ledwozipie 18.12.03, 08:56 Może mi ktos powiedzieć do kogo należy ten obiekt. Słyszałem plotke że PKP przekazała go starostwu. Prawda to???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tommas Re: Pałac Carla Tielscha 19.12.03, 20:09 nie wiem dokładnie ale pamietam rozmowę z nieżyjącym już prezesem porcelany i wiem że starał sie on o zwrot tego budynku do zakładu. swoją drogą piekny budynek szkoda ze niszczeje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amish Re: Pałac Carla Tielscha IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 21:29 A co by tam można było urządzic? Odpowiedz Link Zgłoś
tommas Re: Pałac Carla Tielscha 19.12.03, 21:49 Gość portalu: Amish napisał(a): > A co by tam można było urządzic? cokolwiek np. mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: Pałac Carla Tielscha 22.12.03, 07:32 Oj na mieszkania to chyba szkoda tego budynku. Słyszałem że podobno stara się o niego jakaś wałbrzyska organizacja pozarządowa. Może to i dobry pomysł, tylko skąd taka pozarządówka weźmie kasę na remont??? A tam na pierwszy rzut oka widać że potrzeba ogromnego kapitału. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amish Re: Pałac Carla Tielscha IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 15:02 Zrobić hotel - "Sudety" padna na pysk i moze to bedzie początek czegoś nowego dla nich? Odpowiedz Link Zgłoś