Gość: ddd IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 14.08.09, 11:46 jak dziś jeżdżą autobusy? normalnie czy światecznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gck Re: autobusy IP: 89.108.243.* 14.08.09, 11:51 Autobusy jeżdżą normalnie czyli jak chcą. Na jakim rozkładzie to tak naprawdę nikt nie wie :D 4 dni temu chciałem jechać 2 z placu, przyszedłem 3 przed planowanym odjazdem to zobaczyłem tylko jego ogon daleko za przystankiem (zegarek mam dobrze ustawiony coby wątpliwości nie było) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: autobusy IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.09, 13:12 kierowcy mają czas prosto z satelity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożydar Re: autobusy IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.09, 13:24 Autobus przepisowo może pojawiać się na przystanku +/- 3min. Kierowcy ruszają wcześniej aby: 1) w razie korków, świateł i innych przeszkód być na czas na przerwie... 2)jeśli powyższe nie będzie miało miejsca- mieć dłuższą przerwę. 3 min. to nic...gorzej jak pojawia się 5 i więcej za wcześnie, a bywało i tak. Gorsze jest jak kierowcy jeżdżą z ludźmi na pokładzie;/ Często jak z workami kartofli...ale jak się taki trafia, to pisze się maila ze skargą do ZDIK. Podajemy datę, godzinę, kierunek jazdy, linię (często wyświetla się jeszcze nr. kierowcy) I niech nikt nie gada, że to konfidencja;/ Nikt nie chce być traktowany jak śmieć tylko dlatego, że nie ma samochodu czy też z innego powodu zmuszony jest jeździć komunikacją miejską;/ Odpowiedz Link Zgłoś