Dodaj do ulubionych

ProLine- przenosiny czy..???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 13:27
to koniec działalności na Piaskowej??

Nawet Ekran LED był do południa wyłączony..

Obserwuj wątek
    • Gość: 58-300 Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 13:36
      Przenieśli się tam gdzie była Era.
      • Gość: anka Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 18:17
      • Gość: alka Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 18:18
        czyli gdzie go przenieśli bo nie wiem gdzie była era możesz napisac dokladnie
        z góry dzięki
        • Gość: 58-300 Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 18:52
          Na piaskowej, koło Baracudy, Mexicany itd nad AIG
          • Gość: Bartek Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.16.223.lan.e-wab.pl 03.07.09, 20:17
            Czyli tam gdzie dawniej był CI-COMPUTER z tego co pamiętam.
            • Gość: 58-300 Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 20:27
              Tam dawno dawno temu był PeCet, ale to na dole a na górze był Wrangler
              (albo inne jeansy)i potem Era. Ci Computer był (i chyba jest) na
              Gdańskiej i jest na Podzamczu koło kościoła tego dużego.
              • Gość: aaa Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.09, 20:54
                "ProLine- przenosiny czy..???" dlaczego zamiast PRZENOSINY przeczytalem:
                PRZEPROSINY ? ? ?
              • Gość: lost Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.07.09, 20:56
                Oczywiscie ze tam (na Glownej) był CiComputer. Potem byli w filharmonii, a na
                samym poczatku tak mi swita ze nagrywali kasety do Commodore, czy Atari w dawnym
                "zelazniaku" nieopodal ronda Tesko. Stad ich logo tak niesmialo nawiazywalo do
                C= jak Commmodore.

lost
                • Gość: 58-300 Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 21:03
                  Ja nie kojarzę tam Ci Computer, ale na bank był tam PeCet, potem się
                  przenieśli i rozdzielili na dwie firmy. Jedna nazywa się dalej PeCet a
                  druga PeCet @vanti. Ale to było na dole. U góry była ostatnio Era.
                  Teraz jest Proline
                  • Gość: kazio Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 10:22
                    Był CI Computer. Sam tam chodziłem po różniste rzeczy dla mojej Amigi :)
                    • Gość: 58-300 Re: ProLine- przenosiny czy..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 17:06
                      To może wcześniej przez moment, bo do PeCeta jestem pewny, bo znam
                      jednego z właścicieli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka