Gość: wON IP: *.proxy.aol.com 16.01.04, 03:12 Co to jest Belkot? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbyszek To właśnie jest bełkot, przez duże B i dużo wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 03:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wON Re: Wielki Brat Powerpoint IP: *.proxy.aol.com 16.01.04, 03:21 O...wlasnie - rzucil w go i trfil w mu! Rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belkot Re: Wielki Brat Powerpoint IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 08:18 Nie wiem o co tu chodzi. Powerpoint, jak kazdego innego programu uzywam od lat wlasnie do prezentacji i nie widze w tym nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot co za brednie! IP: *.wil.pk.edu.pl 16.01.04, 08:37 gdy przygotowywałem folie do rzutnika na prezentacje, też jedna zawierała 40 słów i często nie było podmiotu. dobrze przygotowana prezentacja to tylko hasła, które rozwija się podczas odczytu. jaka jest różnica między folią a powerpoint'em? ano taka, że na prezentacji multimedialnej słuchacze mogą wytrzymać do końca! mając takie narzędzie można nawet najnudniejszy temat przygotować na tyle atrakcyjne, by nikt nie spał. oczywiście najważniejszą osobą jest prelegent, ale bez odpowiedniego zaplecza może byc trudno zainteresować wszystkich słuchaczy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migos@gazeta.pl Re: co za brednie! IP: 62.89.110.* 16.01.04, 09:07 Racja. Poza tym nie widzę przeszkód, żeby na slajdzie umieścić kwestię "Nieprzewidywalnych zagrożeń"... Dwa słowa na tytuł. Poza tym istnieje chyba jeszcze instytucja PRELEGENTA? On/a chyba jeszcze otwiera usta i dodaje doś ludzkim (?) głosem? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *.Ppt Re: Wielki Brat Powerpoint IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 09:34 Coś w tym jest. Ppt jest wszędzie. W kwaterze głwnej NATO krąży żart, że Amerykanie niszczą wrogów prezentacjami Ppt. "W Iraku im nie idzie, bo tam nie znają Ppt". "Trzeba ukończyć Akademię w Powerpoint" :) - do dla najmłodszych pracowników, którzy przygotowują prezentacje. Ale żeby od razu sztuka? No, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dist jestem absolwentem powerpointa IP: 62.233.246.* 16.01.04, 10:11 najwazniejsza jest jednak tresc, ktora ma do przekazania prezlegent oraz inteligencja i czujnosc sluchaczy. to od nich zalezy czy pokaz bedzie wileka sciema, belkotem czy wartosciowa informacja. powerpoint ma zreszta wiele pozytywnych cech: zacheca do strukturyzowania swych mysli oraz syntetyzowania (lub jak ktos woli upraszczania). a same slajdy powinny pomagac zachowac kolejnosc i porzadek logiczny wystapienia osobie prezentujacej. a audytorium na zawieszenie wzroku lub latwiejsze zapamietanie (wiekszosc to wzrokowcy). a artkul to rzeczywiscie kawal chlamu ( z wyjatekiem akademii powerpoint) Odpowiedz Link Zgłoś
malepiwo Re: jestem absolwentem powerpointa 16.01.04, 11:02 to nie tylko power point.mms-y, internetowe kartki z zyczeniami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mjollnir Reklama !!! IP: *.hist.uni.wroc.pl 16.01.04, 11:25 Dodajcie sobie przed kazdym słowem "Powerpoint" słowo "Microsoft" to może zakumacie o co na prawdę w tym artykule chodzi ! Odpowiedz Link Zgłoś