Gość: iiiiiiiiiiiiii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 07:39 Czy może ktoś polecić firmę, która robi solidne meble na wymiar? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.09, 08:00 temat już był.. forum.gazeta.pl/forum/w,168,85154133,,Meble_na_wymiar_Jaka_firme_polecacie_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Meble na wymiar 22.07.09, 11:31 Gość portalu: iiiiiiiiiiiiii napisał(a): > Czy może ktoś polecić firmę, która robi solidne meble na wymiar? Firmy Ci nie polecę, bo to loteria. Udzielę Ci za to dobrej rady. Zanim się zdecydujesz na którąkolwiek z firm, sama musisz wiedzieć czego chcesz; czyli musisz mieć jakiś wstępny projekt. Nie licz za bardzo na to, że firma zaprojektuje Ci to tak, żaby było i ładnie i funkcjonalnie. Firma - jeśli zostawisz jej wolną rękę - pójdzie po najmniejszej linii oporu i zaprojektuje to tak, żeby to jej - a nie Tobie - było najwygodniej/najłatwiej. Wierz mi - wiem co mówię/piszę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiiiiiiiiiiiiii Re: Meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 11:50 Dzięki za radę, projekt już mam (w głowie - widziałam w sklepie :P) ale tam był za drogi. 20 000 zł za same meble kuchenne w małym mieszkaniu bez sprzętu AGD to trochę za dużo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cervantes Re: Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 18:43 Powiedział kiedyś ojciec do syna: "Synu dam ci dobrą radę... nigdy nie słuchaj tzw. dobrych rad." Twoje rady są piękne ale mam wrażenie, że autor postu nie jest upośledzony na umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolarz Re: Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 21:22 Jeśli masz projekt w głowie to pozostaje tylko się spotkać, wrzucic Twój plan w komputer,zrobic rysunek, dokonac pomiarów,pojechac do hurtowni zamówic materiały,zamontować.Zadzwoń jesli jesteś zainteresowana.Tel 500-818-019 Odpowiedz Link Zgłoś
onnn24 Re: Meble na wymiar 16.12.09, 10:24 Witam mam kontakt z bardzo dobrym stolarzem, który wykonał u mnie meble kuchenne. Z tego co wiem wykonuje równiez szafy wnękowe i meble łazienkowe równiez na wyamiar oraz schody i drzwi w drewnie. tel. 880-728-241 Polecam! naprawde bardzo solidny i rzetelny fachowiec za rozsądne pieniądze.Osobiscie jestem bardzo zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.09, 12:11 Moim zdaniem godnym polecenia jest pan Adam -firma RADI. Facet jest konkretny,dokładny godny polecenia.Słucha swoich klientów czego oczekują,a pożniej to realizuje. Ma swoja strone internetowa ze zdjeciami zrobionych przez niego mebli www.radimeble.pl. telefon do niego to 605-558-180 Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Meble na wymiar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.12.09, 12:26 U mnie ostatnio meble w kuchni zrobiła firma Florczak z Boguszowa Gorc, muszę powiedzieć, że szybko i jestem zadowolony. 694 432 527 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Meble na wymiar IP: *.centertel.pl 17.02.10, 12:49 Ja równierz robiłem meble u pana Florczaka z Boguszowa,jestem zachwycony pozdrawiam poloecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Meble na wymiar IP: *.147.107.77.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.09.10, 07:59 Umnie obili chłopaki z boguszowa Florczaki jestem zachwycony ich sprytem i doświadczeniem polecam gorąco telefon do florczaków 694 432 527 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka Re: Meble na wymiar IP: *.147.107.77.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.09.10, 08:05 witam zapraszam do wykonywania kuchni w boguszowie gorcach panowie florczakowie sa bardzo dobrymi stolarzami moja kuchnia jest przepiekna i mało to robiom wszystko ???,bardzo pieknie i fachowo do końca pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.10, 12:49 florczakowie chyba sami się reklamują, bo w zadowolonych klientów nie wierzę. Bo niestety to nie są stolarze tylko partacze, takiej chały jak odstawili u mnie dawno już nie widziałam. Aż brakuje słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble na wymiar IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 19:42 Nie do końca się zgadzam. Meble owszem, nienajgorsze, ale właściciel niesłowny i mało staranny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 35yerhdfb Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.10, 11:49 EUROSTYL Wrocławska 175a tel. 74 66 44 333 www.eurostylmeble.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: Meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 08:12 Z daleka sie trzymaj - chyba, że chcesz mieć dużo "wrażeń" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro22 Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.10, 10:45 w jakim sensie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 18:27 Uważaj na Dawida z Poniatowa, totalny paproch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piaskowa Góra Re: Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 12:32 .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 19:31 Meblodym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 19:09 www.radimeble.pl/kontakt.html tą firmę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.10, 01:21 meble na wymiar to naprawde ostatecznosc. polecam wam kupic meble np z BRW lub forte. dopasujecie sobie bez problemu, jak bedzie trzeba zrobic szafke niestandardowa to tez zrobia. i teraz najwazniejsze zaplacicie 50-60% ceny za dobre meble (niz na indywidulany wymiar)dobrze zrobione a nie jakies badziewie meble na wymiar bo przeciez oni robia z najtanszych materialow a kasuja jak za zborze pared desek zawiasow i kilka tysiecy. mieszkam na podzamczu i mam meble idealnie dopasowane do swojej kuchni i nie robilem na wymiar lecz dopasowalem sobie odpowiednie szafki taniej lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Producent! Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.10, 11:46 ale pleciesz.....aż przykro czytać,a i jak chcesz coś napisać to sprawdz najpierw w słowniku ortograficznym jak sie pisze,bo wstyd pisać z błędami.A jeśli chodzi o BRW to tak jak i Bodzio to jest właśnie badziew z najtańszysz materiałów.Jeśli ktoś ma wybór i nie chce mieć kuchni takiej jak pół Wałbrzycha to czemu nie może skorzytać z uług firm zajmujących się profesionalnie wykonywaniem mebli na wymiar ,czemu ma dać zarobić jakiejś sieciówce, a nie producentom lokalnym.Wszystkie firmy zaopatrują się w kilku hurtowniach na terenie naszego miasta i wierz mi nie są to rzeczy droższe i tańsze więc jak nie wiesz lub nie masz pojęcia o czymś to nie pisz ,bo to są bzdury!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katya2010 Re: Meble na wymiar 01.03.10, 15:39 gagarina 20 606 352 783 tanio, ładnie to za mało powiedziane - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 20:24 a gdzie to jest dokładnie i jakie meble kupiłaś i za ile ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katya2010 Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.10, 19:10 w wałbrzychu tam gdzie był transmlecz ale zadźwoń przyjedzie do ciebie gościu , wyliczy zrobi projekt spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 11:50 ja zamóiłem meble w Świdnicy zobaczymy co zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAdarmo Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.10, 09:43 Darmowe projekty mebli kuchennych: www.kuchenne.net Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat8441 Re: Meble na wymiar 14.09.10, 21:35 Polecam meble na wymiar ,,NewYork,, wszystko milo sprawnie tanio i fachowo.. za kuchnie zaplacilam prawie polowe taniej niz chcieli u konkurencji.. tel. 792 755 993 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: Meble na wymiar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.10, 22:30 mnie przyjęli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Meble na wymiar IP: 178.235.24.* 21.09.10, 13:12 Polecam Indeco na Broniewskiego. Zamawiałem meble z pół roku temu i jestem z nich bardzo zadowolny, dobra jakość i cena. Tu masz wiecej informacji stolpol.sartosite.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meblarnia Re: Meble na wymiar IP: 94.254.164.* 22.09.10, 08:26 Witam wszystkich forumowiczów, na początek informacja z mojej strony że owy post będzie reklamą nowo otwartej działalności która zajmuje się profesjonlnym wykonawstwem mebli, projektowaniem oraz doradztwem. Wieloletnie doświadczenie zdobyliśmy kończąc edukację w tym kierunku jak i zdobywaliśmy cenny fach pracując w różnych firmach o podobnej tematyce... Jeżeli jesteś zainteresowany(na) zapraszam: www.meblarnia.org. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Meble na wymiar IP: *.chello.pl 22.09.10, 08:49 Dulik badziewiaku kto do ciebie przyjdzie ??? Najpierw naucz się robić meble. Meblarnia - nowa nazwa stare błędy , stanowczo odradzam. A do reklamy jest inne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meblarnia Re: Meble na wymiar IP: 109.243.133.* 23.09.10, 09:06 Po pierwsze nie nazywam się Dulik tylko Matyjewicz...Po drugie warto się przedstawić skoro sam wymieniasz czyjeś nazwisko, tego bynajmniej wymaga kultura... Twoja opinia to zwykła propaganda siana przez ludzi o zbyt niskim intelekcie, ale coż...Domyślam się że to nie Twoja wina... www.meblarnia.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Meble na wymiar IP: *.chello.pl 11.11.10, 19:39 Panie Matyjewicz reklamujesz się cudzymi meblami na swojej stronie. Jesteś oszustem, który podszywa się pod cudzą robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzednik Re: Meble na wymiar IP: 178.56.44.* 12.11.10, 10:33 witam Pana bądz Panią o psełdonimie "qwerty" Piszę z takim prostym i wyrażnym zdaniem, że za taką obrazę na publicznym portalu oczerniać człowieka i podawać jego nazwisko jest karalne i będę szczerze namawiała Pana o nazwisku (D...k) do złożenia wniosku do prokuratry o obrażania dobrego mienia. Więc proszę wiecej trak nie robić bo i tak znajdzie Policja Pana bądż Panią o IP, wiec życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Meble na wymiar IP: *.chello.pl 12.11.10, 13:09 urzednik ty pisać wolniej i poprawniej bo cie zrozumić trudno; moja widzieć, że twoja prawda koleć po oczy zwichrowane jak mebel od wymieniony pan; ja prosić nie podawać na policja bo oni mieć dużo robota a ja mieć lenki i posikać siem ze śmichu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Meble na wymiar IP: 46.113.216.* 15.11.10, 14:10 Pseudoczłowieku qwerty, ciekawi mnie na jakiej podstawie twierdzisz że wyżej wymieniony Pan oskarżany jest o plagiat ? Może wysil bardziej swą chorą łepetynę i zacznij potwierdzać swe "puste" słowa jakimiś konkretnymi dowodami... Patrząc na większoć takich FORUMOWICZÓW ja TY zastanawiam sie, dokąd wy tak zmierzacie ? Oskarżać tu można każdego nawet wtedy gdy wykracza to poza granice rozsądku, zauważ że nikt tu nie jest bez skazy a Ty, tak Ty, jesteś kolejnym debilem w tej całej chorej hierarchii. Pozdrawiam. P.S. Znam niezłego specjaliste który może Ci pomoże wyleczyć ten chory wrzód w głowie którego śmiesz nazywać swym mózgiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Meble na wymiar IP: *.chello.pl 15.11.10, 15:23 Nie twierdzę, że jest oskarżony. Ja go oskarżam, Obejrzyj sobie galerię na jego stronie, znajdziesz tam meble w kolorze zielonym. Jest to wyposażenie prywatnego gabinetu stomatologicznego we Wrocławiu , dokładnie na Bielanach wykonane przez firmę Dulik zresztą mieszczącą się wcześniej pod tym samym adresem. Zdjęcia również są wykonane przez tą firmę Tak więc tych mebli na pewno nie wykonał ani ich nawet nie sfotografował chwalący się nimi kłamca Matyjewicz. Pogubiliście się partacze w kłamstwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Meble na wymiar IP: 188.33.189.* 15.11.10, 17:30 A skąd masz takie dokładne i żetelne informację na temat tych mebli ? Może byłeś z jedną osób która może była częścią zespołu która je montowała? A może jesteś właścicielem tych rzekomych mebli ? Jedno mam do powiedzenia, zdjęcia te przekazałem Panu Rafałowi ponieważ był osobą która brała czynny udział w tym projekcie a co do Ciebie, brak mi słów... Uważam , że przepływa przez Ciebie życzliwość i szacunek tak mocno że żal Ci dupsko ściska i nie możesz się pochwalić czymś podobnym... Krótko podsumowując, każdy mebel który wyszczególniony jest na stornie www.meblarnia.org, jest wyprodukowany przez pana M. Każde ze zdjęć nie jest kopiowane ani ściągane z internetu , gdzie większość osób tak czyni. Co do osoby która podpisuje się debilnym nickiem, nie siej fermentu i kup sobie lepiej gazetę, tam Rutkowski proponuje współpracę także możesz się udać do niego na staż a takie dyndrymały opowiadaj swoim dzieciom na dobranoc. Z poważaniem. T.Dulik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Meble na wymiar IP: 188.33.189.* 15.11.10, 17:34 Jeżeli chcesz zabłysnąć to pierw się dobrze zaopatrz w wiedzę bo to nie Bielany tylko dzielnica Muchobór Wielki...Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.M. Re: Meble na wymiar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.10, 18:03 Nie kłap dziobem Panie quwerty tylko weź się za pracę. Skoro te zdjęcia tam są, to znaczy że mają prawo tam być. A jeśli bardzo Ci to przeszkadza to nie oglądaj ich. I nie życzę sobie abyś obrzucał mnie błotem. Internet nie jest całkiem anonimowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna l Re: Meble na wymiar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.10, 18:53 Ja gorąco polecam firmę z Wałbrzycha o nazwie Radi-Meble(www.radimeble.pl). Zleciłam tej firmie wykonanie szafy wnękowej (garderoby) oraz szafy zwyklej i nie zawiodłam się. Własciciel człowiek fachowy i kompetentny, umie doradzić i ma ciekawe pomysły.Usługa została wykonana bez zarzutu, w terminie i niedrogo. Z czystym sumieniem mogę polecić tego wykonawcę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk20inc Re: Meble na wymiar 17.11.10, 13:32 Zobacz tutaj: Producenci mebli Wałbrzych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krawe Re: Meble na wymiar IP: 94.42.81.* 07.01.11, 15:32 Hej Kojarzy ktoś firmę Quercus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: Meble na wymiar IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.11, 15:53 Polecam firmę Meble Na Wmiar New York, e-mail: kwiat8441@wp.pl którą wybrałam spośród 9 firm.Wszystkim firmom wysłałam ten sam rysunek kuchni z prośbą o wycenę.Najtańsi byli oni.Kuchnia zmontowana została w ciągu jednego dnia i to przed terminem w umowie.Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś