Gość: %%% IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.09, 10:05 CO TO JEST ŻE MAM OCHOTĘ NA SEKS ALE NIE Z MĘŻEM TYLKO Z OBCYMI FACETAMI?CZUJĘ POCIĄG DO OBCYCH BARDZO MNIE TO MĘCZY...A JEDNOCZEŚNIE BARDZO PODNIECA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciuciu Re: Pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 10:13 a podniecaloby to jeszcze twojego meza jak cie inni obrabiaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Ciesz się, Matko Polko... IP: *.41.99.180.sub.mbb.three.co.uk 20.06.09, 10:22 Ciesz się tym co czujesz, bo to znaczy, że jesteś po prostu... no, wiesz... zdrowa jesteś, i tyle ;-)... A tak na marginesie, to jest tu na forum jakiś młodzian dziewiętnastoleni, który szuka usilnie dojrzałej miłości... Może skontaktujecie się ze sobą? Ty ulżysz sobie, a i on znajdzie to, czego biedaczysko szuka... Przecie my są Polakami, musimy se pomagać, no nie? I nie zapomnij, że to ja Was zapoznałem ze sobą, hahahaha Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %%% Re: Ciesz się, Matko Polko... IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.09, 10:24 U MNIE TEGO NIE ZNAJDZIE ZA MŁODY ... Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: Ciesz się, Matko Polko... 20.06.09, 13:51 Hmmm.. nie znajdzie tego u Ciebie? Moment... Skoro on szuka kobiety w określonym wieku i wiemy dokładnie do czego potrzebna mu taka kobieta, to albo nie mieścisz się w tolerancji wiekowej albo nie jesteś kobietą... Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś