Dodaj do ulubionych

Super fryzjer

14.08.09, 17:23
Mam pytanie czy ktos mógłby mi polecic fryzjera który naprawde
dobrze strzyże,modnie??? I czy znalazł by sie taki na Piaskowej
górze???Oczywiscie czekam równiez na odpowiedz o fryzjerach z całego
wałbrzycha
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta Re: Super fryzjer IP: *.17.148.lan.e-wab.pl 17.08.09, 18:03
      jesli ściecie to tylko Sławek na placu grudwaldzkim polecam
      • Gość: ewela Re: Super fryzjer IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.09, 20:23
        ja proponuje iśc na rynek koło zielonej hali na piaskowej górze, tam jest
        fryzjer andrzej i fryzjerka iza naprawde gorąco polecam
        • Gość: janek Re: Super fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 20:35
          Polecam Pana Kierebkę z Piaskowej Góry.
          • Gość: www Re: Super fryzjer IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.08.09, 20:50
            kierebka reklame sobie robisz?
            • Gość: janek Re: Super fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 21:02
              Nie muszę :) Żal dupk. ę ściska :)
              • Gość: www Re: Super fryzjer IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.08.09, 21:35
                czego zal połowe zycia scinac a droga polowe zamiatac?
                • Gość: janek Re: Super fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 21:41
                  i ZARABIAĆ :)
                  • Gość: www Re: Super fryzjer IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.08.09, 22:07
                    pieniadze to nie wszystko np.ku... tez dobrze zarabiaja
                    • Gość: janek Re: Super fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 22:10
                      co sugerujesz??
                      • Gość: www Re: Super fryzjer IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.08.09, 06:24
                        ze nie warto całego zycia spedzic scinajac włosy i udawac wielkiego
                        cwaniaka
      • Gość: a Re: Super fryzjer IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.12.09, 22:14
        sławek jest najlepszy na swiecie:)
    • Gość: yhy Re: Super fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.09, 21:06
      Najlepej to do salonu gdzie byla biblioteka dla dzieci. Tam na górze
      na Piaskowej. Na przeciwko pzystanku
      • Gość: katarina204 Re: Super fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 14:15
        Heh,szkoda że połowa odpowiedzi jest nie na temat;\ Dziękuje za
        pozostałe:D A chodzi ci moze o salon "u reni" ? Na górze w sumie
        naprzeciw przystanku??? A w szczawnie naprzeciw zaczisz tez jest
        jakis fryzjer,słyszałam że moze być dobry.Ktos może cos o nim
        powiedzieć ,polecić???
        • Gość: niuisa Re: Super fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 15:20
          iuipolecam salon na placu górnika panią marzenę
    • Gość: monia Re: Super fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.09, 20:20
      Polecam salon urody Anes na Hetmańskiej. Dziewczyny są świetne. Chodzę tam i
      jestem zadowolona. Całe miasto muszę przejechać, aby tam dotrzeć, ale warto
      • Gość: aga Re: Super fryzjer IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.08.09, 12:21
        Ja chodzę do Marcina na ul. Świ. Jadwigii.Jestem zadowolona.
        • dorisssa30 Re: Super fryzjer 30.09.09, 20:47
          A JA CHODZĘ DO P.MONIKI NA PIASKOWEJ GÓRZE.I JESTEM ZADOWOLONA:)
          • Gość: Olcia Re: Super fryzjer IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.09, 21:48
            Najlepszą fryzjerką jest p.Monika z Piaskowej na górze koło fotografa.
            Zawsze uśmiechnięta, doradzi. Każda fryzura wykonana z jej rąk na mojej głowie
            bardzo mi się podobała. Polecam w 100% !!!
    • Gość: aska Re: Super fryzjer IP: 94.254.228.* 30.10.09, 16:39
      polecam ernesta młodego chłopaczka z salonu w tesco. wczesniej mieszkalam we
      wroclawiu i gdzie ja nie byłam u fryzjera wiedzą tylko najstarsi indianie (w
      szczawnie tez już przerobiłam i na podzamczu, i jeszcze kilku poznańskich
      fryzjerów). moje włosy bardzo szybko rosną, muszą być dobrze ścięte żeby się
      układały, w dodatku ja zawsze czepiam się szczegółów, no i kwestia trafienia w
      gust. odkąd się u niego ścinam jak nawet mi dużo odrosną to naprawdę fajnie się
      układają, za każdym razem trochę mi tą fryzurę zmieni, dokładnie trafi w mój
      gust - zresztą widziałam jak inne osoby ściął i też mi się podobało. jak narazie
      nie mam ochoty sprawdzać czy ktoś może ściąć mnie lepiej. koszt jak na wałbrzych
      jest duży ok 50-60 zł ale we wrocławiu chodziłam do droższych (i tańszych też)
      fryzjerów i nigdy nie byłam tak zadowolona, a już napewno nie po 3 razie u tej
      samej osoby. zawsze zwracałam uwagę na fryzurę, temat mam przerobiony więc
      mogłabym tu jeszcze wyciągać jakieś drobiazgi - ale najlepiej sprawdź na sobie.
    • Gość: aska Re: Super fryzjer IP: 94.254.228.* 30.10.09, 16:45
      no i jeszcze jest sympatyczny
      • Gość: aska Re: Super fryzjer IP: 94.75.253.* 30.10.09, 17:53
        lubię sympatycznych fryzjerów
        • Gość: sylwia Re: Super fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.09, 00:09
          droga asiu jestem fryzjerka i mialam okazje poprawiac strzyzenie po panu
          ernescie mysle ze nie jestes wymagajaca tylko bardziej interesuje cie meszczyzna
          jako fryzjer
          • Gość: asia Re: Super fryzjer IP: 94.254.193.* 30.11.09, 22:53
            droga Sylwio, nie wiem skąd u Ciebie tak głęboka wiedza na mój temat. Aby nie
            strzępić języka, skoro jesteś fryzjerką mogę zaryzykować - jeśli zetniesz mnie
            fajnie, np 4 razy pod rząd napiszę Ci taką opinię na forum, że ktoś będzie mnie
            skłonny posądzić o to, że interesuje mnie kobieta jako fryzjer:)
          • Gość: marika Re: Super fryzjer IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.11.09, 23:49
            MĘŻCZYZNA...
    • aniusia-1 Re: Super fryzjer 20.11.09, 08:09
      najlepszy fryzjer na piaskowej górze to blask za realem świetnie robią włosy i
      tanio naprawdę polecam
    • Gość: stała klientka Re: Super fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 15:38
      polecam salon Maria w Szczawnie zdroju na ul. solickiej. może nie
      jest najtaniej ale warto isc do kogos kto potrafi doradzic a nie
      strzyze kazdego tak samo:)
    • Gość: jozek Re: Super fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 15:41
      nie ma
    • Gość: K Re: Super fryzjer IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.12.09, 21:07
      Umów wizytę telefonicznie w salonie LAURENT na Podzamczu koło przychodni. Tam z
      wejścia fryzjer wie jaka fryzura pasuje ci do twarzy.
      • Gość: ondulowana Re: Super fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 01:01
        Dajcie sobie na wstrzymanie.
        Już naprawdę nie mam czym rzygać.
        Wam baranie szrpi-kłaki nic już nie pomoże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka