Gość: NF IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.07.09, 13:38 Witam! Istnieje jakas sekcja w tym miescie? Wie ktos moze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: Krav Maga w W-chu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 14:01 istniała 3 lata temu, przestałem chodzić bo po 5 m-cach nie było obiecanych sparingów tylko dalej ciosy i chwyty na "sucho". Zresztą stwierdziłem najlepsza sztuka walki jak mawiał Bruce -lee to sztuka walki-bez walki, ale to wymaga o wiele cięższego treningu mentalnego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58-300 Re: Krav Maga w W-chu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 14:21 Istnieje i ma się dobrze. Teraz treningi odbywają się w szkole nr 23 www.kravmaga.walbrzych.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Krav Maga w W-chu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 14:55 Jak tak to Stary pozdrawia kumpli z treningów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58-300 Re: Krav Maga w W-chu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 15:03 Ja również pozdrawiam. Teraz jest też trochę inaczej. Początki zawsze są nudne. Potem były i sparingi i treningi w terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NF Re: Krav Maga w W-chu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.09, 11:43 Dzieki za info. Orientuje sie ktos moze jak czesto odbywaja sie treningi i wogole koszt tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58-300 Re: Krav Maga w W-chu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 12:03 W wakacje raczej się nie odbywają bo szkoły pracują tylko do 15. Są za to obozy dla różnych ludzi www.kravmaga.pl Koszt miesięczny to 120zł (krav maga jest najdroższa), ale potem seminaria masz albo za darmo albo za opłatą ok. 10zł (np szkolenie w pociągu była składka po 10zł na podziękowanie dyrekcji kolei za użyczenie wagonów, albo trening w lesie to było 15zł na kiełbasy itp). Proponuję przyjść na trening zobaczyć co się ma za te 120zł. Odpowiedz Link Zgłoś