sweetyellow 03.09.09, 02:10 Od jakiegoś czasu chcę się wybrać do kosmetyczki tylko nie mam pojęcia gdzie!? Konkretnie interesuje mnie oczyszczanie twarzy. Czy macie może dobrą i zaufaną kosmetyczkę? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:59 Też proszę o informację. Chodzi mi o pielęgnację cery dojrzałej (po czterdziestce). Kiedyś byłam u kosmetyczki na przeciwko dawnego Albatrosa (jeśli ktoś kojarzy to jeszcze) i kilka dni dochodziłam do siebie. Twarz była zaczerwieniona i obolała :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 20:02 Mam dwie ulubione, Lucynka na Piaskowej Górze i Jowita w Auchonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.09, 22:45 myślę że nie ma lepszego zakładu w całym Wałbrzychu jak na szlifierskiej 7 na Piaskowej Górze.Ale to chyba przez to że ta Pani tyle lat była za granicą gdzieś w Chinach i Hiszpanii i gdzieś tam jeszcze.I ona czyta ze skóry wszystko. Intersujące przeżycie no i wiedza.nie wiem czy ktoś jest od niej w Wałbrzychu lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 20:42 A ma może ktoś opinie na temat kosmetyczki na Andersa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.09, 22:41 zapomnij ten adres.porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 18:24 polecam kosmetyczkę z ul. Sienkiewicza w Śródmieściu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 19:46 wszystko zależy od tego o jakie zabiegi dokładnie chodzi, bo jeden zakład kosmetyczny jest dobry w czymśtam, a drugi w czymśinnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 20:18 KOBITY, czy nie macie nic ciekawszego do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetyellow Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 04.09.09, 21:04 właśnie sobie organizujemy ciekawe i baaardzo pożyteczne zajęcie- wypad do kosmetyczki:) Niektórym mężczyznom też by się to przydało! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: 79.162.130.* 04.09.09, 21:37 aldona-na starym zdroju k.koscioła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.09.09, 23:24 a ile kosztuje wizyta u kosmetyczki???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beerman Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.09, 22:50 nerwowy ruch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.10, 00:10 napisakowej gorze z czerwonymi włosami w górze ale nie wiem jak sie nazywa, wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liliana Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.09, 22:30 Polecam gorąco Panią Agnieszkę Kuhl która otworzyła na ul. Szlifierskiej na Piaskowej Górze salon kosmetologiczo - skionologiczny. Ona przyjechała z wysp Kanaryjskich i pierwszy zabieg robi zupełnie za darmo.Ma niesłychaną wiedzę o składnikach stosowanych w produktach kosmetycznych. Piszę o niej gdzyż pomogła nie tylko mi ale również mojej córce przy zadtosowaniu technik, gdzie w Wałbrzychu jeszcze nie spotkałam / a jestem bywalcem wielu salonów kosmetycznych! Telefon z jej wizytówki 074.664.71.86 i 0666260923...gdyby ktoś z Was chciał naprawdę coś extra! Miłe kosmetyczki są wszytskie ale z taką wiedzą jeszcze nikogo nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.09, 22:39 na Szlifierskiej potwiedzam.Ja chodzę tam na Ajuwedę.Czysty relax a po czyszczeniu twarzy po raz pierwszy w życiu wyglądałam naprawdę dobrze i nie musiałam chować się całe 3 dni w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.09.09, 12:28 u pani agnieszki jest pani sylwia i pan mirek co robia tez yoge i niezapomniane masaze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wreszcie cos cudownego w tym szarym Wlbrzychu.Super Grupa!!!! Dalej tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayayebye Jak robi za darmo IP: *.17.1.lan.e-wab.pl 16.09.09, 10:29 to co to za kosmetyczka. Spróbuj zrobić zakupy, pierwszy za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POP Re: Jak robi za darmo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.09.09, 21:08 PANIE KOSMETYCZKI ROBIĄ SĄ KAMPANIE REKLAMOWĄ! A TAK DAĆ OGŁOSZENIE DO PRASY! I TU WIDZĘ PROBLEM! BO TRZEBA ZAPŁACIĆ - A TU ZA DARMO SIĘ LANSUJEMY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Jak robi za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.09, 23:25 Ta Pani jest w prasie na 6 stron wraz z artykułami naukowymi.Jeżeli Panie kosmetyczki umieją robić sobie reklamę i jeszcze znajduje to swoje uzasadnienie w praktyce uważam, że jak najwięcje osób powinno się o tym dowiedzieć. Ode mnie BRAVO dla Pani Agnieszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: Jak robi za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.09, 23:21 dziewuchy jestescie takie durnowate.To najnowsze zasady marketingu.Widac że baba światowa i zna się na rzeczy.Co ja tu widzę to nie to to za darmo ale że ludzie są zadowoleni.Chyba też tam się wybiorę i się zbadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasumi Re: Jak robi za darmo IP: *.19.52.lan.e-wab.pl 17.09.09, 20:50 Każda pliszka swój ogonek chwali ;-) Z czystym sumieniem możemy polecić do oczyszcznia zabiegi wykonywane w naszym studio - oxybrazję, mikrodermabrazję i peeling kawitacyjny. Zapraszamy, Instytut Zdrowia i Urody Yasumi, rejestracja telefoniczna 74 666 20 40. Odpowiedz Link Zgłoś
iskra2408 Re: Jak robi za darmo 13.12.13, 16:28 Z czystym sumieniem mogę polecić Instytut Zdrowia i Urody Yasumi korzystałam już wielokrotnie z różnych zabiegów i jestem bardzo zadowolona, poprawił mi się wygląd skóry.Nie rozumiem pani która pisała,że jestem zimno chyba ta pani lubi siedzieć w piekarniku ma kaloryfery rozkręcone na full przez cały dzień.W gabinecie jest ciepło optymalna temperatura i kosmetyczka zawsze opatula dokładnie kocykiem a po zabiegu nakłada krem ochronny na twarz i ani razu nie wyszłam z stamtąd z podrażnioną twarzą poza tym kosmetyczka uprzedza że może pojawić się lekkie zaczerwienienie przed samym zabiegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.superkabel.de 21.09.09, 14:13 pani agniezka jest najlepsza kosmetyczka w walbrzychu.zadowolona klientka i jej rodzina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 17:50 Dzisiaj byłam po raz pierwszy w Yasumi i mogę powiedzieć, że pani kosmetyczka rewelacyjna, przekazała i wiele cennych uwag i informacji, oceniła stan skóry i poleciła odpowiednie kosmetyki. Bardzo fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.09.09, 08:36 jestem za Boguszowa i mam powazne problemy ze skórą vitiligo oraz łuszczycę do tego dochodzi trądzik różowaty,od 16 lat leczę się u różnych dermatologów.Powiem jedno - nie wiem czy to cud czy umiejętności, ale po wizycie u Pani Agnieszki na Piaskowej Górze i od środków, które od niej dostałam widzę od tygodnia wyrażną poprawę.Mój mąż fotografuje te wyniki.Jeżli ktoś z Państwa miał podobne problemy rozumie jaką ulgą teraz czuję.Ostatnio byliśmy z naszą córką z trądzikiem. Co jest niesammowite to chyba te bioterapeutyczne właściwości, które posiada Pani Agnieszka. Ona bierze klienta jako dusza i ciało a nie tylko problem czy pryszcz.Serdeczne podziękowania dla tej wspaniałej wybawicielki! Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaradagmara Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 15.12.10, 12:54 ZNALAZŁAM BARDZO MIŁĄ I ZNAJĄCĄ SIE NA SWOJEJ PRACY KOSMETYCZKĘ -PANIĄ KOSMETOLOG , POMOGŁA MI NA MÓJ TRĄDZIK I OWŁOSIONE NOGI -zrobiła mi terapie laserem ipl, jestem zadowolona, w MEDIZU w Szczawnie Zdroju ,koło Wałbrzych -a dobierają indywidualnie terapie do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaradagmara Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 15.12.10, 13:08 Gdzie dobra kosmetyczka w Wałbrzychu? Gdzie w Wałbrzychu iść na masaż? Gdzie w Wałbrzychu przedłużanie rzęs, makijaż , opalanie? Gdzie w Wałbrzychu , mikrodermabrazja, kawitacja, odchudzanie , ? Polecam MEDIZU , w Szczawnie Zdroju. Specjaliści, czyściutko-wręcz sterylnie, miło i sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: 188.33.2.* 15.12.10, 14:22 a ja byłam tam w medizu na zabiegu upiększającym i pedicure , stópki mam mięciutkie i wyglądam pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.10, 13:35 jejku co za polszczyzna:-( Na waszej www też mamy tego próbkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: 217.197.65.* 22.09.09, 12:02 Czesto korzystam z porad i uslug kosmetyczki. Mialam swoj ulubiony gabinet, jednak nie byl czynny i jednego dnia ,kiedy koniecznie potrzebowlam pomocy. Zadzwonilam i umowilam sie z Pania do salonu VIRGIN W Ghmielowicach. Polecam, jestem bardzo zadowolona z przesympatycznej i przebojowej obslugi. Stylowy wystroj w polaczeniu z profesjonalna obsluga a do tego szeoki wachlarz usug polaczonych z promocjami. Polecam wszystkim. Ja napewno wroce :) 77/5506511 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: 217.197.65.* 24.09.09, 13:08 Witam ,podam adres stronki www.virginsalon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.10.09, 09:49 Lilina napisała: "Polecam gorąco Panią Agnieszkę Kuhl która otworzyła na ul. Szlifierskiej na Piaskowej Górze salon kosmetologiczo - skionologiczny. Ona przyjechała z wysp Kanaryjskich" a co to jest skinologia?? dermatologia inaczej? na jakim uniwerku można to studiować? - mi to pachnie mango i ezotv;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studenka skinologi Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.09, 20:12 skinologia- skin skora, igredient- skladniki, knoleg- wiedza. nauka o skladnikach kosmetycznych stosowanych w kosmetykach w porownaniu do skladnikow jakie produkuje ludzka skora. Nowy kierunek dodatkowa wiedza dawana przez semninaria tylko i wylacznie dla kosmetologow i dermatologow uzupelnijacych dotychcysowy ich stan wiedzy.Wprowadzona przez Dr.Baumann Cosmetik przez potrzeby rynku i wprowadzenie coraz to nowych preparatow kosmetycznych ktorych kosmetyczka bey dodatkowej wiedzy na temat skladnkow nie potrafi samodzielnie ocenic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewierny Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.19.52.lan.e-wab.pl 25.10.09, 19:13 Gość portalu: studenka skinologi napisał(a): > skinologia- skin skora, igredient- skladniki, knoleg- wiedza. nauka > o skladnikach kosmetycznych stosowanych w kosmetykach w porownaniu > do skladnikow jakie produkuje ludzka skora. > Nowy kierunek dodatkowa wiedza dawana przez semninaria tylko i > wylacznie dla kosmetologow i dermatologow uzupelnijacych > dotychcysowy ich stan wiedzy.Wprowadzona przez Dr.Baumann Cosmetik > przez potrzeby rynku i wprowadzenie coraz to nowych preparatow > kosmetycznych ktorych kosmetyczka bey dodatkowej wiedzy na temat > skladnkow nie potrafi samodzielnie ocenic. Zadziwiająca etymologia. Zwłaszcza wytłumaczenie członu "-logia" (przepraszam -knoleg:D)z języka angielskiego a nie z greki czy choćby łaciny. Mi to wygląda na dodatkowy biznes, w którym naciąga się kosmetyczki i dermatologów na pseudonaukowe kursy, które mają poszerzyć ich wiedzę. Poczytaliśmy trochę o przedsiębiorstwie dr Baumana na www.dr-baumann.pl/index_php/xwywiady.html - warto zwrócić uwagę na snucie perspektyw zarobienia milionów...Nasuwa to skojażenie z firmą Amway, Oriflame i innymi domokrążcami. Ciekawe czego to np nie nauczy się kosmetolożka na studiach, a co zostanie jej objawione na kursie Baumann Cosmetik a czym też zostanie porażony lekarz dermatolog?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.09, 09:33 > Ciekawe czego to np nie nauczy się kosmetolożka na studiach, a co zostanie jej > objawione na kursie Baumann Cosmetik a czym też zostanie porażony lekarz dermat PROPONUJĘ ZAPISAĆ SIĘ NA TAKI KURS A POTEM DZIELIĆ SIĘ SWOIMI UWAGAMI - nota bene BARDZO OBRAŻLIWYMI DLA PROFESJONALNEJ FIRMY, KTÓRA PRACUJE NAUKOWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 17:26 MUSIAŁAM WYPRÓBOWAĆ TĄ PANIĄ AGNIESZKĘ, co o niej piszą. Jestem osobą bardzo ostrożną do wszelkich nowości i bajek!!! Pomimo tego przeżyłam coś bardzo wyjątkowego.Myślę że te bardzo dobra opinia o tej ulicy Szlifierskiej i o Pani Kuhl jest spowodowana bioterapuetycznymi zdolnościami tej Pani i jej niesamowitą intuicją.Co mnie urzekło jest to, iż ona dokładnie wie o czym mówi i to jest poparte bardzo dużą wiedzą.Pomogła mi bardzo szybko rozwiązać mój problem życiowy,który zarazem był problemem mojej skóry.Jeżeli ktoś leczy się od lat sterydami i nagle nie musi to wie o czym ja piszę. Podziękowania serdeczne dla Pana Mirka za cudowny masaż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan dermatolog Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.swidnica.mm.pl 25.10.09, 22:11 Same dyrdymały. Ale reklama jest, przez same zdolności bioterapeutyczne jeszcze nikomu trądzik nie zginął. Proszę Pani proszę się nie ośmieszać i nie wypisywać tu bzdur. Nie znaleziono super lekarstwa bądż, zabiegu po którym od razu klientka /ent pozbył by się trądzika. Na pewno jest to leczenie na parę miesięcy, a nawet lat. Konkretne leczenie, antybiotyki,sterydy,dieta. Aczkolwiek jeśli burza hormonalna zanika trądzik sam znika. Po urodzeniu dziecka, u facetów po intensywnym życiu seksualnym. A naprawde wszyskim po dojrzewaniu i po trzydziestym roku życia. Myślę że taka intensywna reklama przyniesie więcej szkody niż wsparcia dla Pani Gabinetu, nikt nie jest taki doskonały i nieomylny jak Pani i taki super. Meritum sprawy. Trzeba było zostać na tych Wyspach Kanaryjskich a nie robić z siebie debeściary na zadupiu, tam gdzie diabeł zwija na noc asfald, żeby większe dziury się w nim nie porobiły. Tu nie ma dobrych Gabinetów Kosmetyczny, na te usługi jest małe zainteresowanie trzeba lat i cierpliwości żeby to zmienić. Ale proszę bez słodzenia samej sobie, trzeba jakiegoś czasu żeby się do Pani przekonali (a nawet lat) a Pani już by chciała dużą kase zarabiać. Liczy się dobro i zadowolenie klienta/tki a pieniądze są miłym dodatkiem. Przepraszam że może kogoś uraziłem. Na wizerunek firmy pracuje się kilka lat, a nawet pokolenia na to pracują. Dowidzenia. I bez ściemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona klientk Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.09, 09:47 jestem ciekawa czy byl pan u pani Agnieszki na zabiegu, czy moze pisze pan o temacie, ktorego pan nie zna? to ze pan nie potrafi skutecznie walczyc np z tradzikiem (tak jak wiekszosc pseudospecjalistow) to nie znaczy, ze nikt tego nie umie. proponuje odwiedzic ten zaklad, samemu przekonac sie o skutecznosci zabiegow a dopiero pozniej sie wypowiadac. inaczej znowu wyjdzie pan na ignoranta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dermatolog Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.swidnica.mm.pl 27.10.09, 20:43 Tak to już jest jak ktoś sam robi sobie reklame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dermatolog Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.swidnica.mm.pl 27.10.09, 20:46 Tak to się zgadzam zabiegów,a nie że po jednym wspaniałym zabiegu trądzik znika, lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadbana Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 11:15 Byłam u pani Agnieszki z ciekawości i osobiście nie polecam. Po zebraniu wstępnego wywiadu pani Agnieszka bazowała w czasie dokonywania diagnozy skóry twarzy na zdobytych wcześniej informacjach. Po niezbyt dokładnym zmyciu makijażu w sposób "pseudonaukowy" zachwalała oferowane w jej salonie kosmetyki firmy dr Baumann, równolegle krytykując inne cenione i dostępne na naszym rynku produkty. Z tego co się zorientowałam, to firma dr Baumann bazuje na liposomach. Wiem z doświadczenia, że liposomy działają bardzo szybko, efekty są prawie natychmiastowe, ale problemy zaczynają się po ich odstawieniu. Liposomy były modne w kosmetologii na początku lat 90-tych.Toniki, kremy ... u pani Agnieszki są stosunkowo drogie. Pani Agnieszka stara się uzależnić od siebie potencjalną klientkę wyznaczając termin następnej kontrolnej wizyty. Koleżanka skorzystała z masażu u pana Mirka i nie była zbyt zadowolona. Bez rewelacji. Trudno oczekiwać zachwytów, gdy miało się już wcześniej okazję do korzystania z usług innych sprawdzonych profesjonalistów w Polsce i za granicą. Śmiałyśmy się z produktu chyba firmy spożywczej TAO-TAO wykorzystanego w trakcie masażu. Cena za masaż 200pln do czegoś zobowiązuje, a same płatki kwiatów rozsypane na leżance /notabene tej samej do zabiegów kosmetycznych i masażu /, serwowana muzyka -to tylko bardzo dobre chwyty marketingowe. Najuboższa linia podstawowych kosmetyków do pielęgnacji twarzy / o dziwnie zminimalizowanej pojemności /,to koszt około 400-500 pln/ tu:tonik,mleczko,krem/. Mamy niesmak po wizycie w salonie-mieszkaniu przy ulicy Szlifierskiej, poczułyśmy się jak potencjalne ofiary, naciągnięte i co gorsze konsekwentnie naciągane na niepotrzebny wydatek.Pozdrawiam wszystkie mądre czytelniczki i mądrych czytelników tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka zadbanej Re: Gdzie dobra kosmetyczka?...do wypowiedzi zadba IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.10, 09:55 Byłam u pani Agnieszki z ciekawości i osobiście nie polecam. Po zebraniu wstępnego wywiadu pani Agnieszka bazowała w czasie dokonywania diagnozy skóry............ do tego tekstu moge tylko powiedziec ze moja kolezanka przesadzila tysiackrotnie.nie wiem cy to zazdrosc czy inne powody ale wieszosc tych dyrdymalow sie absolutnie nie zgadza.pani agnieszka jest bardzo powazna i dobrze wyszkolona osoba ktora nikimu nie wciska glupot i nie naciaga na kase.zadbana wykorzystala czas pani agnieszki i skorzystala z darmowego zabiegu by pozniej obsmarowac komus tylek za plecami. godne pozalowania.prosze sprobowac gdzie indziej pojsc na darmowy zabieg albo za 50 zl na profesjonalne czyszczenie.jezeli to jest zdzieranie kasy to nie wiem w jakim kraju zyjesz..aha..doswiadczona za granica zadbana kolezanka ma porownanie....smiechu warte.poza tym na szlifierskiej sa 3 lozka a nie jedno..i jezeli kobieta krytykuje dekoracje z kwiatow...panie na szlifierskiej proponuje na drugi raz zadbanej polozych zdechlego kota...zeby sie dobrze poczula....jak znowu przyjdzie cos za darmo wykorzystac by was tutaj na forum obsmarowac...nieladnie..nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadbana Re: Gdzie dobra kosmetyczka?...do wypowiedzi zadb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 11:55 Żenujące .... to forum jest dla zainteresowanych klientów. Uważam, że każdy może wypowiedzieć się i podzielić wrażeniami. Osobiście lubię koty, nawet te zdechłe zasługują na nasz szacunek /!/ - podobnie jak byli i przyszli klienci , zarówno ci którzy są zadowoleni, jak i ci - którym się nie za bardzo spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.19.140.lan.e-wab.pl 29.10.09, 19:23 polecam walbrzych.yasumi.pl/index2.php?GID=12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trup Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.swidnica.mm.pl 03.11.09, 21:17 "Yasumi" czyli "Instytud". Jakie oni prowadzą badania, nazwa zastrzeżona dla firm naukowych. Działalnośc poszczególnych instytutów jest regulowana aktami prawnymi. Instytud Bałtycki,Adama Mickiewicza itd. Skąd ta nazwa i czemu ma to służyć. No fajnie brzmi. Chyba że firma zatrudnia doktora i przeprowadza badania na klientkach. Proszę o wyjaśnienie mi tej nazwy. Lepsza może by była nazwa SPA "YASUMI" przy tej działalności. Pozdrawiam. Przepraszam że się wtrąciłem. Aha jeszcze jedno. Wasz gabinet mili Państwo wyprzedził wszystkie gabinety o 100 lat,długo będzie trzeba czekać, żeby przekonali się do waszej firmy, a to miasto to nawet 200 lat, perełka na zadu...iu. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
yasumi.pl Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 04.11.09, 10:06 Instytut Zdrowia i Urody Yasumi – dlaczego „Instytut”? 1.Od tak po prostu w sieci Yasumi tak nazywane są salony spełniające wyższe kryteria niż studia partnerskie (np. w Legnicy czy Katowicach). Wbrew sugestiom „nazwa” nie jest zastrzeżona. 2.Słowo budzące wątpliwości odwołuje się do praktyki mającej naukowe podstawy – bez różdżkarstwa, wróżenia z fusów i innych metod wciskania kitu. Nie prowadzimy badań lecz wykonujemy zabiegi na aparaturze, której producenci badania (między innymi skuteczności) przeprowadzili. Umożliwiamy naszym klientką i klientom wgląd w wyniki owych badań. Zatrudniamy doktora, precyzyjnie lekarza fizjoterapeutę i neurologa – wykonuje masaże i konsultuje terapię zabiegową (nie eksperymentuje!!! :-D) 3.Słowo „instytut” jeszcze niedawno oznaczało zakład o charakterze wychowawczym i dobroczynnym – do tej tradycji językowej również pragniemy się odwoływać (np. konsultacje dietetyka) „SPA Yasumi” dokładniej „Spa Instytut” nazwa pobytowego ośrodka Yasumi np. w Malborku. Na świecie centra o podobnym do naszego profilu nazywane są rzeczywiście Day Spa, ale naszym zdaniem ładniej nazywać się po polsku. W samej rzeczy jest nam bardzo miło za wystawienie tak pochlebnej recenzji naszemu studio, mam nadzieję jednak, że opinia ta powstała nie tylko po oglądnięciu strony www (może był Pan w innym Yasumi?) Niezmiernie przykro mi, że tak Pan postrzega Wałbrzych (i Wałbrzyszan). My naprawdę lubimy to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczarowana Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.09, 09:38 Byłam tam i jestem roczarowana. Zimno!!!!!!!! brrrrrrrr!!!!!!! Poza tym wyszłam z salonu czerwona jak burak bez żadnego zabezpieczenia i to jeszcze w okresie zimowym.Nie polecam nikomu. Naciąganie na dużą kasę i dodatkowo usługi nie są równowarte temu za co się płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniela Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.09, 09:41 ja tez jak moja rozczarowana koleżanka nie polecam yasumi. Odpowiedz Link Zgłoś
yasumi.pl Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 02.12.09, 15:59 Jest nam niezmiernie przykro, że odniosły Panie tak niekorzystne wrażenie. Większość Klientek i Klientów przyjmuje temperaturę w naszym studio (22oC) za optymalną. W razie potrzeby podczas zabiegu okrywamy kocykiem. Trudno mi również odnieść się do zarzutu jakoby Pani koleżanka opuściła nasze Yasumi "zaczerwieniona". Po jakim zabiegu? Czy może po mikrodermabrazji diamentowej? Raczej nie, ponieważ nasze klientki jako oczyszczanie wybierają oxybrazję, a po tym zabiegu nie ma żadnych podrażnień. Jest nam również niewymownie przykro, że nasze usługi są Pani zdaniem naciąganiem. Jeżeli była Pani rzeczywiście w naszym studio i rezultaty zabiegu były nieadekwatne do poniesionych przez panią kosztów, proszę bardzo przyjść jeszcze jeden (jedyny?) raz - zwrócimy pieniądze. Serdecznie pozdrawiam Szanowną Konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.09, 19:55 to yasumi ma jakąś konkurencję? no napewno nie w wałbrzychu! drugiego takiego miejsca jak yasumi nie było i nie ma. i dobrze że już jest, bo tego właśnie tu brakowało! zdecydowanie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka yasumi Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.09, 21:30 oczywiscie ma yasumi konkurencje...same urzadzenia nic jeszcze nie oznaczaja. co roku wchodzi na rynek nowe urzadzenie...a te stare zostaja zamieniane na nowe.maszyny z salonu yasumi byly stosowane dawnno temu..technologia idzie niestety naprzod..nie to jest tez najwazniejsze....w naszym szybkim zyciu potrzebujemy zdrowia przez dotyk....przez cos wiecej jak stara maszyna....niby taka dobra kosmetyczka a nie robi profesjonalnego czyszczenia....tylko jezdzi po twarzy maszynami........nie musi pani na forum odpisywac i sie tlumaczyc zaraz...to moje zdanie i pozostane przy nim.bymal u pani brdzo rozczarowana i to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
yasumi.pl Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 21.12.09, 18:11 Oczywiście, że mamy konkurencję. Na szczęście. Dzięki konkurencji staramy się bardziej, dbamy szczególnie o zadowolenie klienta z efektów zabiegów (zob. poprzedni post), nieustannie wprowadzamy innowacje (np. mikrodermabrazja tlenowo-wodna – bezdotykowa(!), modeling twarzy i sylwetki oraz terapia przeciwzmarszczkowa diatermią RF, platforma wibracyjna Dream Healther, Złota Maska, itd.), szkolimy się (jesteśmy częścią renomowanej, ogólnopolskiej sieci Yasumi, która organizuje szkolenia również dla firm zewnętrznych – szkolenia obejmują swoim zakresem m.in. nowe metody zabiegowe, bezpieczeństwo, zastosowanie profesjonalnych kosmetyków, technologii itd.), utrzymujemy atrakcyjne ceny (zob. cennik na: www.walbrzych.yasumi.pl) dbając niezmiennie o jakość, proponujemy okazyjne promocje (ostanio np. -40% dla osób, dzielących się z nami swoimi znajomymi:-))... konkurencja pomaga nam również dostrzec własne błędy i niedociągnięcia, wręcz mobilizuje nas do tego aby naszym klientkom i klientom , świadczyć usługi na coraz wyższym poziomie... To wszystko dzięki uczciwej konkurencji. PS. To co, przyjdzie Pani po te wydane u nas na pieniądze? Dodamy jeszcze jakiś gratis od firmy aby odwdzięczyć się za interesujące uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
rollka444 Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 10.11.10, 20:43 manualne oczyszczanie twarzy w salonie JOIKO w Wałbrzychu na ul. Wyzwolenia 6 Odpowiedz Link Zgłoś
rollka444 Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 11.11.10, 14:26 fachowo i niedrogo tel. 504096339 ul. wyzwolenia 6 w wałbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 21:54 Polecam, nie polecam. Kretynki, które wierzą w te polecenia lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.frh.faurecia.com 04.11.09, 10:29 Ja polecam zakład kosmetyczny "Ania" na Podzamczu, przy Fortecznej 60B. A tu jest adres ich strony: zakladkosmetycznywalbrzych.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drań Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.swidnica.mm.pl 08.11.09, 19:35 Sami zainteresowani się tu reklamują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.11.09, 08:51 dokladnie, naprawdę świetny wątek buahahha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 23:58 POPIERAM,a jednocześnie cieszę się,że prawdziwi fachowcy z tej dziedziny zostali pominięci.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.09, 13:10 a tu sie akurat pani myli bo o nich wlasnie duzo tutaj bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 22:08 U nas w Wałbrzychu nie spotkałam się z naprawde dobrą kosmetyczką. Prawie wszystkie kosmetyczki mają tytuł technika nie spotkałam jeszcze żadnej po studiach.Każda dobra kiosmetolog po studiach nie wcisnie kitu jak robi to większosc Pań... A same studia to i tak nie wszystko , zdobywa sie tam bardzo dużą wiedze jednak cały czas trzeba ją poszerzaci się uczyc. a co do gabinetu w ktorym Pani umie czytac składniki kosmetykow to kazda pani po studiach musi to umiec , kazdy chemik to potrafi , zadna filozofia.... Polecam rozejrzec sie po wrocławskich gabinetach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.09, 21:21 nie zgadazam sie z opinia goscia.na szlifierskiej panie co obsluguja maja bardzo wysoka wiedze co spotyka sie bardzo rzadko. testuje zaklady kosmetyczne i po pierwszej wizycie w gabinecie na szlifierskiej bylem bardzo pozytywnie zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.18.51.lan.e-wab.pl 21.12.09, 07:49 polecam p. Anią z ul. Fortecznej, jest po studiach i jest naprawdę dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.09, 15:59 byłam u Pani Patrycji na zabiegu na Szlifierskiej. REWELACJA!!! Polecam gorąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.10, 20:07 Ile kosztuje na Szlifierskiej samo czyszczenie twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
vika1985 Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 24.01.10, 20:30 Na Szlifierskiej czyszczenie chyba jakieś 50 zł, ale nie jestem pewna słyszłam od znajomej ona była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.10, 21:34 byłam na czyszczeniu na szlifierskiej.Cena 50zł i naprawdę porządnie.Polecam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
rollka444 Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 10.11.10, 20:39 nie wiem czy byłyście w salonie JOICO. jest tam fryzjer i kosmetyczka, która robi permanentny makijaż, pełną stylizację i całą kosmetykę. nie ma takiej drugiej w Wałbrzychu. gorąco polecam jej makijaże ślubne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.10, 09:12 A to nie wiedziałeś. Tu tak na okrągło. Raz jakiegoś fotografa opluwają co jest lepszy od innych, raz kosmetyczke czy fryzjera, a za chwile niby to chwalą. Trzeba być idiotą by się anonimami kierować. Zwykle te nagatywne opinie świadczą pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary dziad 67 lat Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 20:02 piikiel nie worek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.10, 09:19 Byłam u pani Agnieszki na Szlifierskiej- przestańcie tak wychwalać, zadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.10, 13:27 Jestem zadowolona z Patrycji. Czyszczenie kosztuje 50 zł. Zostało przeprowadze bardzo profesjonalnie, uzyskałam rzetelne informacje na temat stanu mojej skóry i nie było żadnej ściemy!Z tego co wiem to Pani Agnieszka nie wykonuje zabiegów czyszczenia tylko prowadzi szkolenia specjalistyczne i robi zabiegi specjalistyczne albo kieruje klientów do odpowiednich terapeutów jeżeli jest taka potrzeba. Ogólnie mówiąc myślę,ze potrzebujemy w Wałbrzychu tego typu uslug! Kosmetyka duszy i ciała - tego jeszcze naprawdę nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elżbieta s. Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.10, 18:54 byłam na szlifierskiej.polecam ! nie rozumiem koleżanki co pisze, przestańcie tak wychwalać.Każdy ma prawo do własnego zdania.Mi osobiście podobało się to, że z rysów twarzy Pani Patrycja otczytała wszystkie moje wewnętrzne dolegliwości o których jej nie mówiłam. Trafna diagnoza i super trafna propozycja dalszej kuracji u Pana Józefa Kołodziejczaka bioenergoterapeuty.Pozatym niesamamowity zasób wiedzy.Cena 50zł na moją studencką kieszeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata kosmetyka na szlifierskiej piaskowa góra IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.10, 08:29 właśnie odkryłam forum o kosmetyce, a że ja i moja mama byłyśmy tam na zabiegach - chciałabym dołączyć się do grona zadowolonych zwolenniczek. Jesteśmy obie bardzo zadowolone z zabiegu i z porad które otrzymałyśmy.Mama skorzystała z zabiegu z kryształami u Pani Krysi. Wszystkim serdecznie polecam!!!!!! Niesamowite wrażenie.Pani Patrycja jest dla mnie jak do tej pory najlepszą kosmetyczką u której byłam.Relacje na forum o Pani Agnieszce są też prawdziwe! Diagnoza o stanie zdrowia na 100%.....Cieszymy się z mamą na kolejną wizytę.Acha....ceny --super tanio!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwiedzajaca Re: kosmetyka na szlifierskiej piaskowa góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 22:05 czy zauwazylyscie panie, ze wszystkie pochlebne opinie o pseudosalonie na szlifierskiej wychodza z jednego adresu ip? niepochlebne sa z roznych adresow a pochlebne wlasciwie tylko z jednego. a z jakiego? no chyba wszystkie wiemy :) autoreklama na duzo lepszym poziomie niz zabiegi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: kosmetyka na szlifierskiej piaskowa góra IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.10, 17:18 niesamowita kompetencja pracowników na szlifierskiej. dołączam się do pozytywnych opinii.Poza tym Pani Agnieszka to JASNOWIDZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: kosmetyka na szlifierskiej piaskowa góra IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.10, 17:21 jeszcze dodam- na szlifierskiej po raz pierwszy odkąd chodzę po salonach piękności otrzymałam profesjonalna analizę skóry i fakty medyczne naukowe. To się chwali.Poza tym mają fajną stronę www.walbrzych.dr-baumann.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dermatolog Re: kosmetyka na szlifierskiej piaskowa góra IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.10, 13:30 widze ze z roznych IP sa pozytywne wypowiedzi.czyzby zlosliwa konkurencja? bylem - widzialem - otrzymalem zabieg na szlifierskiej. dziewczyny nie maja sie czego powstydzic.dolaczam sie do pozytywnych opinii.dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośka Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 20:47 w szczawnie , na bocznje Afrodyta , bardzo mila obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.chello.pl 30.06.10, 17:37 Palisadowa Pozamcze obok piekarni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praca AVON Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.sattom.pl 30.06.10, 21:21 Witam,czy mogę zająć Ci chwilę ?? :) Chciałabym zaprezentowac Tobie wyjątkową ofertę. Czy nie chciałabyś mieć kosmetyków dla siebie z opustem do 40% lub całkowicie za darmo?? Czy chciałabyś korzystać z wyjątkowych szkoleń jakie daje Ci nasza firma ?? Może chcesz wybierać elastyczne godziny pracy,dostosowane do Twoich potrzeb?? Witam Ciebie w świecie AVON , Wystarczy,że zaprezentujesz katalogi swoim znajomym,zbierzesz zamówienia i.....już ! Wynagrodzenie liczone jest od Twojego zamówienia ;-) od 15-40% to wszystko dla Ciebie,zobacz ile nasza firma daje Ci możliwości rozwoju ! Jeśli udało mi się Ciebie zachęcić skontaktuj się ze mną ! tel. 607 483 152 e-mail piter27011@wp.pl gadu-gadu: 23365778 Pozdrawiam, Magda Niepołomska UWAGA !!!!!!!!! TYLKO TERAZ !!!!!!!!!!! ~` Jeśli złożysz swoje zamówienie w najbliższym katalogu możesz otrzymać elegancką torebkę o wartości 600 zł !! :) ~ Zestawy Planet Spa gratis dla Ciebie ~ Możliwość wygrania wycieczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 20:21 w salonie JOICO w Wałbrzychu na Wyzwolenia 6 jest Pani Ewa, która pracowała 9 lat w USA jako kosmetyczka. Naprawdę wyższa forma kosmetyki. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.19.52.lan.e-wab.pl 23.11.10, 20:03 wow! napiszcie jeszcze raz, albo lepiej ze trzydzieści razy, że jesteście świetne, taka darmowa reklama na pewno się przyda;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GabinetyKosmetyczn Gabinety kosmetyczne IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.10, 12:29 Zapraszam na nasz portal www.gabinety-kosmetyczne.net , jest to portal na którym w łatwy sposób odnajdziesz gabinety świadczące usługi kosmetyczne z Twojej okolicy, zapoznasz się z opiniami na ich temat oraz mapką dojazdu. Oprócz tego ciekawe artykuły z branżowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaradagmara Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 15.12.10, 13:16 polecam kosmetyczkę w medizu w Szczawnie zdroju, namiar znajdziesz wpisując medizu w wyszukiwarke, mi pomogła na trądzik, ma rewelacyjne terapie, czyściutko, i miło. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaradagmara Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 15.12.10, 13:43 ZNALAZŁAM SPECJALISTĘ W TEJ DZIEDZINIE W SZCZAWNIE ZDROJU - KOSMETYCZKA W MEDIZU ,pomogła mi a miałam taką zanieczyszczoną skórę , kosmetyczka dobrała indywidualnie terapie . pozdrawiam sweetyellow napisała: > Od jakiegoś czasu chcę się wybrać do kosmetyczki tylko nie mam pojęcia gdzie!? > Konkretnie interesuje mnie oczyszczanie twarzy. Czy macie może dobrą i zaufaną > kosmetyczkę? > Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaradagmara Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 15.12.10, 13:48 sweetyellow napisała: > Od jakiegoś czasu chcę się wybrać do kosmetyczki tylko nie mam pojęcia gdzie!? > Konkretnie interesuje mnie oczyszczanie twarzy. Czy macie może dobrą i zaufaną > kosmetyczkę? > Pozdrawiam! Poleć mnie proszę to dostane rabacik, powiedz że jesteś od dagmary, mają fajne programy rabatowe, a polecam medizu , w Szczawnie, bardzo dobra kosmetyczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzydula Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: 46.112.234.* 15.12.10, 22:14 Odzyskałam pewność siebie po zabiegach leczniczych i upiększających. Dostałam numer od znajomej , która była wcześniej w medizu , bedę stałą klientką. Tylko mi pomogli , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Gdzie dobra kosmetyczka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 07:46 www.dr-baumann.pl/salon,3,zespol,opinie_i_referencje.html tam są opinie na temat salonu na Szlifierskiej.Dołączam się do jednej z nich..... Odpowiedz Link Zgłoś
klientka2000 Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 18.05.13, 00:07 Nie polecam dr Baumann z ulicy Żeromskiego Pani Agnieszki Kuhl, Zmarnowane pieniądze (nie małe) rzadko sie źle wypowiadam o kimś, ale postanowiłam napisać, bo poszłam tam głównie ze względu na dobre opinie w internecie i nie chcę aby ktoś też sie tak zawiódł. Czułam sie, ze jestem tam niechciana, Pani Agnieszka zwracała sie do mnie "paniusiu" Nie zostałam odpowiednio przygotowana do zabiegu, skóra była potem podrażniona przez tydzień. Zabieg który u innych kosmetyczek trwa 3h tu jedną. Próba sprzedaży kosmetyków firmowych tak nachalna, ze aż przykro. Poza tym po zabiegu bardzo inwazyjnym zostałam wysmarowanej kolorowymi kosmetykami bez zapytania nawet o zdanie. Puder na podrażnioną igłami skórę. igłami skórę! Odpowiedz Link Zgłoś
qqqqqqqq5 Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 19.05.13, 10:51 a co myślicie o kosmetyczce w Viadencie pracuje na kosmetykach Nantes na bazie nanowody, czy to naprawdę taka rewelacja? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Gdzie dobra kosmetyczka? 19.05.13, 23:56 Gdy szukałem, natknąłem się na to, ciekawe wypowiedzi i odpowiedzi na twoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_000 Re: Gdzie dobra kosmetyczka? (NIE do dr Bauman) 23.05.14, 12:11 NIE polecam dr. Bauman !!!! Chodzę do kosmetyczki regularnie od wielu lat. Byłam już w rożnych gabinetach i u rożnych kosmetyczek. Wychodziłam od nich z lepszym lub gorszym rezultatem, ale ta Pani przebiła wszystkie złe doświadczenia jakie do tej pory miałam. Po wizycie w jej gabinecie twarz miałam cala w jakimś 'liszaju' wynikającym prawdopodobnie z braku odpowiedniej higieny i nieumiejętności tej Pani. Walczyłam z tym cholerstwem przez parę miesięcy, nie mogłam ukazywać żadnych kosmetyków gdyż twarz robiła się natychmiast czerwona i łuszczyła się. Dodam ze nigdy wcześniej nie miałam takich problemów. Nawiasem mówiąc już na samym wejściu miałam obawy co do fachowości tej osoby - Pani zaczęła wizytę od przepowiadania mi przyszosi i rozmowy o tarocie (czułam się niemal jakbym przyszła do wróżki a nie do kosmetyczki). Kolejna rzeczą jak przykula moja uwagę byle niezadbane dłonie kiedy zbliżyła je do mojej twarzy podczas zabiegu. Te sygnały choć bardzo niepokojące nie powstrzymały mnie od wizyty .... i to był mój błąd. Mam nadzieje ze moja przestroga pomoże choć jednej osobę uniknąć tego gabinetu i tej osoby. Mniemam ze pozytywne opnie jakie można przeczytać (i które ja również przeczytałam przed wizyta) zostały spreparowane przez Bauman. NIE polecam dr. Bauman !!!! Odpowiedz Link Zgłoś