnio robilem tam kilka rzeczy (blotnik, progi) i jestem zadowolony, nie wiem jak cenowo wyglada w porownaniu do innych, ale robota dobrze wykonana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locker83 Re: Naprawa Blacharki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.06.09, 16:12 hej! ja polecam warsztat w świebodzicach na ul.Strzegomskiej 15 (za biedronką), solidnie i tanio Odpowiedz Link Zgłoś