Dodaj do ulubionych

PORANNE ZAPRASZAMY DO 3 - COS NIE GRA!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 17:19
Poranne Zapraszamy to nie to samo co kiedys. I nie ma
zanczenia to, że Trójka bardzo się zmieniła. Niektórzy ludzie po prostu nie
powinni prowadzić niektórych audycji. Baron z Łukawskim nie sprawdzają się.
Sztuczne rozmowy, denerwujące żarty, i jeszcze sami się śmieją Oni może
dobrze
się bawią. Ja NIE! Baron noech prowadzi cos innego. Audycje muzyczne mu
wychodza, ale poranne Zaparszamy - niestety nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: martin Re: PORANNE ZAPRASZAMY DO 3 - COS NIE GRA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 18:04
      Łukawski sam by sobie świetnie poradził, ale nie jest to redaktor, któremy może
      iczyć na własną audycję - o czym z resztą była mowa w innych tematach.
      • Gość: Radek Re: PORANNE ZAPRASZAMY DO 3 - COS NIE GRA!!! IP: 62.141.246.* 08.03.04, 19:57
        Wystarczy porównać audycje poranne prowadzone przez Marcina Łukawskiego i
        Piotra Barona. Marcel sam audycję prowadzi bardzo dobrze - celne komentarze,
        dowcip na odpowiednim poziomie, częste przytaczanie opinii słuchaczy. Balonik
        natomiast jest bezbarwny i bardzo, bardzo nudny. Nic nie potrafi dodać od
        siebie, skomentować przedstawionego materiału lub opinii słuchacza, tylko
        bezmyślnie cytuje prasę. Ranki powinien prowadzić (zwłaszacza w sytuacji gdy
        nie mamy Wałka, Tomka Sianeckiego i Krzysztofa Ziemca) Marcel, a Balonikowi
        powinna wystarczyć autorska audycja muzyczna.
        • Gość: ts Re: PORANNE ZAPRASZAMY DO 3 - COS NIE GRA!!! IP: *.echostar.pl 08.03.04, 21:34
          To nie do końca ich wina. Taka formuła głupkowata. Podobnie jak popołudniowego
          zd3 (no i ..całej rezty). Zgadzam się natomiast, że mimo tego Marcel
          zdecydowanie jest lepszy od Balona. Ten ostatni natmiast w audycjach muzycznych
          (ze swoją muzyką, która jest mi bliska) jest dobry. Kogo to jednak obchodzi?
          I jeden i drugi to jednak perełki na tle pozostałych, dziennych dj-ów.
          tomek
          • malaparte Re: PORANNE ZAPRASZAMY DO 3 - COS NIE GRA!!! 09.03.04, 09:29
            w dniu dzisiejszym obudziła mnie wesoła melodia: "chcemy taaaaaaaańczyć, chcemy
            taaaaaaaaańczyć i milczeć ..."
    • jaca_ch Re: PORANNE ZAPRASZAMY DO 3 - COS NIE GRA!!! 11.03.04, 19:28
      Nie to samo co kiedyś ale uważam że nie jest tak źle. Baron jest OK i z
      Łukawskim tworzą niezły duet.
      Wychodzę rano z psem o 6:00 i z utęśknieniem czekam aż "budzik" skończy swoje
      bablanie i wskoczy za sito Baron. Kiedyś nie było sygnału Trujki wrzuciłem więc
      RMF - to dopiero była porazka. No ale wszystkim się niedogodzi.
      Pzdr.
      Jaca
      • Gość: extrema Re: PORANNE ZAPRASZAMY DO 3 - COS NIE GRA!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 08:10
        > RMF - to dopiero była porazka. No ale wszystkim się niedogodzi.
        znaczy się-może być jeszcze gorzej, czyli -jest źle- c.b.d.o.
    • Gość: MArCello Re: PORANNE ZAPRASZAMY DO 3 - 60sek/min IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 10:06
      > Poranne Zapraszamy to nie to samo co kiedys.

Nie wiem dlaczego, ale coraz częściej mnie ciągnie, żeby sprawdzić co się na
      trUjce dzieje. I dziś też wpadłem na ten głupi pomysł, żeby przełączyć na
      Poranne ZD3...i kolejna porażka. Było coś, niewiadomo co, nazwanego chyba 60
      sekund na minutę, czy cóś takiego :) Chyba straciłem poczucie humoru. Może ktoś
      mi powie, czy te ala felietony mają być satyrą, czy co?
      ...pomijam jaka muzyka poleciała po tym na okrasę...
      Niestety nie pozostało mi nic innego, jak szybko uciec z tej oazy "radości
      słuchania"...

pozdr,
      MArCello
      • jaca_ch Re: PORANNE ZAPRASZAMY DO 3 - 60sek/min 13.03.04, 08:32
        Zależy jal trafisz. Czasem faktycznie dno albo ja nie czuje tego. Ale czasem to
        ubaw po pachy. Nie ma reguły.
        Jaca
      • Gość: R2D2 Re: PORANNE ZAPRASZAMY DO 3 - 60sek/min IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 10.07.04, 22:53
        MArCello, a jak według Ciebie ma się to do RGdańsk, którego słuchasz, o ile
        pamiętam? A pamiętasz taką audycję "Na kłopoty Friedmann" w w/w rozgłośni?
        Skoro słuchasz RG, to na pewno Ci się podobało ;-) Poza tym w RG ma miejsce ta
        sama sytuacja co - według tego forum - w Trójce. Nowy Zarząd - zjazd w dół.
        Proponuję założenie nowego forum: RADIO GDAŃSK W CZASACH PP. KIETRYS, NOWAKA i
        KRANKOWSKIEGO. Co Wy na to?
        • Gość: Lea R2D2 szybka riposta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 23:22
          nie słucham RG ale zadziwia mnie błyskawiczna riposta R2D2. czyżby sie scalaki
          przegrzewały ? odpowiadać na wpis z marca w lipcu ? To sie nazywa konstruktywna
          dyskusja i szybka reakcja ;-)
          • Gość: R2D2 Re: R2D2 szybka riposta IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 11.07.04, 17:12
            Widzisz, kochanie, dopiero teraz dostąpiłem zaszczytu obcowania z obcymi
            formami inteligencji, jakie się objawiają na tym forum. He, he...A jeżeli
            chodzi o konstruktywną dyskusję, to widzę, że uczestnicy forum czerpią z
            najlepszych sejmowych wzorców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka