Gość: Dyzio IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.09, 11:25 Piaskowa Góra, co sądzicie o tym punkcie sprzedaży telefonów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alina Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.08.09, 11:28 a co to??? masz znim na pienku, chcesz zaszkodzic rzycajac na tapete? chcesz kupic telefon, kupuj. masz wieeele punktow z telefonami a nie rob podjazdow chlopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsm Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 11:37 Tragedia, udaje ze sie na wszystkim zna- taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15 latek Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 11:41 Kali pić Kali jeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.09, 11:43 troche sie zna... ale troche tez udaje. po za tym mily facet z niego. pomoze, doradzi itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.09, 14:28 a ja napisze w ten sposob ze to jeden z niewielu punktów w tej dziurze, w ktorym sie znaja na tym co robia, i to jeszcze za niewygorowane pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasza klasa Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 26.08.09, 14:39 Czy to ten punkt w którym będą sprzedawane zeszyty z wizerunkiem koszykarzy "Górnika Wałbrzych" ??? Jestem za!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.08.09, 15:14 tak ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabity w butelke Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.11, 01:34 nie zgodzie się z Tobą dla mnie to jeden wielki oszust ściągnął mi simloka z telefonu w którym go nie było i skasował 30 zł to jak on się zna na tym co robi moim zdaniem zna się ina braniu pieniędzy za nic nie zrobieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 15:16 nie kali się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.08.09, 19:42 predzej cie przeleci ja sprzeda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 20:52 Przemiły facet, prawie każdy telefon mam od niego.. byle czego nie wciśnie, a i z naprawą na gwarancji problemów nie robi. Zawsze mi dorzuci jakiś gratis albo i dwa ;) A co do "jego znania się na rzeczy" wszystkie problemy jakie miałem z telefonami.. potrafił rozwiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telephone Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.08.09, 21:06 Ja chwale sobie jego uslugi, mialem problem z nokia e51 problem z klawiatura poszdedlem do jednego punktu w miescie koleszka powiedzial ze za otwwarcie i z diagnozowanie co jest nie tak 30zl + dodatki. Odpuscilem, poszedlem do kaliego i koluniu zrobil mi telefon od reki stweirdzil zwarcie na klawiaturze i naprawil. I uwaga koles nie wiazl za to nic co mnie z szkokowalo telefon smiga mi juz 30-ci miesiac bez zarzutu. Pozytywnie sie zaskoczylem tym punktem i jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telephone Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.08.09, 21:16 Ja chwale sobie jego uslugi, mialem problem z nokia e51. Dokładnie problem z klawiaturą, poszdedlem do jednego punktu w miescie koleżka powiedzial że za otwarcie i zdiagnozowanie co jest popsute- 30zl + dodatki(czesci). Odpuscilem lokal, poszedlem do Kaliego(choć wczesniejomijałem) Kolunio ;-) zrobil mi telefon od reki stwierdzil zwarcie na klawiaturze wyczyscił cos pogrzebał i naprawil. I uwaga ku mojemu zdziwieniu koles nie wiazl za to nic, co mnie z szkokowalo. Telefon smiga juz trzeci miesiąc- nie narzekam. Pozytywnie sie zaskoczylem tym punktem od tej pory polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 21:52 a jak nie pomoże to jeden z jego koleżków "pomoże" Ci pozbyć się telefonu z paroma innymi :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.08.09, 11:21 polecam i chwale. kupilam nieraz tel od kaliego, uczciwy, naprawde fajnie ze jest taki punkt. jak zepsuje mi sie juz ten tel wracam do niego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PILNE PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.02.10, 20:59 Potrzebuje numer telefonu do wlasciciela tego sklepu u Kaliego, bo najprawdopodobniej tam zostaly dokumenty,a jutro wyjezdzam i musze je znalesc... Ktos ma numer komorki do niego - prosze o pomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali ma Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.chello.pl 25.02.10, 22:13 co wy k...w p.........e ? przecież to zwykły frajer ma najdroższe telefony w Wałbrzychu a najmniej płaci za byle naprawę chce 5dych poza tym sprzedaje zepsute ładowarki których nie chce wymienić na sprawne OMIJAĆ na kilometry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.chello.pl 26.02.10, 10:00 czasem mu noszę tel. do naprawy. jeśli okaże się ze tel jest nienaprawialny, nic nie bierze za diagnozę.a tel ma drogo bo przecież ich nie dostaje za darmo.a może po prostu kupił kiedyś za duże pieniądze i teraz sprzedaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.02.10, 22:30 na nk jest jego numer :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 00:06 sakra ludzie nie chodźcie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskowa-góra Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 26.02.10, 10:25 jego numer to 602243324.a co do telefonów co znaczy drogo? drożej niż w lombardach? czy innych sklepach?bo jesli porownujesz lombardy to jestes półgłówkiem!!!a sa najdrozsze bo najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszni jestescie Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.sattom.pl 10.03.10, 12:32 A ja sadze ze tam nie oplaca sie dawac,kiedys dalem do zrobienia moja NOKIE N95 i przypadkiem bylem w innej sprawie w firmie KOR JAR na Chrobrego i patrze a tam moja NOKIA czeka na reperacje.Wniosek jest taki ze KALI nie umie wielu rzeczy i wtedy oddaje do firmy KOR JAR i kroji wiecej i zaplacilem za posrednictwo jak frajer jakis.Od tej pory oddaje do firmy KOR JAR i mam tanio,szybko i solidnie a i tak wszystkie te budki oddaja tez tam a Wy placicie za posrednictwo,prosta sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.10, 14:35 Witam. Chciałbym uściślić pewne fakty.Pierwszy raz czytam takie wypociny jakie przedstawił "śmieszni jesteście". Po pierwsze firma "Korjar" zajmuje się sprzedażą boxów serwisowych i akcesorii z tym związanych.Także "kredytów" do tych boxów.Co oznacza,że mimo posiadania sprzętu często trzeba jeszcze dodatkowo zapłacić za "zrobienie "jednego telefonu. Rzeczywiście ostatnimi czasy zdażyła mi się wpadka w noki n95.Uszkodziły sie certyfikaty w oprogramowaniu i telefon był uszkodzony.Żeby go naprawić trzeba było użyć sprzętu oraz logów ,których nie posiadam.Więc zleciłem naprawę tejże firmie.Za naprawę zapłaciłem 60zł co może potwiedzić "Pan" z tej firmy,a klienta skasowałem 30zł za tą usługę czyli tyle ile wcześniej z nim uzgodniłem.Więc pytam się gdzie zapłaciłeś podwójnie?Chyba,że chcesz tu pisac jakies bzdury i robić krypto rekolamę Z miłą chęcią wszystko wyjaśnie. A co do wcześniejszych postów oczywiście dziękuję za słowa poparcia,a krytykantom powiem jedno -idzcie gdzie indziej.Punktów tego typu jest całe miasto.Jeżeli w Germanosie (jedyny punkt w którym jest serwis) koszt rozebrania telefonu i złożenia kosztuje 30zł.To za naprawę komuś jest drogo 50zł? Eh szkoda gadać. POZDRAWIAM wszystkich Swoich klientów Kali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.dialog.net.pl 10.03.10, 18:53 Kali to potrafi po wyglądzie skasować klienta. Pierd) ole i nie chodzę już do niego. Pazur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strefowiec Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 19:28 Chciałem sie przylaczyc do tej dyskusji bo jak to czytam to mysle o tym,ze w tym miescie nie zostal juz nikt normalny.Pracuje na wyzszym stanowisku na sterfie,nie wazne w jakim zakladzie bo nie o tym bede pisal.Chodzi mi o ludzi zamieszkujacych to miasto a bardziej o piszacych tutaj.Tak sie sklada,ze zajmuje sie rekrutacja do pracy.LUDZIE jakie wy macie wymagania!!!Szkola podstawowa ledwo skonczona a on sie pyta o mozliwosci zarabiania duzych pieniedzy.Jak odpowiadam,ze jak pojdzie do szkoly i bedzie dobrze pracowal to pewnie awansuje i bedzie zarabial,to niestety konczy sie rozmowa bo on nie chce! I tak samo jest z waszym pisaniem tutaj na forum.Jedziecie z kazdym kto robi cos w tym miescie,sami nie robiac nic! Zacznijmy od Limanowki-Stawiam auto rano,popoludniu odbieram zrobione.Wiadomo kosztuje,jakbym kupil czesci na allegro i pojechal do pana wladka do garazu to pewnie bym zaoszczedzil.Ale nie wazne,ze to co moglbym kupic to nie wiadomo czy kupilbym dobrze?Pan wladek nie bedzie przeciez jezdzil za moimi czesciami.Po drugie Ja jadac autem 150km/h wole wiedziec,ze wszystko jest OK! 9-fala koncert Lady Pank to lipa!!!Oddajcie kase za bilety!!! LUDZIE opamietajcie sie!!!Koncert byl super!! Bylem w piatek ze znajomymi i nie widzialem niezadowolonej osoby.Mimo,ze nie bylo Borysewicza.Nie znam osobiscie wlascicieli 9-fali ale dziekuje im,ze cos sie dzieje w tym miescie dzieki takim ludziom jak Oni! DZIEKUJE!!! No i "Kali"-chlopa znam z widzenia i w nosie mam czy jest fajny czy nie.Dla mnie moze byc murzynem!Ale wiem jedno,ze kiedys jak glupek potrzebujac cos do telefonu latalem od tesco do reala i ciagle nic nie moglem kupic.Albo mowili ze zamowia albo ze bedzie za dwa dni.I tak chodzilem czasem po 5 razy.Az ktos odemnie z pracy powiedzial idz na manhatan do kaliego.Pojecia nie mialem gdzie to jest bo nigdy na tej hali nie bylem.Poszedlem 1 raz i juz od roku tylko tam kupuje.Dostalem z ery telefonik dla corki,chciala karte pamieci-kali ma, Ja pokrowiec-kali ma, zepsula mi sie ladowarka do HTC -kali ma.I co z tego ze zaplacilem 25zl za ladowarke.A na allegro bym,kupil za 5zl.Jak Ja ja potrzebowalem na juz.I za to chwale ten punkt,wszystko ma na miejscu. Wiec zanim zaczniecie narzekac na kazdego robiacego dobrze wielu ludziom zastanowcie sie czy to czasem wy nie jestescie dziwni i skapi!!!Bo z tych postow tak wynika. pozdrawiam malkontentow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.dialog.net.pl 10.03.10, 19:35 Kryptoreklama. Wcale nie ma wszystkiego od ręki. Ostatnio szukałem akumulatora do MIO i gów-no. Na zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 20:34 Mam pytanie do Ciebie Frank.A ile znalazłeś sklepów w Wałbrzychu baaa,nawet we wrocławiu które mają akumulator do Twojego <MIO>? Z ciekawości jaki to telefon poszukałem na allegro www.allegro.pl/listing/search.php?string=mio&from_showcat=1&category=165 do tego naliczyłem pięć rodzajów,E70,a501,a700,a701,a702.Nie wiem czy te baterie pasują do siebie od tych modeli ale nawet gdyby pasowały to jaka jest szansa na sprzedaż takiej bateri??? pozwoliłem sobie poszukać takiej bateri www.allegro.pl/listing/search.php?category=352&from_showcat=1&order=p&string=mio Już widzę jak słyszysz cenę 60zł i ją kupujesz...hahahah nawet jakby chłop miał ją na miejscu. Masz coś do niego to mu to powiedz a nie pisz głupot chłopie bo innym się nie będzie chciało poszukać i uwierzą w Twoje bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.03.10, 21:01 Nie wypowiadaj się w kwestiach o których nic nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kull Re: PILNE Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 12:18 Bo widzisz kolego... Polacy w dużej mierze to taki naród, który jak widzi, że komuś coś wyszło, to zamiast zrobić wszystko by i oni mieli dobrze, to zrobili by wszystko, by osobie, której sie udało coś się - mówiąc brzydko - zesrało. Sam nic nie zrobię ale daj Boże żeby sąsiadowi nie było lepiej ode mnie. Ja z kolei kilka lat temu pracowałem u tego Pana i świnią był bym gdybym powiedział coś złego na jego temat. Ten gość jest uczciwy i do tego dobrze traktował mnie jako pracownika dając nieźle jak na tamte czasy i moje potrzeby zarobić. Tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pioneer Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 21:19 Ja powiem tak, Strasznie pomocna osoba... Tworzyliśmy pierwszą edycje Underground Event, brakowało nam na plakaty na smycze i identyfikatory dla artystów. Kali nas uratował i posypał kasą jako sponsor w zamian za małe logo na plakacie... duży plus odemnie i od artystów za ten czyn. ___________________________________ Admin underground.walbrzych.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palec w dupie Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.dialog.net.pl 10.03.10, 21:40 potrzebowałem www.allegro.pl/listing/search.php?category=27749&sg=0&string=mio+a201 akcesoria do A201. u kaliego wielka lipa, wszystko kupiłem w najlepszym sklepie w rafarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal rafal artysta IP: *.dialog.net.pl 10.03.10, 21:42 Tak to prawda najlepszy sklep z telefonami komórkowymi to rafart, bo nad bezpieczeństwem zawieranych w naszym sklepie transakcji czuwa 24 godzinny monitoring w systemie CCD. www.telefony.walbrzych.pl/index.php?k=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Telefony u Kaliego,Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 22:56 HAHAHAHA fajna rozmowa,tyle tylko,że nie powiedziałeś co kupiłeś w tym sklepie?tylko dałeś link do allegro w którym można znależć 45 sztuk przedmiotów do mio w większośći rysiki,które są dostępne wszędzie. W sklepie ,który chcesz zareklamować siedzi taki "buc" że najpierw zamiast od reklamy to niech wymieni sprzedawcę,który tam obsługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chętny Re: Telefony u Kaliego,Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 23:02 Dziękuję za informacje o dodatkach do MIO jutro wpadnę do pana do sklepu po bateryjkę do a701:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Telefony u Kaliego,Piaskowa Góra. IP: *.dialog.net.pl 11.03.10, 06:45 A kalina siedzi przy komputerku, i podbija swoją reputację na tym forum. Najlepszy sklep to rafart, a kalina do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudek Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 10:37 A ma Kali jakąś stronę w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 16:54 www.wpustyniiiwpuszczy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.10, 17:37 twoja stara sie wypina w pustyni az piszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ujyhtgfd Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 18:02 skąd ten facet się w ogóle urwał... te jego punkty to jakaś porażka, żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikacz Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 20:24 male tego to jeszcze gupoty gada.A od tych klamsw to az siwy jest.haaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.chello.pl 31.07.10, 00:01 I Love him...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;**** Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 19:42 A ja np. polecam ;) Miła obsługa i wgl. Wszystko na duży + ;) I nie oceniajcie, jak się nie znacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.07.10, 00:29 Kali Kali sami latacie do niego wiesniaki a on pier..glupoty a potem opowiada jakie ciemniaki kupuja motorolki hehe sami zrobiliscie gwiazdora z niego brak slow Kali sie nadaje na,,,hehe kupujcie dalej gluptaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.16.56.lan.e-wab.pl 06.11.10, 08:11 Bardzo dobry sklep i serwis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: has Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.10, 08:47 Też polecam. Poszedłem do niego po tym jak gościu z punktu pomiędzy sądem, a dopalaczami nie chciał mi naprawić telefonu kupionego u niego i który był niby na gwarancji. Uważajcie przy zakupie nawet nie wystawia paragonu tylko daje jakiś ze starą datą. Kali naprawił ten telefon w kilka minut za przystępną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Telefony u Kaliego, Piaskowa Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 12:29 ja tam kupuje nowe telefony i mnie u niego bo.... Odpowiedz Link Zgłoś