Gość: lalala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 16:25 Czy ginekolog Małgorzata Dąbrowska-Szewczyk jest dobra? I czy jest miła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lala Re: ginekolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.09, 21:27 jest niemiła,bardzo oschła.Miałam u niej robioną wypalanke masakra poprostu koszmar dość że bolało to kobieta była bardzo niedelikatna.nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: ginekolog IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.07.09, 23:31 nie polecam !!!!!!!!!!!!!! jeśli potrzebujesz lekarza kobiety to tylko dr Bańczerowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jao Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 13:08 zgadzam się z "kaśką". kiedyś byłam u szewczyk i wspominam to bardzo źle, zero profesjonalizmu. za to p bańczerowska to swietny specjalista, bardzo ciepła osoba i delikatna, mogę powiedzieć same dobre rzezcy o tym lekarzu. bez wahania mogę ją polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 16:49 dr Bańczerowska jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGNA Re: ginekolog IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.07.09, 21:40 Podajcie namiar na panią doktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ror Re: ginekolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.09, 11:13 Przyjmuje w przychodni przy ulicy Chrobrego, nr nie mam, ale jest zapisany na szyldzie przy wejściu do przychodni. Też polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś