Dodaj do ulubionych

Komornik rewir IV

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 21:12
teraz przy ul. Dmowskiego. Pytam, za co oni biorą pieniądze? Nie
robią absolutnie nic aby ściągnąć od dłużnika jakiekolwiek
pieniądze. To ja muszę donosić do nich gdzie dłużnik jest
zatrudniony, to ja mam zgłaszać do nich, że nie wpłynęły od nich
żadne pieniądze na moje konto. Pan stwierdził, że mają 3000 spraw i
nie są w stanie monitorować wszystkiego. Czy ktoś też ma z nimi taki
problem?
Obserwuj wątek
    • Gość: bz Re: Komornik rewir IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 18:12
      podbijam
      • Gość: ktosiek Re: Komornik rewir IV IP: *.wb.energiapro.pl 01.09.09, 09:48
        Zmień komornika, widziałem nowy szyld na ul. Słowackiego. Nowy rewir
        może mają mniej spraw to im bardziej zależy.
    • Gość: stealth_pro [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 16:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: wd Re: Komornik rewir IV IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.09, 17:30
        sam jesteś zdebilałym kretynem, skoro myślisz, że dług może powstać
        jedynie w wyniku "wypięcia dupy".
      • Gość: bz Re: Komornik rewir IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 21:03
        żałosny jesteś, ale nie żal mi Ciebie
      • Gość: wera1 Re: Komornik rewir IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 21:23
        po prostu chamstwo...śmieci
    • Gość: vw Re: Komornik rewir IV IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.09, 19:40
      a niemozna sprzedac długu komus przeciz ma sie postanowienie sądu
    • Gość: były_pracownik Re: Komornik rewir IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 21:24
      Nie ma już "rewirów" to po 1. Chyle czoła przed Twoją "wiedzą" :D

"Pytam, za co oni biorą pieniądze? "
      Pewnie za pracę, jak to na całym świecie się dzieje. No chyba, że nie wiesz co
      to praca :)

"Nie robią absolutnie nic aby ściągnąć od dłużnika jakiekolwiek
      pieniądze. "
      No tak, ślepy zawsze chętnie podziwia zachód słońca :D

"To ja muszę donosić do nich gdzie dłużnik jest
      zatrudniony,"
      Jak wiesz to zgłaszaj. Prosty rachunek, że im komornik szybciej wie tym szybciej
      zajmie. Co w tym dziwnego ?

" to ja mam zgłaszać do nich, że nie wpłynęły od nich
      żadne pieniądze na moje konto."
      Jak nie zgłosisz to komornik też to wie :D tutaj padłem ze śmiechu :D

"Pan stwierdził, że mają 3000 spraw i nie są w stanie monitorować wszystkiego."
      Popracuj kiedyś w biurze czy coś to się dowiesz co to papierkowa robota. 3k do
      dość dużo i biorąc pod uwagę fakt, że ciągle dupę zawracacie o zaświadczenia,
      ksera wyroków i pytania "czemu nie dostałam" i nie da się przez to robić swojej
      roboty.

"Czy ktoś też ma z nimi taki problem? "
      Pewnie każda tępa roszczeniówa, który myśli, że jest nie wiadomo kim i jak
      rozedrze morde to świat się pod nią ugnie.

Sorry, ale nie wytrzymałem :D 2 lata pracy w kk i nigdy więcej ! Ten wątek
      przywołał wspomnienia... Wróciły koszmary brrrrrrrr
      • Gość: bz Re: Komornik rewir IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 21:58
        "Nie ma już "rewirów" to po 1. Chyle czoła przed Twoją "wiedzą"
        - podałam rewir bo tak łatwiej skojarzyć ludziom
        "Pewnie za pracę, jak to na całym świecie się dzieje. No chyba, że
        nie wiesz co to praca :)"
        - no właśnie, pieniądze bierze się za wykonaną pracę
        "Jak wiesz to zgłaszaj. Prosty rachunek, że im komornik szybciej wie
        tym szybciej zajmie. Co w tym dziwnego ?
        - no właśnie, pieniądze bierze się za wykonaną pracę
        "Jak nie zgłosisz to komornik też to wie :D tutaj padłem ze
        śmiechu :D"
        - i tu się mylisz, bo nie wie
        "Popracuj kiedyś w biurze czy coś to się dowiesz co to papierkowa
        robota. 3k do dość dużo i biorąc pod uwagę fakt, że ciągle dupę
        zawracacie o zaświadczenia, ksera wyroków i pytania "czemu nie
        dostałam" i nie da się przez to robić swojej roboty"
        - to ich zasrany obowiązek
        "Pewnie każda tępa roszczeniówa, który myśli, że jest nie wiadomo
        kim i jak rozedrze morde to świat się pod nią ugnie"
        - płacę to wymagam "Klient nasz Pan"
        "Sorry, ale nie wytrzymałem :D 2 lata pracy w kk i nigdy więcej !
        Ten wątek przywołał wspomnienia... Wróciły koszmary brrrrrrrr"
        - pewnie pracujesz jako grabarz, tam nie ma "tępych roszczeniówek",
        nikt się nie żali i brak papierkowej roboty.

Zdziwiłbyś się jakbyś wiedział czym się zajmuję.
        Sorry ale nie wytrzymałam

• Gość: kazio Re: Komornik rewir IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 22:10
          Daj już spokój. Facet ma rację.
          • Gość: bz Re: Komornik rewir IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 22:12
            to Ty podbijasz ten wątek, wiesz?
        • Gość: OMG Re: Komornik rewir IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 11:39
          O ja nie mogę alimenciara na forum się żali:D
          Po 1 - jeśli twój ukochany nie pracuje to komornik nie ma z twojej sprawy
          żadnych pieniędzy więc nie pi....l bez sensu.
          Po 2 - nie dziw się, że nic nie robi bo alimenty to największy syf, nie ma z
          tego żadnych pieniędzy, same koszty i dlatego każdy odkłada to zawsze na sam
          koniec.
          Po 3 - może czas poszukać pracy, a nie tylko żerować na biednym człowieku?
          • Gość: Pani Re: Komornik rewir IV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 12:21
            żałośni jesteście, nie żal mi Was
            • Gość: sportsmenka Re: Komornik rewir IV IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.09.09, 12:41
              Gość portalu: bz napisał(a):

[...]

"Pewnie każda tępa roszczeniówa, który myśli, że jest nie wiadomo
              kim i jak rozedrze morde to świat się pod nią ugnie"
              - płacę to wymagam "Klient nasz Pan"

#Chyba coś ci się poje...o!!!!! Nie ty tu płacisz za cokolwiek, tylko ten facet, którego ścigasz niczym pies gończy za pośrednictwem komornika

[...]

"Zdziwiłbyś się jakbyś wiedział czym się zajmuję.
              Sorry ale nie wytrzymałam"

#zapewne handlem swoją dupą, tyle w tej kwestii!!!!!

----------------

Gość portalu: kazio napisał(a):

"Daj już spokój. Facet ma rację."

#prawda, prawda, prawda!!!!!

---------------

Gość portalu: OMG napisał(a):

"O ja nie mogę alimenciara na forum się żali:D"

#dobre, dobre – ciekawe też jak udało jej się coś tu napisać bez zawiechy kompa :D

[...]

"Po 2 - nie dziw się, że nic nie robi bo alimenty to największy syf, nie ma z tego żadnych pieniędzy, same koszty i dlatego każdy odkłada to zawsze na sam koniec."

#alimenty są jak HIV, a że nie wiedzą co z tym zrobić, a muszą to mieć i tyle – więc się nie dziw, że tak musi być – popieram w 100%!!!!!!

Reasumując: Byłam któregoś razu w tej kancelarii złożyć pismo do sprawy i akurat widziałam akcję alimenciary przed tym „biednym” facetem, który musi wysłuchiwać tego wszystkiego – współczuję temu Panu i każdemu kto musiałby z wami mieć kontakt!!!!!
              • Gość: do sportsmenki Re: Komornik rewir IV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 15:06
                a czy widzisz, że gdzieś tu jest napisane, że to
                alimenty???????????????????? nieuku!!!!!!!!!!???????????
                jeŚli dłużnik jest z innego miasta to PŁACI się KOMORNIKOWI za to
                kasę, ROZUMIESZ?????????????????????????????????????????????????
                A jeśli zakłada się u niego taką sprawę to od każdego ściąganego
                grosza ma swój procent. Czyż nie jest to pośrednio zasługą
                zakładającego sprawę???????????? Chore króliki z Was
                • Gość: sportsmenka Re: Komornik rewir IV IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.09.09, 16:05
                  Gość portalu: do sportsmenki napisał(a):

> a czy widzisz, że gdzieś tu jest napisane, że to
                  > alimenty???????????????????? nieuku!!!!!!!!!!???????????
                  > jeŚli dłużnik jest z innego miasta to PŁACI się KOMORNIKOWI za to
                  > kasę, ROZUMIESZ?????????????????????????????????????????????????
                  > A jeśli zakłada się u niego taką sprawę to od każdego ściąganego
                  > grosza ma swój procent. Czyż nie jest to pośrednio zasługą
                  > zakładającego sprawę???????????? Chore króliki z Was

przenieś sobie sprawę do komornika w tym swoim innym mieście i daj ludziom żyć, bo twoje chore gadki o pośredniej zasłudze jako zakładającego sprawę są żałosne. Żeby komornik - jak piszesz - mógł mieć swój procent "od każdego ściągniętego grosza" to z tego co wiem to musi mieć co i skąd ściągnąć od dłużnika!!!!! A póki co sama twierdzisz, że to ty musisz im podawać do informacji, że dłużnik gdzieś pracuje, czyli wiadomo, że jest nieściagalny a zatem komornik też nic z tego nie ma w przeciwieństwie do ciebie ( bo ty bierzesz sobie zaświadczenie i lecisz do funduszu po wypłatę ). Co do alimentów to nie raz już się to przewinęło - choćby pośrednio - w tej "jakże zdrowej" rozmowie, zatem nie powinnaś się wstydzić błędów młodości:D Widać, że nawet czytać nie umiesz POŚREDNIO, a co dopiero zabierać głos na publicznym forum!!!!!
              • Gość: bz Re: Komornik rewir IV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 15:11
                #dobre, dobre – ciekawe też jak udało jej się coś tu napisać bez
                zawiechy kompa :D

spójrz na IP mądralo
                • Gość: sportsmenka Re: Komornik rewir IV IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.09.09, 16:07
                  Gość portalu: do sportsmenki napisał(a):

> a czy widzisz, że gdzieś tu jest napisane, że to
                  > alimenty???????????????????? nieuku!!!!!!!!!!???????????
                  > jeŚli dłużnik jest z innego miasta to PŁACI się KOMORNIKOWI za to
                  > kasę, ROZUMIESZ?????????????????????????????????????????????????
                  > A jeśli zakłada się u niego taką sprawę to od każdego ściąganego
                  > grosza ma swój procent. Czyż nie jest to pośrednio zasługą
                  > zakładającego sprawę???????????? Chore króliki z Was

przenieś sobie sprawę do komornika w tym swoim innym mieście i daj ludziom żyć, bo twoje chore gadki o pośredniej zasłudze jako zakładającego sprawę są żałosne. Żeby komornik - jak piszesz - mógł mieć swój procent "od każdego ściągniętego grosza" to z tego co wiem to musi mieć co i skąd ściągnąć od dłużnika!!!!! A póki co sama twierdzisz, że to ty musisz im podawać do informacji, że dłużnik gdzieś pracuje, czyli wiadomo, że jest nieściagalny a zatem komornik też nic z tego nie ma w przeciwieństwie do ciebie ( bo ty bierzesz sobie zaświadczenie i lecisz do funduszu po wypłatę ). Co do alimentów to nie raz już się to przewinęło - choćby pośrednio - w tej "jakże zdrowej" rozmowie, zatem nie powinnaś się wstydzić błędów młodości:D Widać, że nawet czytać nie umiesz POŚREDNIO, a co dopiero zabierać głos na publicznym forum!!!!!
                  • Gość: bz Re: Komornik rewir IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 17:25
                    jeśli by nie chciał to by sprawy nie przyjmował.A z tego co ja wiem
                    to jeśli nie robisz to nie zarabisz, na tym ten interes polega
                    prawda???? coś mi się wydaje, że jakoś szczególnie jesteś związana/y
                    z tą "firmą" bo coś za duże masz pojęcie w tym temacie.?????????? A
                    co do zaświadczeń to nawet gdybym je brała to co????????????A błędem
                    młodości powinnaś/-eś obarczać raczej swoich rodziców. aaaaaaaaaa
                    szkoda moich paluszków na pisanie o twoich bzdetach, pa.........
                    • Gość: sportsmenka Re: Komornik rewir IV IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.09.09, 23:06
                      Gość portalu: bz napisał(a):

"coś mi się wydaje, że jakoś szczególnie jesteś związana/y
                      z tą "firmą" bo coś za duże masz pojęcie w tym temacie.??????????"

#a no wiem to i owo, bo kuzynka skończyła prawo na uniwerku w Lublinie ;P i to tyle co można by tu jeszcze napisać, bo "szkoda moich paluszków na pisanie o twoich bzdetach, pa........."

P.S. "A błędem młodości powinnaś/-eś obarczać raczej swoich rodziców." i vice versa :D:D:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka