Dodaj do ulubionych

Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra.

IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.09, 11:25
Piaskowa Góra, co sądzicie o tym punkcie sprzedaży telefonów.
Obserwuj wątek
    • Gość: alina Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.08.09, 11:28
      a co to???
      masz znim na pienku, chcesz zaszkodzic rzycajac na tapete?
      chcesz kupic telefon, kupuj.
      masz wieeele punktow z telefonami a nie rob podjazdow chlopie
      • Gość: gsm Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 11:37
        Tragedia, udaje ze sie na wszystkim zna- taka jest prawda
        • Gość: 15 latek Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 11:41
          Kali pić Kali jeść
          • Gość: aaa Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.09, 11:43
            troche sie zna... ale troche tez udaje. po za tym mily facet z niego. pomoze,
            doradzi itp
    • Gość: aaa Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.09, 14:28
      a ja napisze w ten sposob ze to jeden z niewielu punktów w tej
      dziurze, w ktorym sie znaja na tym co robia, i to jeszcze za
      niewygorowane pieniadze
      • Gość: nasza klasa Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 26.08.09, 14:39
        Czy to ten punkt w którym będą sprzedawane zeszyty z wizerunkiem koszykarzy
        "Górnika Wałbrzych" ??? Jestem za!!!
        • Gość: cube Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.08.09, 15:14
          tak ten
      • Gość: nabity w butelke Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.11, 01:34
        nie zgodzie się z Tobą dla mnie to jeden wielki oszust ściągnął mi simloka z telefonu w którym go nie było i skasował 30 zł to jak on się zna na tym co robi moim zdaniem zna się ina braniu pieniędzy za nic nie zrobieniu
    • Gość: lolek Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 15:16
      nie kali się
    • Gość: kasia Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.08.09, 19:42
      predzej cie przeleci ja sprzeda
    • Gość: ad Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 20:52
      Przemiły facet, prawie każdy telefon mam od niego.. byle czego nie
      wciśnie, a i z naprawą na gwarancji problemów nie robi. Zawsze mi
      dorzuci jakiś gratis albo i dwa ;)
      A co do "jego znania się na rzeczy" wszystkie problemy jakie miałem
      z telefonami.. potrafił rozwiązać.
    • Gość: telephone Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.08.09, 21:06
      Ja chwale sobie jego uslugi, mialem problem z nokia e51 problem z klawiatura poszdedlem do jednego punktu w miescie koleszka powiedzial ze za otwwarcie i z diagnozowanie co jest nie tak 30zl + dodatki. Odpuscilem, poszedlem do kaliego i koluniu zrobil mi telefon od reki stweirdzil zwarcie na klawiaturze i naprawil. I uwaga koles nie wiazl za to nic co mnie z szkokowalo telefon smiga mi juz 30-ci miesiac bez zarzutu. Pozytywnie sie zaskoczylem tym punktem i jak najbardziej polecam.
      • Gość: telephone Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.08.09, 21:16
        Ja chwale sobie jego uslugi, mialem problem z nokia e51. Dokładnie problem z klawiaturą, poszdedlem do jednego punktu w miescie koleżka powiedzial że za otwarcie i zdiagnozowanie co jest popsute- 30zl + dodatki(czesci). Odpuscilem lokal, poszedlem do Kaliego(choć wczesniejomijałem) Kolunio ;-) zrobil mi telefon od reki stwierdzil zwarcie na klawiaturze wyczyscił cos pogrzebał i naprawil.
        I uwaga ku mojemu zdziwieniu koles nie wiazl za to nic, co mnie z szkokowalo. Telefon smiga juz trzeci miesiąc- nie narzekam. Pozytywnie sie zaskoczylem tym punktem od tej pory polecam wszystkim.
        • Gość: 11 Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 21:52
          a jak nie pomoże to jeden z jego koleżków "pomoże" Ci pozbyć się telefonu z
          paroma innymi :|
          • Gość: ala Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.08.09, 11:21
            polecam i chwale. kupilam nieraz tel od kaliego, uczciwy, naprawde
            fajnie ze jest taki punkt. jak zepsuje mi sie juz ten tel wracam do
            niego;)
    • Gość: PILNE PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.02.10, 20:59
      Potrzebuje numer telefonu do wlasciciela tego sklepu u Kaliego, bo
      najprawdopodobniej tam zostaly dokumenty,a jutro wyjezdzam i musze je znalesc...

Ktos ma numer komorki do niego - prosze o pomoc..
      • Gość: kali ma Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.chello.pl 25.02.10, 22:13
        co wy k...w p.........e ? przecież to zwykły frajer ma najdroższe telefony w
        Wałbrzychu a najmniej płaci za byle naprawę chce 5dych
        poza tym sprzedaje zepsute ładowarki których nie chce wymienić na
        sprawne OMIJAĆ na kilometry
        • Gość: Burza Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.chello.pl 26.02.10, 10:00
          czasem mu noszę tel. do naprawy. jeśli okaże się ze tel jest nienaprawialny, nic
          nie bierze za diagnozę.a tel ma drogo bo przecież ich nie dostaje za darmo.a
          może po prostu kupił kiedyś za duże pieniądze i teraz sprzedaje ?
      • Gość: @ Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.02.10, 22:30
        na nk jest jego numer :-)
        • Gość: kamil Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 00:06
          sakra ludzie nie chodźcie tam
          • Gość: piaskowa-góra Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 26.02.10, 10:25
            jego numer to 602243324.a co do telefonów co znaczy drogo? drożej niż w
            lombardach? czy innych sklepach?bo jesli porownujesz lombardy to jestes
            półgłówkiem!!!a sa najdrozsze bo najlepsze!
            • Gość: smieszni jestescie Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.sattom.pl 10.03.10, 12:32
              A ja sadze ze tam nie oplaca sie dawac,kiedys dalem do zrobienia moja NOKIE N95
              i przypadkiem bylem w innej sprawie w firmie KOR JAR na Chrobrego i patrze a tam
              moja NOKIA czeka na reperacje.Wniosek jest taki ze KALI nie umie wielu rzeczy i
              wtedy oddaje do firmy KOR JAR i kroji wiecej i zaplacilem za posrednictwo jak
              frajer jakis.Od tej pory oddaje do firmy KOR JAR i mam tanio,szybko i solidnie a
              i tak wszystkie te budki oddaja tez tam a Wy placicie za posrednictwo,prosta sprawa.
              • Gość: Kali Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.10, 14:35
                Witam.
                Chciałbym uściślić pewne fakty.Pierwszy raz czytam takie wypociny
                jakie przedstawił "śmieszni jesteście".
                Po pierwsze firma "Korjar" zajmuje się sprzedażą boxów serwisowych i
                akcesorii z tym związanych.Także "kredytów" do tych boxów.Co
                oznacza,że mimo posiadania sprzętu często trzeba jeszcze dodatkowo
                zapłacić za "zrobienie "jednego telefonu.
                Rzeczywiście ostatnimi czasy zdażyła mi się wpadka w noki
                n95.Uszkodziły sie certyfikaty w oprogramowaniu i telefon był
                uszkodzony.Żeby go naprawić trzeba było użyć sprzętu oraz
                logów ,których nie posiadam.Więc zleciłem naprawę tejże firmie.Za
                naprawę zapłaciłem 60zł co może potwiedzić "Pan" z tej firmy,a
                klienta skasowałem 30zł za tą usługę czyli tyle ile wcześniej z nim
                uzgodniłem.Więc pytam się gdzie zapłaciłeś podwójnie?Chyba,że chcesz
                tu pisac jakies bzdury i robić krypto rekolamę
                Z miłą chęcią wszystko wyjaśnie.
                A co do wcześniejszych postów oczywiście dziękuję za słowa
                poparcia,a krytykantom powiem jedno -idzcie gdzie indziej.Punktów
                tego typu jest całe miasto.Jeżeli w Germanosie (jedyny punkt w
                którym jest serwis) koszt rozebrania telefonu i złożenia kosztuje
                30zł.To za naprawę komuś jest drogo 50zł?
                Eh szkoda gadać. POZDRAWIAM wszystkich Swoich klientów Kali.
                • Gość: adam Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.dialog.net.pl 10.03.10, 18:53
                  Kali to potrafi po wyglądzie skasować klienta. Pierd) ole i nie chodzę już do
                  niego. Pazur.
                  • Gość: strefowiec Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 19:28
                    Chciałem sie przylaczyc do tej dyskusji bo jak to czytam to mysle o tym,ze w tym
                    miescie nie zostal juz nikt normalny.Pracuje na wyzszym stanowisku na
                    sterfie,nie wazne w jakim zakladzie bo nie o tym bede pisal.Chodzi mi o ludzi
                    zamieszkujacych to miasto a bardziej o piszacych tutaj.Tak sie sklada,ze zajmuje
                    sie rekrutacja do pracy.LUDZIE jakie wy macie wymagania!!!Szkola podstawowa
                    ledwo skonczona a on sie pyta o mozliwosci zarabiania duzych pieniedzy.Jak
                    odpowiadam,ze jak pojdzie do szkoly i bedzie dobrze pracowal to pewnie awansuje
                    i bedzie zarabial,to niestety konczy sie rozmowa bo on nie chce!
                    I tak samo jest z waszym pisaniem tutaj na forum.Jedziecie z kazdym kto robi cos
                    w tym miescie,sami nie robiac nic!
                    Zacznijmy od Limanowki-Stawiam auto rano,popoludniu odbieram zrobione.Wiadomo
                    kosztuje,jakbym kupil czesci na allegro i pojechal do pana wladka do garazu to
                    pewnie bym zaoszczedzil.Ale nie wazne,ze to co moglbym kupic to nie wiadomo czy
                    kupilbym dobrze?Pan wladek nie bedzie przeciez jezdzil za moimi czesciami.Po
                    drugie Ja jadac autem 150km/h wole wiedziec,ze wszystko jest OK!
                    9-fala koncert Lady Pank to lipa!!!Oddajcie kase za bilety!!!
                    LUDZIE opamietajcie sie!!!Koncert byl super!! Bylem w piatek ze znajomymi i nie
                    widzialem niezadowolonej osoby.Mimo,ze nie bylo Borysewicza.Nie znam osobiscie
                    wlascicieli 9-fali ale dziekuje im,ze cos sie dzieje w tym miescie dzieki takim
                    ludziom jak Oni!
                    DZIEKUJE!!!
                    No i "Kali"-chlopa znam z widzenia i w nosie mam czy jest fajny czy nie.Dla mnie
                    moze byc murzynem!Ale wiem jedno,ze kiedys jak glupek potrzebujac cos do
                    telefonu latalem od tesco do reala i ciagle nic nie moglem kupic.Albo mowili ze
                    zamowia albo ze bedzie za dwa dni.I tak chodzilem czasem po 5 razy.Az ktos
                    odemnie z pracy powiedzial idz na manhatan do kaliego.Pojecia nie mialem gdzie
                    to jest bo nigdy na tej hali nie bylem.Poszedlem 1 raz i juz od roku tylko tam
                    kupuje.Dostalem z ery telefonik dla corki,chciala karte pamieci-kali ma, Ja
                    pokrowiec-kali ma, zepsula mi sie ladowarka do HTC -kali ma.I co z tego ze
                    zaplacilem 25zl za ladowarke.A na allegro bym,kupil za 5zl.Jak Ja ja
                    potrzebowalem na juz.I za to chwale ten punkt,wszystko ma na miejscu.
                    Wiec zanim zaczniecie narzekac na kazdego robiacego dobrze wielu ludziom
                    zastanowcie sie czy to czasem wy nie jestescie dziwni i skapi!!!Bo z tych postow
                    tak wynika.
                    pozdrawiam malkontentow!!!
                    • Gość: frank Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.dialog.net.pl 10.03.10, 19:35
                      Kryptoreklama. Wcale nie ma wszystkiego od ręki. Ostatnio szukałem akumulatora
                      do MIO i gów-no. Na zamówienie.
                      • Gość: ciekawy Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 20:34
                        Mam pytanie do Ciebie Frank.A ile znalazłeś sklepów w Wałbrzychu baaa,nawet we
                        wrocławiu które mają akumulator do Twojego <MIO>?
                        Z ciekawości jaki to telefon poszukałem na allegro
                        www.allegro.pl/listing/search.php?string=mio&from_showcat=1&category=165
                        do tego naliczyłem pięć rodzajów,E70,a501,a700,a701,a702.Nie wiem czy te baterie
                        pasują do siebie od tych modeli ale nawet gdyby pasowały to jaka jest szansa na
                        sprzedaż takiej bateri???
                        pozwoliłem sobie poszukać takiej bateri
                        www.allegro.pl/listing/search.php?category=352&from_showcat=1&order=p&string=mio
                        Już widzę jak słyszysz cenę 60zł i ją kupujesz...hahahah nawet jakby chłop miał
                        ją na miejscu.
                        Masz coś do niego to mu to powiedz a nie pisz głupot chłopie bo innym się nie
                        będzie chciało poszukać i uwierzą w Twoje bzdury.
                    • Gość: Bono Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.03.10, 21:01
                      Nie wypowiadaj się w kwestiach o których nic nie wiesz...
                    • Gość: kull Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 12:18
                      Bo widzisz kolego... Polacy w dużej mierze to taki naród, który jak
                      widzi, że komuś coś wyszło, to zamiast zrobić wszystko by i oni
                      mieli dobrze, to zrobili by wszystko, by osobie, której sie udało
                      coś się - mówiąc brzydko - zesrało. Sam nic nie zrobię ale daj Boże
                      żeby sąsiadowi nie było lepiej ode mnie.
                      Ja z kolei kilka lat temu pracowałem u tego Pana i świnią był bym
                      gdybym powiedział coś złego na jego temat. Ten gość jest uczciwy i
                      do tego dobrze traktował mnie jako pracownika dając nieźle jak na
                      tamte czasy i moje potrzeby zarobić. Tyle w tym temacie.
    • Gość: Pioneer Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 21:19
      Ja powiem tak, Strasznie pomocna osoba... Tworzyliśmy pierwszą edycje
      Underground Event, brakowało nam na plakaty na smycze i identyfikatory dla
      artystów. Kali nas uratował i posypał kasą jako sponsor w zamian za małe logo na
      plakacie... duży plus odemnie i od artystów za ten czyn.

• Gość: palec w dupie Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.dialog.net.pl 10.03.10, 21:40
        potrzebowałem
        www.allegro.pl/listing/search.php?category=27749&sg=0&string=mio+a201
        akcesoria do A201.
        u kaliego wielka lipa, wszystko kupiłem w najlepszym sklepie w rafarcie.
        • Gość: rafal rafal artysta IP: *.dialog.net.pl 10.03.10, 21:42
          Tak to prawda najlepszy sklep z telefonami komórkowymi to rafart, bo
          nad bezpieczeństwem zawieranych w naszym sklepie transakcji czuwa 24 godzinny
          monitoring w systemie CCD.

www.telefony.walbrzych.pl/index.php?k=1
          • Gość: zdziwiony Re: Telefony u Kaliego,Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 22:56
            HAHAHAHA fajna rozmowa,tyle tylko,że nie powiedziałeś co kupiłeś w tym
            sklepie?tylko dałeś link do allegro w którym można znależć 45 sztuk przedmiotów
            do mio w większośći rysiki,które są dostępne wszędzie.
            W sklepie ,który chcesz zareklamować siedzi taki "buc" że najpierw zamiast od
            reklamy to niech wymieni sprzedawcę,który tam obsługuje.
            • Gość: Chętny Re: Telefony u Kaliego,Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 23:02
              Dziękuję za informacje o dodatkach do MIO jutro wpadnę do pana do sklepu po
              bateryjkę do a701:)
              • Gość: kalina Re: Telefony u Kaliego,Piaskowa Góra. IP: *.dialog.net.pl 11.03.10, 06:45
                A kalina siedzi przy komputerku, i podbija swoją reputację na tym forum.
                Najlepszy sklep to rafart, a kalina do bani.
    • Gość: Rudek Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 10:37
      A ma Kali jakąś stronę w internecie?
      • Gość: aaa Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 16:54
        www.wpustyniiiwpuszczy.pl
        • Gość: bbb Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.10, 17:37
          twoja stara sie wypina w pustyni az piszczy
          • Gość: ujyhtgfd Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 18:02
            skąd ten facet się w ogóle urwał... te jego punkty to jakaś porażka, żal.pl
            • Gość: sikacz Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 20:24
              male tego to jeszcze gupoty gada.A od tych klamsw to az siwy
              jest.haaaaaa
            • Gość: :) Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.chello.pl 31.07.10, 00:01
              I Love him...:)
            • Gość: ;**** Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 19:42
              A ja np. polecam ;)
              Miła obsługa i wgl.
              Wszystko na duży + ;)
              I nie oceniajcie, jak się nie znacie!
    • Gość: XXX Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.07.10, 00:29
      Kali Kali sami latacie do niego wiesniaki a on pier..glupoty a potem
      opowiada jakie ciemniaki kupuja motorolki hehe sami zrobiliscie
      gwiazdora z niego brak slow Kali sie nadaje na,,,hehe kupujcie dalej
      gluptaki
    • Gość: B Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.16.56.lan.e-wab.pl 06.11.10, 08:11
      Bardzo dobry sklep i serwis
      • Gość: has Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.10, 08:47
        Też polecam. Poszedłem do niego po tym jak gościu z punktu pomiędzy sądem, a dopalaczami nie chciał mi naprawić telefonu kupionego u niego i który był niby na gwarancji. Uważajcie przy zakupie nawet nie wystawia paragonu tylko daje jakiś ze starą datą. Kali naprawił ten telefon w kilka minut za przystępną cenę.
        • Gość: janek Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 12:29
          ja tam kupuje nowe telefony i mnie u niego bo....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka