Dodaj do ulubionych

Meble na wymiar

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 07:39
Czy może ktoś polecić firmę, która robi solidne meble na wymiar?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.09, 08:00
      temat już był..
      forum.gazeta.pl/forum/w,168,85154133,,Meble_na_wymiar_Jaka_firme_polecacie_.html?v=2
    • don.kichote Re: Meble na wymiar 22.07.09, 11:31
      Gość portalu: iiiiiiiiiiiiii napisał(a):

> Czy może ktoś polecić firmę, która robi solidne meble na wymiar?

Firmy Ci nie polecę, bo to loteria. Udzielę Ci za to dobrej rady.
      Zanim się zdecydujesz na którąkolwiek z firm, sama musisz wiedzieć czego chcesz;
      czyli musisz mieć jakiś wstępny projekt. Nie licz za bardzo na to, że firma
      zaprojektuje Ci to tak, żaby było i ładnie i funkcjonalnie. Firma - jeśli
      zostawisz jej wolną rękę - pójdzie po najmniejszej linii oporu i zaprojektuje to
      tak, żeby to jej - a nie Tobie - było najwygodniej/najłatwiej.
      Wierz mi - wiem co mówię/piszę! :-)
      • Gość: iiiiiiiiiiiiiii Re: Meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 11:50
        Dzięki za radę, projekt już mam (w głowie - widziałam w sklepie :P) ale tam był
        za drogi. 20 000 zł za same meble kuchenne w małym mieszkaniu bez sprzętu AGD to
        trochę za dużo:)
      • Gość: Cervantes Re: Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 18:43
        Powiedział kiedyś ojciec do syna:

"Synu dam ci dobrą radę... nigdy nie słuchaj tzw. dobrych rad."

Twoje rady są piękne ale mam wrażenie, że autor postu nie jest upośledzony na
        umyśle.
    • Gość: stolarz Re: Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 21:22
      Jeśli masz projekt w głowie to pozostaje tylko się spotkać, wrzucic Twój plan w komputer,zrobic rysunek, dokonac pomiarów,pojechac do hurtowni zamówic materiały,zamontować.Zadzwoń jesli jesteś zainteresowana.Tel 500-818-019
    • onnn24 Re: Meble na wymiar 16.12.09, 10:24
      Witam mam kontakt z bardzo dobrym stolarzem, który wykonał u mnie
      meble kuchenne. Z tego co wiem wykonuje równiez szafy wnękowe i
      meble łazienkowe równiez na wyamiar oraz schody i drzwi w drewnie.
      tel. 880-728-241 Polecam! naprawde bardzo solidny i rzetelny
      fachowiec za rozsądne pieniądze.Osobiscie jestem bardzo zadowolony
      • Gość: polecam Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.09, 12:11
        Moim zdaniem godnym polecenia jest pan Adam -firma RADI.
        Facet jest konkretny,dokładny godny polecenia.Słucha swoich klientów
        czego oczekują,a pożniej to realizuje. Ma swoja strone internetowa
        ze zdjeciami zrobionych przez niego mebli www.radimeble.pl.
        telefon do niego to 605-558-180
        Polecam
        • Gość: on Re: Meble na wymiar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.12.09, 12:26
          U mnie ostatnio meble w kuchni zrobiła firma Florczak z Boguszowa Gorc, muszę
          powiedzieć, że szybko i jestem zadowolony. 694 432 527
          • Gość: krzysztof Re: Meble na wymiar IP: *.centertel.pl 17.02.10, 12:49
            Ja równierz robiłem meble u pana Florczaka z Boguszowa,jestem
            zachwycony pozdrawiam poloecam
          • Gość: marian Re: Meble na wymiar IP: *.147.107.77.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.09.10, 07:59
            Umnie obili chłopaki z boguszowa Florczaki jestem zachwycony ich sprytem i doświadczeniem polecam gorąco telefon do florczaków 694 432 527
          • Gość: edytka Re: Meble na wymiar IP: *.147.107.77.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.09.10, 08:05
            witam zapraszam do wykonywania kuchni w boguszowie gorcach panowie florczakowie sa bardzo dobrymi stolarzami moja kuchnia jest przepiekna i mało to robiom wszystko ???,bardzo pieknie i fachowo do końca pozdrawiam
            • Gość: zawiedziona Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.10, 12:49
              florczakowie chyba sami się reklamują, bo w zadowolonych klientów nie wierzę. Bo niestety to nie są stolarze tylko partacze, takiej chały jak odstawili u mnie dawno już nie widziałam. Aż brakuje słów...
        • Gość: gość Re: Meble na wymiar IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 19:42
          Nie do końca się zgadzam. Meble owszem, nienajgorsze, ale właściciel niesłowny i mało staranny.
      • Gość: 35yerhdfb Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.10, 11:49
        EUROSTYL Wrocławska 175a
        tel. 74 66 44 333
        www.eurostylmeble.pl
        • Gość: oki Re: Meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 08:12
          Z daleka sie trzymaj - chyba, że chcesz mieć dużo "wrażeń"
          • Gość: zorro22 Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.10, 10:45
            w jakim sensie?
    • Gość: ww Re: Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 18:27
      Uważaj na Dawida z Poniatowa, totalny paproch.
    • Gość: Piaskowa Góra Re: Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 12:32
      ....
    • Gość: polecam Re: Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 19:31
      Meblodym
      • Gość: gosc Re: Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 19:09
        www.radimeble.pl/kontakt.html tą firmę polecam
        • Gość: gosc Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.10, 01:21
          meble na wymiar to naprawde ostatecznosc. polecam wam kupic meble np z BRW lub
          forte. dopasujecie sobie bez problemu, jak bedzie trzeba zrobic szafke
          niestandardowa to tez zrobia. i teraz najwazniejsze zaplacicie 50-60% ceny za
          dobre meble (niz na indywidulany wymiar)dobrze zrobione a nie jakies badziewie
          meble na wymiar bo przeciez oni robia z najtanszych materialow a kasuja jak za
          zborze pared desek zawiasow i kilka tysiecy. mieszkam na podzamczu i mam meble
          idealnie dopasowane do swojej kuchni i nie robilem na wymiar lecz dopasowalem
          sobie odpowiednie szafki taniej lepiej :)
          • Gość: Producent! Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.10, 11:46
            ale pleciesz.....aż przykro czytać,a i jak chcesz coś napisać to
            sprawdz najpierw w słowniku ortograficznym jak sie pisze,bo wstyd
            pisać z błędami.A jeśli chodzi o BRW to tak jak i Bodzio to jest
            właśnie badziew z najtańszysz materiałów.Jeśli ktoś ma wybór i nie
            chce mieć kuchni takiej jak pół Wałbrzycha to czemu nie może
            skorzytać z uług firm zajmujących się profesionalnie wykonywaniem
            mebli na wymiar ,czemu ma dać zarobić jakiejś sieciówce, a nie
            producentom lokalnym.Wszystkie firmy zaopatrują się w kilku
            hurtowniach na terenie naszego miasta i wierz mi nie są to rzeczy
            droższe i tańsze więc jak nie wiesz lub nie masz pojęcia o czymś to
            nie pisz ,bo to są bzdury!Pozdrawiam
    • katya2010 Re: Meble na wymiar 01.03.10, 15:39
      gagarina 20
      606 352 783
      tanio, ładnie to za mało powiedziane - polecam
      • Gość: Sara Re: Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 20:24
        a gdzie to jest dokładnie i jakie meble kupiłaś i za ile ??
        • Gość: katya2010 Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.10, 19:10
          w wałbrzychu tam gdzie był transmlecz ale zadźwoń przyjedzie do
          ciebie gościu , wyliczy zrobi projekt
          spoko
          • Gość: as Re: Meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 11:50
            ja zamóiłem meble w Świdnicy zobaczymy co zrobią.
    • Gość: ZAdarmo Re: Meble na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.10, 09:43
      Darmowe projekty mebli kuchennych: www.kuchenne.net
      • kwiat8441 Re: Meble na wymiar 14.09.10, 21:35
        Polecam meble na wymiar ,,NewYork,, wszystko milo sprawnie tanio i fachowo.. za kuchnie zaplacilam prawie polowe taniej niz chcieli u konkurencji.. tel. 792 755 993
    • Gość: zoska Re: Meble na wymiar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.10, 22:30
      mnie przyjęli
    • Gość: Marek Re: Meble na wymiar IP: 178.235.24.* 21.09.10, 13:12
      Polecam Indeco na Broniewskiego. Zamawiałem meble z pół roku temu i jestem z nich bardzo zadowolny, dobra jakość i cena. Tu masz wiecej informacji stolpol.sartosite.pl/
      • Gość: Meblarnia Re: Meble na wymiar IP: 94.254.164.* 22.09.10, 08:26
        Witam wszystkich forumowiczów, na początek informacja z mojej strony że owy post będzie reklamą nowo otwartej działalności która zajmuje się profesjonlnym wykonawstwem mebli, projektowaniem oraz doradztwem. Wieloletnie doświadczenie zdobyliśmy kończąc edukację w tym kierunku jak i zdobywaliśmy cenny fach pracując w różnych firmach o podobnej tematyce...

Jeżeli jesteś zainteresowany(na) zapraszam: www.meblarnia.org.

• Gość: qwerty Re: Meble na wymiar IP: *.chello.pl 22.09.10, 08:49
          Dulik badziewiaku kto do ciebie przyjdzie ???
          Najpierw naucz się robić meble.
          Meblarnia - nowa nazwa stare błędy , stanowczo odradzam.
          A do reklamy jest inne miejsce.
          • Gość: Meblarnia Re: Meble na wymiar IP: 109.243.133.* 23.09.10, 09:06
            Po pierwsze nie nazywam się Dulik tylko Matyjewicz...Po drugie warto się przedstawić skoro sam wymieniasz czyjeś nazwisko, tego bynajmniej wymaga kultura...

Twoja opinia to zwykła propaganda siana przez ludzi o zbyt niskim intelekcie, ale coż...Domyślam się że to nie Twoja wina...

www.meblarnia.org
            • Gość: qwerty Re: Meble na wymiar IP: *.chello.pl 11.11.10, 19:39
              Panie Matyjewicz reklamujesz się cudzymi meblami na swojej stronie.
              Jesteś oszustem, który podszywa się pod cudzą robotę.
              • Gość: urzednik Re: Meble na wymiar IP: 178.56.44.* 12.11.10, 10:33
                witam Pana bądz Panią o psełdonimie "qwerty"
                Piszę z takim prostym i wyrażnym zdaniem, że za taką obrazę na publicznym portalu oczerniać człowieka i podawać jego nazwisko jest karalne i będę szczerze namawiała Pana o nazwisku (D...k) do złożenia wniosku do prokuratry o obrażania dobrego mienia. Więc proszę wiecej trak nie robić bo i tak znajdzie Policja Pana bądż Panią o IP, wiec życzę miłego dnia
                • Gość: qwerty Re: Meble na wymiar IP: *.chello.pl 12.11.10, 13:09
                  urzednik ty pisać wolniej i poprawniej bo cie zrozumić trudno;
                  moja widzieć, że twoja prawda koleć po oczy zwichrowane jak mebel od wymieniony pan;
                  ja prosić nie podawać na policja bo oni mieć dużo robota a ja mieć lenki i posikać siem ze śmichu
                  • Gość: ciekawski Re: Meble na wymiar IP: 46.113.216.* 15.11.10, 14:10
                    Pseudoczłowieku qwerty, ciekawi mnie na jakiej podstawie twierdzisz że wyżej wymieniony Pan oskarżany jest o plagiat ?
                    Może wysil bardziej swą chorą łepetynę i zacznij potwierdzać swe "puste" słowa jakimiś konkretnymi dowodami...
                    Patrząc na większoć takich FORUMOWICZÓW ja TY zastanawiam sie, dokąd wy tak zmierzacie ?
                    Oskarżać tu można każdego nawet wtedy gdy wykracza to poza granice rozsądku, zauważ że nikt tu nie jest bez skazy a Ty, tak Ty, jesteś kolejnym debilem w tej całej chorej hierarchii.
                    Pozdrawiam.

P.S.
                    Znam niezłego specjaliste który może Ci pomoże wyleczyć ten chory wrzód w głowie którego śmiesz nazywać swym mózgiem !!!
                    • Gość: qwerty Re: Meble na wymiar IP: *.chello.pl 15.11.10, 15:23
                      Nie twierdzę, że jest oskarżony.
                      Ja go oskarżam,
                      Obejrzyj sobie galerię na jego stronie, znajdziesz tam meble w kolorze zielonym. Jest to wyposażenie prywatnego gabinetu stomatologicznego we Wrocławiu , dokładnie na Bielanach
                      wykonane przez firmę Dulik zresztą mieszczącą się wcześniej pod tym samym adresem. Zdjęcia również są wykonane przez tą firmę
                      Tak więc tych mebli na pewno nie wykonał ani ich nawet nie sfotografował chwalący się nimi kłamca Matyjewicz. Pogubiliście się partacze w kłamstwach.
                      • Gość: informator Re: Meble na wymiar IP: 188.33.189.* 15.11.10, 17:30
                        A skąd masz takie dokładne i żetelne informację na temat tych mebli ?
                        Może byłeś z jedną osób która może była częścią zespołu która je montowała?
                        A może jesteś właścicielem tych rzekomych mebli ?
                        Jedno mam do powiedzenia, zdjęcia te przekazałem Panu Rafałowi ponieważ był osobą która brała czynny udział w tym projekcie a co do Ciebie, brak mi słów...
                        Uważam , że przepływa przez Ciebie życzliwość i szacunek tak mocno że żal Ci dupsko ściska i nie możesz się pochwalić czymś podobnym...

Krótko podsumowując, każdy mebel który wyszczególniony jest na stornie www.meblarnia.org, jest wyprodukowany przez pana M. Każde ze zdjęć nie jest kopiowane ani ściągane z internetu , gdzie większość osób tak czyni. Co do osoby która podpisuje się debilnym nickiem, nie siej fermentu i kup sobie lepiej gazetę, tam Rutkowski proponuje współpracę także możesz się udać do niego na staż a takie dyndrymały opowiadaj swoim dzieciom na dobranoc.

Z poważaniem. T.Dulik
                        • Gość: informator Re: Meble na wymiar IP: 188.33.189.* 15.11.10, 17:34
                          Jeżeli chcesz zabłysnąć to pierw się dobrze zaopatrz w wiedzę bo to nie Bielany tylko dzielnica Muchobór Wielki...Żenada...
                      • Gość: R.M. Re: Meble na wymiar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.10, 18:03
                        Nie kłap dziobem Panie quwerty tylko weź się za pracę. Skoro te zdjęcia tam są, to znaczy że mają prawo tam być. A jeśli bardzo Ci to przeszkadza to nie oglądaj ich. I nie życzę sobie abyś obrzucał mnie błotem. Internet nie jest całkiem anonimowy...
    • Gość: anna l Re: Meble na wymiar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.10, 18:53
      Ja gorąco polecam firmę z Wałbrzycha o nazwie Radi-Meble(www.radimeble.pl). Zleciłam tej firmie wykonanie szafy wnękowej (garderoby) oraz szafy zwyklej i nie zawiodłam się. Własciciel człowiek fachowy i kompetentny, umie doradzić i ma ciekawe pomysły.Usługa została wykonana bez zarzutu, w terminie i niedrogo. Z czystym sumieniem mogę polecić tego wykonawcę. pozdrawiam
    • tomekk20inc Re: Meble na wymiar 17.11.10, 13:32
      Zobacz tutaj: Producenci mebli Wałbrzych
      • Gość: Krawe Re: Meble na wymiar IP: 94.42.81.* 07.01.11, 15:32
        Hej
        Kojarzy ktoś firmę Quercus?
    • Gość: Lidia Re: Meble na wymiar IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.11, 15:53
      Polecam firmę Meble Na Wmiar New York, e-mail: kwiat8441@wp.pl którą wybrałam spośród 9 firm.Wszystkim firmom wysłałam ten sam rysunek kuchni z prośbą o wycenę.Najtańsi byli oni.Kuchnia zmontowana została w ciągu jednego dnia i to przed terminem w umowie.Polecam z czystym sumieniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka