Dodaj do ulubionych

Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!!

IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.09, 18:19
Poszukujemy pilnie zespołu na wesele, które odbędzie się dopiero w czerwcu
2010 ale jak się okazuje, większość polecanych zespołów ma już zajęty
termin... czy zna ktoś z Was jakiś dobry, godny polecenia zespół grający na
żywo dla każdego pokolenia. Mile widziane reklamy samych zespołów=) Dziękujemy
i pozdrawiamy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Nowy Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.09, 00:29
      Zespoły takie jak:
      -Tango
      -Trio color
      -Ata-she
      -Agra
      -Ładne kwiatki
      -Tutti
      -Forte
      ...niestety już mają terminy zajęte:( czy zna ktoś inne, ciekawe zespoły, które
      zabawią i rozbawią gości weselnych?=)
      • Gość: Jurand Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.as.kn.pl 21.07.09, 00:37
        Spokojnie do tego czasu jeszcze dwa razy sie ożenisz :).
        • Gość: Nowy Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.09, 00:47
          Hehehe...dobre;P w takim razie, póki co, szukam zespołu na to pierwsze wesele;D
          pozdrawiam=D
      • Gość: EWA Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 21:14
        Znam taki zespół - to K5 kiedyś byłam na weselu i na prawdę świetnie grają, a do tego mają jeszcze kulturalne zabawy
    • Gość: Spec Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: 87.105.201.* 21.07.09, 08:28
      Janiki ...
      A nie jakieś dziwne zespoły wcale nie grające :D
    • izabelkaf Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! 21.07.09, 10:36
      Polecam zespol Pająki bodajże z Witkowa no i oczywiście zespol który gral na
      weselu u znajomych w Ścinawce dolnej kolo Nowej Rudy nazywali się MAJAMI, ale
      byli rewelacyjni jeśli chcesz ich znaleźć to poszukaj sobie na stronie Gościniec
      romano tam powinny być namiary na nich lub skontaktuj się z wlascicielam POzdrawiam
      • Gość: Nowy Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.chello.pl 22.07.09, 00:20
        Dziękuję za propozycje i czekam na kolejne=) Pozdrawiam serdecznie!=D
        • Gość: Na Oślep Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 12:37
          Zapraszamy do współpracy
          zespół Na Oślep www.naoslep.pl
          demo repertuar na stronie.
          gwarantujemy wysoki poziom !
          • Gość: rr Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.07.09, 21:14
            Tanio, pewnie i profesjonalnie 693 543 367
          • Gość: musician byłem, widziałem i ...lipa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 13:00
            Nowy pisał wyraźnie, że szuka zespołu który gra NA ŻYWO. Dwie albo
            nawet trzy szansonistki plus gotowe podkłady z dyskietki to dalej
            tylko karaoke i playback. Chyba, że ktoś jest ślepy - nomen omen i
            jest mu bez róznicy, że słychać wirtualne instrumenty których nie ma
            na scenie.

Gość portalu: Na Oślep napisał(a):

> Zapraszamy do współpracy
            > zespół Na Oślep www.naoslep.pl
            > demo repertuar na stronie.
            > gwarantujemy wysoki poziom !
      • Gość: Nowy Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.chello.pl 30.07.09, 01:34
        Też wiele dobrego słyszałem o tym zespole, niestety jednak z tego co wiem jest
        ich 5-6 osób, a u mnie, ze względu na ilość miejsca dla kapeli najlepiej jakby
        ich było 2-3=)
        • Gość: Nowy Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.chello.pl 30.07.09, 01:39
          z zespołem Majami może uda mi się skontaktować...jak znajdę nr, ale to już chyba
          mniejszy problem;) dzięki!
    • Gość: GPRS Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.09, 11:36
      najlepszy ATA-SHE super grają dla każdego zobaczysz nie bedziesz żałował wejdź
      na ich stronę
      • Gość: m i d Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: 213.25.141.* 29.07.09, 10:15
        :) witam ja osobiście polecam JANIKÓW będą u mnie grali w sierpniu
        b.r. a słyszałam ich na weselu u mojej kuzynki byli rewelacyjni,
        goście nie siedzieli przy stołach- cały czas się bawili a jakie
        konkursy... czapki z głów!! polecam. a mam do nich tylko nr domowy
        więc chyba niebardzo mogę podać...
        • Gość: Nowy Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.chello.pl 30.07.09, 01:32
          do Janików nr już zdobyłem, będę się kontaktował, dziękuję=)
      • Gość: Nowy Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.chello.pl 30.07.09, 01:28
        dziękuję...dzwoniłem do nich już na samym początku, bo takich ludzi
        szukam...niestety zajęci=(
      • Gość: Nowy Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.chello.pl 30.07.09, 01:30
        dziękuję...dzwoniłem do nich już na samym początku, bo takich ludzi
        szukam...niestety zajęci=( (mam na myśli Ata-she)
        • Gość: lancet Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 09:06
          Gość portalu: Nowy napisał(a):

> dziękuję...dzwoniłem do nich już na samym początku, bo takich ludzi
          > szukam...niestety zajęci=( (mam na myśli Ata-she)

Zdecyduj wreszcie jakiego zespołu szukasz. Raz piszesz, że ma to byc
          zespół grający na żywo a teraz ubolewasz nad zajętym terminem
          atashe. Grają tak jak 99% tzw. zespołów weselnych czyli
          wykorzystując nagrane gotowce. Trudno przy tym ocenić jak brzmią, bo
          ich strona www to jakaś porażka, która powinna stanowić sygnał
          alarmowy dla potencjalnych klientów.
          • Gość: właśnie Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:03
            zgadzam sie z tobą "Lancet" "Atasz-che" wcale nie są tacy genialni na
            jakich sie lansują,muzyki nie graja na żywo
            • Gość: roberto Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:10
              z tymi janikami też bym uważał nie dawajcie im wódki na weselu tylko po
              nie musze chyba pisać dlaczego .pzdr.
            • Gość: Gość21 Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.centertel.pl 07.01.10, 07:43
              Myślę,że
            • delay21 Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! 07.01.10, 08:09
              Witam.Z racji wykonywanego zawodu mam okazję słuchać bardzo wielu zespołów
              grających na weselach.Słyszałem również kilka razy zespół Ata-she.Myślę,że Twoja
              opinia jest bardzo niesprawiedliwa.Zespół brzmi rewelacyjnie!!! Wiem,bo
              rozmawiałem z nimi,że podkłady "robią" sami i nie ma to nic wspólnego z tzw.
              gotowcami.Poza tym żywe gitary,a nie jakies plastiki,no i to co
              najważniejsze,świetne,dopracowane wokale(często na trzy głosy).Najbardziej
              jednak krzywdzące jest to,że piszesz,że oni na kogoś się lansują! To bardzo
              skromni i poukładani ludzie,a że potrafią dużo więcej niż inni,to już całkiem
              inna sprawa.Myślę,że po prostu nie znasz tego zespołu,a Twój komentarz świadczy
              chyba o zawiści(czyżby konkurencja???).Ja szczerze polecam ten zespół!!!
          • Gość: Nowy Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.09, 16:59
            Skoro napisałem już, że ze względu na wielkość sali i miejsca przeznaczonego na
            kapelę, najlepiej jakby zespół składał się z 2-3 osób, to wiadomo, że nie będzie
            to orkiestra z wszelkimi instrumentami! Część musi iść z podkładu, ale jeśli
            brzmi w miarę naturalnie a do tego pojawi się gitarka i ładny wokal to już
            połowa sukcesu. Reszta to umiejętności osoby prowadzącej, aby potrafiła zabawić
            gości! Na porównanie mogę podać pewien zespół, który składa się z pana
            wokal/keyboard (pełny automat) pani(niby wokal ale na całe wesele to może na 1-2
            piosenkach się odezwała żałosnym jękiem a poza tym trzaskała tamburynkiem) i 2
            pan, który grał na akordeonie przy wyjściu młodej i ze 2 razy na weselu;/ Mi
            głównie chodzi o dobre zabawienie gości i żeby nie leciały dźwięki gorsze niż z
            komórki (jeśli mam zapłacić 3000 za karaoke, to wezmę DJa i wodzireja i mnie
            może nawet taniej wyjdzie)
            • Gość: vitosha Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:43
              Kolejny podobny temat, których kupę na tym forum i znowu rywalizacja
              konkurencji. Nie żryjcie się a żyjcie w zgodzie, dzielcie się terminami (o;
              Siedzę w tym fachu od wielu lat. Ata-she , Janiki to bardzo dobre zespoły !!!
              Jeśli oni mają zajęte to polecam swoje usługi. Śpiewamy wszystko na żywo, gramy
              po części na żywo, w większości korzystamy z profesjonalnych podkładów
              muzycznych, właśnie tak, jak ktoś wspomniał że 99% zespołów tak gra ... I taka
              jest prawda, z tym że większość się nie przyzna, dlaczego ?
              Bo, przykładowo Ty mówisz że szukasz zespołu grającego na żywo, ja powiem że
              nie gram na żywo, to pójdziesz dalej, do kolejnego 2-3 osobowego zespołu który
              mimo tego że ma jeden Keyboard Casio powie Tobie że gra na żywo i taki weźmiesz,
              tak ?
              Już miałem takie sytuacje, ( 2 razy) z tym że nie mam zamiaru wciskać ludziom
              kitu a na brak terminów nie narzekam.

Serdecznie Pozdrawiam przyszłych nowożeńców oraz wszystkich grajków.

J.Szczęch
              Zespół-----------
              • Gość: ech... polska norma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:53
                Muzyka "na żywo" z dyskietki, Johnnie Walker prosto z Czech, Rolexy
                z Chin i kawior z Tesco.
                • Gość: Nowy Re: polska norma IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.09, 22:36
                  No fakt, jak pada pytanie o zespoły na wesele, to często zaczynają się
                  przepychanki, co nie jest zbyt fajne. Konkurencja zaczyna po sobie jeździć i
                  pisze pod kilkoma nickami, by stworzyć wrażenie, że taka panuje o konkurencyjnej
                  kapeli opinia. Jeśli chodzi o picie, to takie sprawy reguluje się oko w oko lub
                  za pomocą umowy spisanej wcześniej. A co do przyznawania się do grania "na
                  żywo". Nie trzeba być muzykiem, by domyślić się, iż 2 osoby z keyboardem nie
                  zagrają tak samo jak osób 6 na różnych instrumentach, jednakże jest różnica
                  pomiędzy 2 osobami, spośród których jedna udaje, że gra, bo faktycznie leci
                  podkład 100% a druga udaje, że śpiewa!!! a wspomaganiem się elektroniką. Dajmy
                  na to zespół to 2 osoby: keyboard + gitara/wokal. Keyboard nadrabia brak
                  perkusji z automatu a muzyk gra jak na pianinie na żywca, a nie wszystko z
                  dyskietki. Poza tym jest również różnica w dźwięku. Jak słyszę niektóre podkłady
                  to aż mi się odechciewa;/ Naprawdę 10 lat temu w komórkach lepiej to brzmiało!
                  Utwory Ata-she przesłuchałem i bardzo mi się podobały. Ładne kwiatki jeśli
                  chodzi o śpiew i grę plasują się nieco niżej ale za to świetnie prowadzą wesele
                  (zabawy), żartują i improwizują. Trio color dałbym gdzieś pomiędzy nimi;) Resztę
                  znam z przesłuchań z internetu i opinii forumowiczów.
          • Gość: smonika Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.ppp.onetel.net.uk 30.08.09, 12:17
            Polecam restauracje Maria w Wałbrzychu, świetna obsługa, rewelacyjne jedzenie,
            wspaniała organizacja. Z każdą sprawą można się dogadać z Panią Sylwią bądź
            Panem Markiem. Polecam :)
            Do tego orkiestra Sekret z Boguszowa Gorc i możecie być pewni SUKCES na Bank :))))
    • Gość: Zadowolony klient Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.152.144.173.dsl.dynamic.eranet.pl 13.08.09, 21:49

Wiatam,ja bardzo polecam zespół Black and White z Wałbrzycha,grali u mojej córki
      na weselu,naprawde bardzo dobrze się wszyscy bawili przy muzyce jak i zabawach
      prowadzonych przez zespół.Skład zespołu to małżeństwo,facet gra na klawiszach i
      oboje śpiewają.Kontakt do zespołu to tel.664418597.Naprawde polecam
      • Gość: asia Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.146.49.204.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.01.10, 09:12
        o jaaa to najgorszy zespol jaki slyszalam bylam na weselu u
        znajmomych rok tem dali taki popis ze masakra wszystko sie im psulo
        totalna porazka
    • Gość: j:) Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: 82.177.34.* 25.08.09, 10:08
      podlacze sie do tematu i mam pytanie. co myslicie o zespole tutti, czy
      u kogos grali na weselu? jak wraznia?
      • Gość: opinia Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 20:48
        Gość portalu: j:) napisał(a):

> podlacze sie do tematu i mam pytanie. co myslicie o zespole tutti,
        czy
        > u kogos grali na weselu? jak wraznia?

tutti, frutti.... chcecie miec dobry zespół na najwazniejszej
        imprezie w życiu to szukajcie prawdziwych muzyków grajacych na żywo.
        Te wszystkie tzw. zespoły z plastiku, które się tu lansują to
        nieporozumienie i porażka. Chyba, ze ktos lubi karaoke i udawanie
        przed gośćmi, że ma prawdziwą orkiestrę. W większych miastach ludzie
        już kumają, że dyskietki i laptopy grające za oszustów udających
        muzyków to wstyd i katastrofa.
    • agabzyk1 Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! 27.08.09, 21:39
      Zapraszamy www.divertimento.com.pl
      • Gość: recenzent Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 00:43
        agabzyk1 napisała:

> Zapraszamy www.divertimento.com.pl

Byłem, słuchałem, obejrzałem i kiszka! Kolejny "zespół" z fatalnymi
        gotowymi podkładami, ściągniętymi zapewne z internetu. Posłuchajcie
        pierwszego z brzegu utworu: Women in love
        www.divertimento.com.pl/index.php?go=d&n=11&t=Women%20in%20love
        Niby mają w składzie gitarzystę ale w tym utworze zamiast wstepu
        gitarowego mamy marne popiskiwanie jakiegoś casio dla dzieci. Do
        tego syntetyczny bas, plastikowe bębny i fałszująca wokalista
        maskująca się duzym pogłosem. O galerii fotek z litości nie wspomnę,
        o sprzęcie tez.
      • Gość: gosc Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: 89.108.219.* 28.08.09, 12:37
        wokalistaka spiewa jak dziewczynka zupełny brak przygotowania radze duzo duzo
        duzo spiewac w domu az sie boje co to sie dzieje jak oni graja na żywo
    • Gość: Mariachi Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.static.tvk.wroc.pl 28.08.09, 18:45
      Witam serdecznie!

Jeśli jeszcze nikogo nie znaleźliście, to polecam - mało oryginalnie
      - własny zespół. Gramy w pełnym składzie, wyłącznie na żywo, mamy
      świetne brzmienie i wyłącznie zadowolonych klientów... Zresztą,
      proszę, odwiedźcie naszą stronę:
      www.mariaci.wroclaw.pl

Pozdrawiam
      Mariachi
      • Gość: recenzent Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 21:31
        > Witam serdecznie!
        >
        > Jeśli jeszcze nikogo nie znaleźliście, to polecam - mało
        oryginalnie
        > - własny zespół. Gramy w pełnym składzie, wyłącznie na żywo, mamy
        > świetne brzmienie i wyłącznie zadowolonych klientów... Zresztą,
        > proszę, odwiedźcie naszą stronę:
        > www.mariaci.wroclaw.pl
        >
        > Pozdrawiam
        > Mariachi

Zupełnie przyzwoicie, ciekawa barwa głosu wokalistki. Obawiam się
        jednak, że Wałbrzychu nie znajdziecie roboty bo tutaj mało kogo
        obchodzi czy do tańca przygrywa żywa orkiestra czy mp3. Pierwsze
        pytanie młodych dotyczy zazwyczaj ceny.
        • Gość: Nowy Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 22:09
          Dziękujemy serdecznie wszystkim za propozycje, oferty i opinie=) W związku z
          tym, że już znaleźliśmy zespół dla siebie, uważam, że można zamknąć
          wątek...chyba że dalsze komentarze mogą się komuś przydać w poszukiwaniach;)

P.S. do recenzenta: powiem tak, każdy chciałby super zespół grający na żywo itd.
          ale nie dziw się, że na weselu dla 60 osób, gdzie w najlepszym przypadku szykuje
          się wydatek z rzędu 18000-20000zł nie stać ludzi na zespół pięcio- i więcej
          osobowy, który zazwyczaj ceni się w granicach 6000zł! To już 1/3 kosztów wesela!
          To już sporo jak na kilka godzin "przyjemności"=( Wiadomo, że nikt nie chce
          jakichś partaczy ale, jeśli chce pełny profesjonalizm, to niech idzie do
          filharmonii...na weselu liczy się dobra zabawa, a to jak wiadomo zależy również
          od gości. Pozdrawiam serdecznie=)
          • Gość: Wałbrzych górą !!! Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 22:59
            Nowy !!! I masz 100 % racje. Ale to jakieś zakutasione dupki, które mają
            kawałek żywego składu i jeżdżą po konkurencji, z góry twierdząc że wszyscy
            (Wałbrzyskie zespoły)są do dupy. Ważne aby wokal był na żywo, muzyka by dobrze
            brzmiała (nawet podkłady) i by zespół potrafił wyczuć gusta bawiących się gości,
            a nie mruczał sam dla siebie.
          • Gość: recenzent Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 00:33
            Gość portalu: Nowy napisał(a):

P.S. do recenzenta: powiem tak, każdy chciałby super zespół grający
            na żywo itd
            > .
            > ale nie dziw się, że na weselu dla 60 osób, gdzie w najlepszym
            przypadku szykuj
            > e
            > się wydatek z rzędu 18000-20000zł nie stać ludzi na zespół pięcio-
            i więcej
            > osobowy, który zazwyczaj ceni się w granicach 6000zł! To już 1/3
            kosztów wesela
            > !
            > To już sporo jak na kilka godzin "przyjemności"=( Wiadomo, że nikt
            nie chce
            > jakichś partaczy ale, jeśli chce pełny profesjonalizm, to niech
            idzie do
            > filharmonii...na weselu liczy się dobra zabawa, a to jak wiadomo
            zależy również
            > od gości. Pozdrawiam serdecznie=)

Skoro do mnie to odpowiadam. Nie twierdzę, że każdy zespół grający
            na żywo jest lepszy od każdego, który korzysta z podkładów. Tu nie
            ma reguły! Granie na żywo bezlitośnie obnaża umiejętności muzyków,
            więc i tutaj są Zespoły i "zespoły". Znam niejeden mały skład, który
            korzystając z podkładów jednocześnie uzupełnia brzmienie własną,
            często wirtuozerską grą na prawdziwych instrumentach i świetnymi
            wokalami. Są to przeważnie zawodowi muzycy dla których granie na
            weselach nie jest podstawowym zajęciem. Niestety kompletna nieraz
            ignorancja organizatorów wesel powoduje, że na rynku jakimś cudem
            utrzymują się "zespoły" których popisy budzą śmiech i politowanie a
            najczęściej gorycz i żal po zepsutej imprezie. Widziałem
            juz "artystów' którzy nawet wokale mieli nagrane wcześniej a na
            weselu ruszali tylko ustami. Byłem na weselu gdzie goście przeżyli
            nie lada zawód, gdy nabrali chęci wspólnego pospiewania ale okazało
            się, że tzw. klawiszowiec który wcześniej dziarsko walił w
            klawiaturę nie potrafił zagrać chocby "wlazł kotek na płotek":)
            Niedawno słyszałem o komicznej sytuacji gdy "muzycy" uciekli przed
            pożarem a muzyka grała w najlepsze dalej. Niestety wyznaję zasadę,
            że płyt to mogę sobie posłuchac w domu, jak zachoruję to nie idę do
            znachora tylko do lekarza, a jak zatrudniam zespół to wymagam aby
            tworzyli go Muzycy a nie statyści. I na koniec: kto naprawdę chce
            znajdzie na miejscu zespół grajacy 100% live za ok 3tys zł.
            Opowieści o dwukrotnie wyższych kwotach służą chyba tylko jako
            wymówka jak ktoś z gości spyta dlaczego z głosników leci chała
            a "muzycy" udają że grają. Życzę szczęścia.
            • anorexiaanorexiaanorexia Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! 12.11.09, 10:58
              BŁAGAM LUDZIE

to już nie czasy zespołów grających na żywo ballady rockowe i tematy typu" gdzie
              jest a ulica gdzie jest ten dom"
              teraz DJ'a bierze się na wesela.
              i taniej
              i przerw nie robi
              i wódki nie pije (przynajmiej nie pił ten co grału mnie na weselu)
              mój dj był świetny polecam gorąco

dla zainteresowanych podaje numer
              505 93 93 33
    • Gość: aldona Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.10, 01:30
      nie jest to proste
    • Gość: weselnik Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.10, 19:49
      W Wałbrzychu nie ma dobrych kapel. Zapomnij!
    • skawunia Re: Zespół na wesele (Wałbrzych i okolice)!!! 22.02.10, 09:19
      poszukaj na forach ślubnych na pewno znajdziesz cos odpowiedniego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka