Gość: mgr K. Kądzioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 15:05 Pech!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gordon Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz Pic... IP: 195.205.202.* 25.01.10, 17:51 czy Jaś Fasola nie ma przypadkiem siostry? Odpowiedz Link Zgłoś
soyokaze Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz Pic... 25.01.10, 18:03 W sumie to jej zazdroszczę, miała okazję wpisać się na stałe do kart historii. I wykorzystała to wzorowo.:D Do końca cywilizacji będą o niej pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
macharras2 Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz Pic... 25.01.10, 18:07 pewnie mogła być na wysokich obcasach . zabić , to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derka do zupy Re: Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz P IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.10, 18:19 llllaczego raz mozna wejsc jako gosc, a raz trza sie logowac ? Do bitki ruszają kupami mozem na powaznie: Wdzie to bylo ? muzeum za dupe !!! Gruchał bez zadania Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery Re: Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz P 25.01.10, 22:07 Czlowieku, puknij sie w leb co mowisz (i co myslisz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wstrętne babsko! Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz Pic... IP: *.toya.net.pl 25.01.10, 18:08 Powinna dostać zakaz wstępu do wszystkich muzeów świata! Jak można pozwalać sobie na taką nieuwagę?! Dorosła kobieta potrafi chyba panować nad swoim ciałem? Chyba, że to kolejny sposób na zwrócenie na siebie uwagi? Może jeszcze jest dumna z tego, że piszą o niej w gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozważna Wstrętne babsko! IP: *.toya.net.pl 25.01.10, 18:10 Powinna dostać zakaz wstępu do wszystkich muzeów świata! Jak można pozwalać sobie na taką nieuwagę?! Dorosła kobieta potrafi chyba panować nad swoim ciałem? Chyba, że to kolejny sposób na zwrócenie na siebie uwagi? Może jeszcze jest dumna z tego, że piszą o niej w gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homer Re: Wstrętne babsko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 20:11 Ty lepiej zapanuj nad swoim ciałem bo posty wysyłasz podwójnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anie Re: Wstrętne babsko! IP: 83.238.116.* 26.01.10, 07:46 ten drugi, to pewnie "echo" w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz Pic... IP: 192.109.140.* 25.01.10, 18:11 kolejna głupia i pewnie tłusta amerykanka, moze jesze oskarży muzeum że nie posypało posadzki piaskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eith Re: Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz P IP: 89.167.15.* 26.01.10, 00:38 Z tych szczątkowych informacji stworzyłeś/aś piękną historię. Zazdroszczę tak bogatej wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picas Bliskie obcowanie ze sztuka IP: 198.212.228.* 25.01.10, 18:12 Zazdroszcze jej, miala okazje bezposrednio obcowac ze sztuka tego wielkiego artysty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz Pic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 18:12 posadzki nabłyszczane są jeszcze bardziej śliskie.Trzeba aktywności naukowej i producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida usa Re: Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 18:14 ha, ha a teraz za to dostanie WIELKIE ODSZKODOWANIE, ta posadzka to narazenie zycia!!, uczcie sie ziomale jak cenne jest zycie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic132 Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz Pic... IP: *.devs.futuro.pl 25.01.10, 18:16 "Dyrekcja muzeum zapewnia, że naprawa powinna być ukończona przed planowaną na kwiecień wystawą ok. 250 dzieł Pablo Picassa." To co się przejmują tym jednym,skoro mają jeszcze 249 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konie nad wałem Re: Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz P IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.10, 18:24 chcesz jeszcze ? Kogo to obchodzi, obraz Picassa? Łasa na konie INTERNET - COOS DLA IDIOTOW TAKICH JAK JA Mata na tamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo klikam enter IP: *.acn.waw.pl 25.01.10, 18:21 ale strona się nie otwiera;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicek z cytryną Re: klikam enter IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.10, 18:42 jednemu sie otwiera , innemu nie; PECH - tak sie wpisal pierwszy z brzegu - na kurna co to ma znaczyc ? dlugo jeszcze bedziemy musieli takie glupoty czytac ? kiedy nas zlikwiduja jako Narod ? znam angielski i hebrajski tudziez amerykanski i kanadyjski oraz australijski, brazylijski, portugalski i wiele jeszcze slownikow mam w internecie. No i czytam , no i takich ciulstw jak TU to niema (razem kurna czy osobno) nigdzie Bicz na palu Chrońcie Pana I do tego znak krzyza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech odkupuje niech odkupuje IP: 109.243.24.* 25.01.10, 18:35 niech odkupuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larwa jak kuleczka Re: niech odkupuje IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.10, 19:03 po jaki c... ja sie tu wpisuje ? musi ze wsi jezdem ! Jesli ten internet ma polegac na tym, ze po informacji o zniszczeniu Picassa pierwszy komentarz brzmi: PECH. brak slow. jeszcze pare mam: juz wiem dlaczego sie wpisuje - aby Wam matolom uskutecznic i wbic do glow - UCZTA SIEM JENZYKA - Mądra Jola , ale mała jak płot (wszyscy znaja, ale nie do konca) Atak w porcie (zdrowotne raczej) Harlej mój (raegge) Lot pod pachą - to akurat takie przyklady z brzegu - zaczecam do tworzenia nowych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz Pic... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 18:46 Autor tego artykulu powinien dodac zrodlo tej wiadomosci. 4 godziny wczesniej BBC podalo to na swoich stronach... news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8478347.stm Odpowiedz Link Zgłoś
reality_show Musiała specjalnie to zrobić 25.01.10, 18:49 Zawsze uważałem, że największe i najcenniejsze płótna, są zabezpieczone specjalną barierką od zwiedzających. Po to, żeby nie dopuszczać ludzi zbyt blisko do płótna. Najwidoczniej ochrona tego muzeum lekceważy wszelkie zasady bezpieczeństwa i stąd te wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
koko1957 Re: Musiała specjalnie to zrobić 25.01.10, 19:16 Muzea sa dla ludzi. Im mniej przeszkod miecy zwiedzajacym a obiektem tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
hrderduch Re: Musiała specjalnie to zrobić 25.01.10, 19:26 Bzdury piszesz. W NY nic takiego nie ma, w MoMa sam udawałem że kicham na Picassa i drapie Van Gogha czy Rembranta. Obrazy wiszą normalnie, bez żadnych zabezpieczeń, jest jeden "strażnik" w kazdej sali i to wszystko. To USA a nie komunistyczna Europa. Mało tego, wolno robić fotki, także z lampą błyskową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy czemu klamiesz? IP: *.pools.arcor-ip.net 25.01.10, 20:35 > Bzdury piszesz. W NY nic takiego nie ma, w MoMa sam udawałem że kicham na > Picassa i drapie Van Gogha czy Rembranta. Obrazy wiszą normalnie, bez żadnych > zabezpieczeń, jest jeden "strażnik" w kazdej sali i to wszystko. oczywiscie ze sa barierki: travellingboard.net/wp-content/uploads/2007/07/john-singer-sargeant-metropolitan-museum-of-art.jpg www.woostercollective.com/images2/banksymus11.jpg Z flashem nie wolno robic. Jesli robiles to bez pozwolenia. W wiekszosci muzeow w USA w ogole nie wolno robic fotek bo muzea zarabiaja na sprzedazy katalogow, reprodukcji i pocztowek oraz roznorodnych gadzetow. Odpowiedz Link Zgłoś
hrderduch Sam kłamiesz chłopcze! 25.01.10, 21:19 Po pierwsze napisałem że byłem w MoMa w NY tu masz link: www.moma.org Po drugie, chce moje fotki zobaczyc? Bo regulamin jak mnie mam przeczytałes na stronie i nie zrozumiałes? www.przeklej.pl/plik/bokomaz-jpg-0008gk0adcr02j6 www.przeklej.pl/plik/bohomaz2-jpg-0008gk0locr02j6 www.przeklej.pl/plik/bohomaz3-jpg-0008gk113cr02j6 www.przeklej.pl/plik/bohomaz4-jpg-0008gk1cecr02j6 I tu masz specjalnie dla ciebie, koles cie nie widział z ładnie portret wykonał: www.przeklej.pl/plik/hut-jpg-0008gk234cr02j6 Te fotki robił moja córka we wrześniu 2009, więc nie nudź i nie pisz bzdur. Ja znam NYC doskonale osobiiscie, ty z internetu jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulamżółwia Re: Sam kłamiesz chłopcze! IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.10, 22:02 piękne zdjęcia, dasz więcej? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derduch Re: Sam kłamiesz chłopcze! IP: *.dreamhost.com 25.01.10, 23:20 OK, ale jutro, dzisiaj już mi sie nie chce ich kompresowac i wrzucać. A do tego niżej złośliwca, może Rembrandta pomyliłem z Cezannem? Co nie zmienia faktu ani sensu sporu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdr metropolitan to nie MoMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 22:50 w Museum of Modern Art nie ma Rembranta, więc mogłeś sobie kichnąć w spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Musiała specjalnie to zrobić IP: *.tktelekom.pl 25.01.10, 19:44 reality_show napisał: > Zawsze uważałem, że największe i najcenniejsze płótna, są zabezpieczone > specjalną barierką od zwiedzających. Po to, żeby nie dopuszczać ludzi zbyt > blisko do płótna. Najwidoczniej ochrona tego muzeum lekceważy wszelkie zasady > bezpieczeństwa i stąd te wydarzenie. To zdanie miało chyba tak wyglądać: Zawsze uważałem że największe i najcenniejsze płótna powinny być zabezpieczone specjalną barierką dla zwiedzających. Po to żeby nie dopuszczać ludzi zbyt blisko do płótna. Najwidoczniej ochrona tego muzeum lekceważy wszelkie zasady bezpieczeństwa i stąd to wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Przejedź się choćby do Luwru, IP: 188.33.54.* 25.01.10, 20:05 bo to o czym piszesz to właśnie polska specjalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani nienawiść Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz Pic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 18:59 Aleście na nią najechali, co za empatia w narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczur Re: Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 19:30 Tylko 15 cm. Danielek miał szable, Ona tylko pazury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picassso Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz Pic... IP: *.89.213.193.static.cust.telenor.com 25.01.10, 19:57 obraz przedstawia akrobatę więc babka też zrobiła akrobację.co w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN Zawsze to mowie - kobiet nie mozna wpuszczac do mu IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.10, 20:05 muzeow. Niech siedza w domu i pilnuja dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy Obraz z akrobatą... co za ironia! :) IP: *.pools.arcor-ip.net 25.01.10, 20:26 Amerykański słonik sie posliznal i rozdarl płótno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirza1 Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz Pic... IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.10, 20:32 Przeczytałem tytuł. Zgroza. Dziennikarzyna tworzy imiesłów współczesny od czasownika dokonanego! wolno napisać (powiedzieć) PADAJĄC, nie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ginny_gun Re: A tancowal pies z Picasem 25.01.10, 21:27 Sam spróbuj nachlapać bazgroły za kilkaset milionów dolców xD Picasso Rulez! www.ocean-of-nothing.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimimimimi Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz Pic... IP: 109.243.231.* 25.01.10, 21:28 haha to jak jas fasola Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry balwochwalcze modly nad obrazkami 25.01.10, 21:30 cenne nie bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Straciła równowagę. Upadając rozdarła obraz Pic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 21:45 I po co było zapuszczać szpony lub naklejać tipsy? Teraz do muzeum będą ja wpuszczać tylko w rękawiczkach i butach na płaskim obrazie z przeciwpoślizgowymi podeszwami. Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery Oh dear, polactwo jak sie nerwuje 25.01.10, 22:10 Spokojnie, jakies kropelki albo cos innego na wyluzowanie...geeez, samemu sie mozna zdenerwowac czytajac komentarze tych polskich frustratow. I nie zaczynajcie z napisem znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behawior53 Re: Oh dear, polactwo jak sie nerwuje IP: *.warszawa.mm.pl 25.01.10, 22:43 Ucz się ucz pisać tak aby można cię było zrozumieć bełkocie.Innaczej cie wyślą do Ułan-Bator a tam zimno i głodno w rodzinnych stronach Odpowiedz Link Zgłoś