Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 10:10 czy orientuje się ktoś gdzie jest dobry elektryk bo nagle w aucie zapaliła mi sie kontrolka od poduszki powietrznej a ani w nic nie uderzyłam ani nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xXx Re: kontrolka w samochodzie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.08.09, 10:37 na poniatowie po lewej stronie jadac od obi, 50zł i poduszka zgasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: kontrolka w samochodzie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.08.09, 10:40 wszystko sprawdza komputer w samochodzie - styk gdzie zaśniedział i rezystancja wzrosła, stąd wyświetlany błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: kontrolka w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 12:11 miałem dokładnie ten sam problem okazało się, że poprzez przesuwanie siedzenia gdzieś czujnik złapał błąd powtarzał mi się 3 razy trzeba było siedzenie sciągnąć i poprawić a robiłem wszytsko u Skiby na podzamczu (koło spółdzielni) podłączenie do komputera to chyba standartowa cena 50zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kontrolka w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 13:09 ooo fotel tez ostatnio często był przesuwany to może mieć coś wspólnego Dzieki za odp pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fooki Re: kontrolka w samochodzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.09, 13:13 najlepszy elektryk i niedrogi jest na Gagarina na terenie dawnej Mleczarni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gck Re: kontrolka w samochodzie IP: 94.254.179.* 18.08.09, 08:35 co do elektryków to wielkiego doświadczenia nie mam: ale moim zdaniem chłopaki z teligii są najlepsi i najbardziej sumienni w tym co robią. Pozdrawiam bojownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: kontrolka w samochodzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.09, 09:01 tak wiedzę to oni mają ale głównie z elektryki a nie z elektroniki a pozatym to trzeba przy nich stać bo jak się obrócisz to już robią co innego. Odpowiedz Link Zgłoś