marta-marta30 17.07.09, 10:54 Witam co sodzicie o pubie desperado na piaskowej górze jak tam jest , bo zastanawiam sie czy tam isc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: desperado Re: pub desperado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 11:52 Jak sama nazwa wskazuje do pubu Desperado idzie tylko desperados Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: pub desperado IP: 87.105.201.* 17.07.09, 11:53 nie byłam tam ani razu, ale mieszkam w pobliżu. z tego co widzę to przychodzą tam osoby w mocno średnim wieku, a jeśli chodzi o muzykę to takie "usia siusia" typu bajm, budka suflera itp. Ale mogę się mylić, bo jak pisałam, nigdy tam nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
marta-marta30 Re: pub desperado 17.07.09, 12:05 ale tak dokladniej cos by mogl powiedziec o tym pubie????? jak tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karas Re: pub desperado IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.09, 12:13 Jest w porządku nie ma tam pijanych gó...arzy czy menelstwa jeśli o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: pub desperado IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.09, 12:38 Zgadzam się. Byłam tam już kilka razy. Nie ma menelstwa itp. Lokal ok. Muzyka też. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pub desperado IP: *.17.148.lan.e-wab.pl 17.07.09, 22:49 to my chyba nie o tym samym lokalu mówimy byłam tam tydzien temu. na poczatku wszyscy sztywni jak to zazwyczaj bywa ale potem horror jak dla mnie. pijene towarzystwo bawiace sie przy hitach typu "jestes szalona". na mnie lokal wrazenia nie zrobił. ale dla kazdego cos miłego podobno wiec sami sprawdzcie. Odpowiedz Link Zgłoś