Dodaj do ulubionych

Poranne programy Radia ESKA

12.03.04, 17:03
Co sądzicie o porannym programie Eski. Ja słucham tej z Poznania i mam
wrażenie, że osoby, które tam pracują są jakby to powiedzieć nie do końca
normalne. I czy w każdym mieście poranek Eski ma taki charakter jak to
wygląda poza Poznaniem?
Obserwuj wątek
    • mike_ Re: Poranne programy Radia ESKA 13.03.04, 10:06
      W Wawie to samo (niestety)...ale to jest taki format radia i we wszystkich
      Eskach musi raczej być takie samo tzw poranne show.
      • zioberko Re: Poranne programy Radia ESKA 13.03.04, 16:20
        W kielcach pdobnie, ale mnie to sie akurat podoba, nawet bardzo podoba. Lubie
        sluchac tych porannych wariatow...skad oni maja na tyle sily zeby z rana takie
        glupoty wymyslac??? nie wiem, moze cos biora?
        Pozdrowki dla ESKI z Kielc
        • Gość: eskobar Re: Poranne programy Radia ESKA IP: 195.136.247.* 14.03.04, 20:38
          Janczak to ty ? Wyluzuj, jesteście beznadziejni...
        • Gość: a(L)icja Re: Poranne programy Radia ESKA IP: 195.94.222.* 14.04.04, 18:34
          oni są sztuczni i nie maja w sobie ni krztyny energii, za to im płacą
    • Gość: kibic Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 17:20
      ten z Poznania Narożny i ten od korków minister to oni chyba faktycznie coś
      biorą
    • glosuj_na_nie Re: Poranne programy Radia ESKA 15.03.04, 17:00
      Ci z poznańskiej to dziś coś gadali, że oni nic nie biorą, bo pojawiły się
      takie głosy w internecie, ciekawe czy chodzi o ten wątek
    • Gość: rafal Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 20:25
      Meldunek z Pily: Poranne Espresso prowadzi dwoch gosci, ktorzy staraja sie byc
      normalni i nawet im to wychodzi (w porownaniu z prowadzacymi program poranny w
      Esce Poznan, na ktora rowniez "mam nasłuch"). A tak oprocz programu porannego
      Eska Pila nie ma juz tak jak kiedys lokalnego charakteru i gdy pojawiaja sie
      głosy Tomka Bednarka czy Rafała Adamczaka to juz wiem ze to nie PILA a
      WARSZAWA. Pozdrwienia dla Eski Warszawa!
    • Gość: Wuj Stefan Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.net 16.03.04, 22:55
      sosnowiecka eska, co to mowi, ze jest ze slaska, ma nijaka kobitke i faceta,
      ktory ma wade wymowy, slabo pofalodwany mozg i kulture osobista, za ktora
      czlonkostwo partii pana l. daja gratis. sluchalem ich dwa razy: pierwszy i
      ostatni. wiecej grzechow nie pamietam.
      • Gość: BonDżowi Re: Poranne programy Radia ESKA IP: 213.199.250.* 17.03.04, 20:43
        Pozdrowienia z Zielonej Góry ! Mnie się ESKOWA konwencja podoba ! I to nawet
        bardzo :) U nas jest 2 facetów z tym, że jeden nadaje ton a drugi pojawia sie
        co kilka wejść. WIKTOR BRZOZOWSKI - koleś jedzie niesamowicie ! Zajebiście
        pojechany i kochany :) Pozdrowienia dla całej ESKI jesteście spox ;)
        • Gość: r220 Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.modlnica.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 16:39
          Ci ktorzy nie pracuja w branzy radiowej pisza: ze jest fajnie, ci ktorzy maja
          znia cos wspolnego, pisza: ze jest beznajdziejcie.

Nie dziwie sie ale pamietajcie - ze takie poranki SHOW i tp. nie wynika z tego,
          ze ktos tam sobie wymyslil, by poranek BYL ZWARIOWANY I ODKRECONY bo jemu sie
          tak podoba. W dobie radiostacji sformatowanych i pelnej komercji wszystko jest
          poprate badaniami. Wystarczy ze takie poranki sie sprawdzily w innych miastach,
          to tu tez sie sprawdza. W Krakowie identyczny poranek - dziewczyna i koles. On
          dowcipy opowiada ona sie smieje. Z tego co mi wiadomo, kazdy poranek ma swoje
          wydawce w sieci ESKA. Wiec sadze, ze wszystko tam jest juz ustawione wczesniej
          i zaplanowane.

MOJE OSOBISTE ZDANIE: pomysl dobry, fatalne wykonanie. Nadmiar tych smiechow i
          zwariowania z czasem moze obrzydzic, ale jest ono potrzebne o poranku,
          zwlaszcza ze te stacje skierowane sa do ludzi mlodych. Ale we wszystkim nalezy
          umiar zachowac :)

pozdro z krakowa!
    • Gość: kibic Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 17:11
      szczerze powiedziawszy to wątpie czy ktoś nakazuje Nrożnemu Tryburze czy
      ministrowi co gdzie jak powiedzieć, według mnie to jest jeden wielki spontan i
      oni się świetnie bawią prowadząc ten program i wychodzi im to świetnie, jeżeli
      to jest wyreżyserowane to aktorzy tego przedstawienia są pierwszej klasy
    • iwusia Re: Poranne programy Radia ESKA 05.04.04, 18:04
      Poranna drużyna Pawelca w Esce w Wawie jest odlotowa! słucham co rano i z
      usmiechem budze sie jadac do pracy:))
      Pawelec, Adas i Iga pozdrawiam!!!:)
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Poranne programy Radia ESKA 05.04.04, 21:19
      glosuj_na_nie napisał:

> Co sądzicie o porannym programie Eski. Ja słucham tej z Poznania i mam
      > wrażenie, że osoby, które tam pracują są jakby to powiedzieć nie do końca
      > normalne. I czy w każdym mieście poranek Eski ma taki charakter jak to
      > wygląda poza Poznaniem?

D N O !!!!!!!!!!!!( W-wa)
    • Gość: Ewa Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.tpi.pl 06.04.04, 12:28
      W Warszawie Eska jest beznadziejna, a zwłaszcza rano! Banda niezrównoważonych,
      gadających trzy po trzy pseudospikerów. A juz najgorsze sa dżingle zwiastujące
      informacje o korkach. Powiedzcie mi, czy te dżingle muszą nasladować dźwięki
      hamującego z piskiem opon samochodu, dźwięki klaksonu i bicia szyby? Stojąc w
      korku skacze po róznych stacjach i często trafiam na takie właśnie "kwiatki" w
      eterze...
    • Gość: kiki Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 11:51
      hmmm...poranki ESKI sa prymitywne,czasem powodujace wyrazy wspolczucia dla
      ludzi ktorzy musza robic z siebie DEBILI...poparte badaniami?Te nasze badania
      doprowadzily do tego iz nasi sluchacze sa znudzeni,leniwi,pachni od NIch
      prostota,sami w ciagu ostatnich 4 lat zrobilismy bajzel...te wszystkie formaty
      mozna sobie...no wlasnie-wiemy o co chodzi;)
      Sluchajcie...ale tak na normzlny chlopski rozum-przyklad z Wroclawia(nie wazne
      jaka stacja)wazne ze sformatowana-o 7.05 Marcin Rozynek o 20.00 Marcin
      Rozynek,o 9.00 w stacji ogolnopolskiej Shakira o 22.37 Shakira,stacja lokalna
      Krakow(oczywiscie tez format i to jeszcze...najlepiej dobrana i wogule)i tu
      mamy o 6.42 Kukiza i Borysewicza o 13.11 Kukiza i Borysewicza oraz o 21.24
      Kukiza i Borysewicza...teraz postawmy sie w roli sluchacza...czy normalny
      czlowiek obudzi sie przy numerze Bo tutaj jest jak jest...a to poranek...w
      poludnie slyszy to samo...i wieczorem to samo!!!Dlaczego radio muzycznie nie
      odpowiada zwyklemu charmonogramowi dnia...pory!?
      Co ma wspolnego dynamiczna Shakira z przedpoludnia z ta o 23 w nocy???Chyba sie
      pogubilismy...dlaczego zapomniano o graniu muzyki ktora moze pobudzic gdy jest
      szaro i ponuro na zewnatrz?Slucham sobie kiedys "Matyldy" a tam...4 numery po
      kolei takie smuty!za oknem wali zabami...mowie Wam nic tylko wyskoczyc z
      okna,potem wchodzi prowadzacy i przysypiajacym glosem...w poludnia!!! mowi mi
      ze to Najlepsza muzyka!!!!!!-do tego tak to akcentuje ze mam wrazenie iz za
      kilka chwil...skonczy...(no jak w seksie).
      Przestaje prezenter na anetnie mowic do ludzi,onanizuje sie mikrofonem,opowiada
      o tym co sie w Tybecie wydarzylo,o tym ze ten kawalek to taki optymistyczny...a
      gra Don't speak albo ballade Lady Pank!
      Po jaka cholere wciskamy tym biednym ludziom takie duperele,mowimy ze jestesmy
      cool robimy zamieszanie bo na drugim koncu swiata ktos cos zrobil...
      Kazemy dzwonic tym ludziom i dajemy im badziewne nagrody,naklaniamy do slania
      sms-ow...wiecie powoli to nasze radio to zaczyna zoo przypominac...a nasi
      sluchacze to przyslowiowe "MALPY"...
      a na koniec ktos mowi ze mu tak w badaniach wyszlo...zeby to chociaz na komorki
      dzwonili:)
      a nastepnego dnia siadam w pracy a tu widze playliste na "za tydzien" w ktorej
      65% muzyki to przytulane numerki...mysle sobie ...oby nie lalo...a potem widze
      ze na kolejne wejscie mam 10 s...a na kolejne...15s...i co ja mam tym ludziom
      powiedziec?...najlepsza muzyka?sluchajcie tylko mnie...nie powiem wiecej bo mam
      tylko 20s?tak mi w badaniach wyszlo???kule...o co tu chodzi???!!!to ma byc
      radio?wiecie...ja dziekuje za takie radio:)
      • evitka27 Re: Poranne programy Radia ESKA 07.04.04, 15:34
        Hej, dlatego normalini ludzie nie słuchaja takich stacji... Sa jeszcze w tym
        kraju nieliczne, pojedyncze stacje warte naszych uszu. W wawie to jest Radio
        Pin, Radio Jazz. Kiedys była Radiostacja, ale to co sie stało z Radiostacją to
        aż szkoda pisać. Teraz to jeden wielki syfon. Och, jak ja nie ciepię tej
        komercyjnej muzy!!!
        • Gość: dla mnie Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 01:54
          radio w polsce to kiszka...formaty,paranoja...formaty,paranoja...masz racje piszac o tych stacjach kolego z pieterka...
        • Gość: na tak Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 00:27
          To nie słuchaj, nikt cię nie zmusza (chyba?)
      • Gość: Jureek Re: Poranne programy Radia ESKA IP: 212.20.131.* 14.04.04, 18:44
        Kiki, gratuluję, naprawdę fajny tekst i szczery, jak sądzę. Jako słuchaczowi,
        którego też wqrwia dawanie prezenterowi 15 sekund na wejście, dobrze wiedzieć,
        że i prezenter to wqrwienie podziela. Zastanówcie się panowie władający radiem,
        dla kogo to radio robicie.
        Pozdrawiam
        Jura
      • Gość: Jesus Radiotus Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 03:04
        > a nastepnego dnia siadam w pracy a tu widze playliste na "za tydzien" w
        ktorej
        > 65% muzyki to przytulane numerki...mysle sobie ...oby nie lalo...a potem
        widze
        > ze na kolejne wejscie mam 10 s...a na kolejne...15s...i co ja mam tym ludziom
        > powiedziec?...najlepsza muzyka?sluchajcie tylko mnie...nie powiem wiecej bo
        mam
        >
        > tylko 20s?tak mi w badaniach wyszlo???kule...o co tu chodzi???!!!to ma byc
        > radio?wiecie...ja dziekuje za takie radio:)

to po co ty jeszcze w tym radio siedzisz
        smieszny jestes
        wez sie najmij do lopaty, albo ostan konduktorem
        po co meczysz swoja osoba ludzi i przelozonych
        no zbuntuj sie
        pieprznij to wszystko
        i napisz ksiazke
        przynajmniej wyjdzie cos ciekawego z tego
        a nie wysmecasz sie na forum

tak sobie mysle ze wieczorem w domu myslisz sobie jaki ja jestem
        niedoceniony ,... hi hi hi
    • Gość: Pluszak Zmora 80% stacji IP: *.chello.pl 13.04.04, 19:21
      NIe wiem jak to jest, ale spece od słupków chyba odkryli jakieś prawo, za które
      dziw jeszcze, że Nobla nie dostali, a mianowicie prawo to głosi, że im głupszy
      poranny program, tym wyższe słupki i więcej kasy. Nie wiem, czy to się sprawdza
      faktycznie, czy tylko te słupki mówią coś tylko specom od słupków, ale faktem
      jest, że czego byś nie włączył o - to musisz się zastanawiać: "ile tym ludziom
      z tego radia płacą za to, że nie dość, że muszą wygadywać takie bzdury, to
      jeszcze udawać, że je to bawi:
    • Gość: a(L)icja Re: Poranne programy Radia ESKA IP: 195.94.222.* 14.04.04, 18:33
      u nas w wawie jest taka audycja z samego ranca ZJEDZ PAWELCA NA ŚNIADANIE , po
      wysluchaniu mniej wiecej 5 minut tego szajzu mam ochote wyjac kałasza i
      strzelac do swojej wieży, nienawidze Pawelca i calej jego kurwa eskadry
      pierdolą
      smucą
      nie sa ni kuta smieszni
      (ale wtrafiles sie w temat, to sobie po nich pojezdze buhahahaha)
      i w ogóle tak jak to ująles NIENORMALNI
      nienawidze eski
      nienawidze
      • Gość: Pluszak Lekarza? IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.04.04, 18:58
        Dobra. Włączam telewizor - a tam Mango-telezakupy. Patrze na to - i nie mogę,
        musze polecieć do kompa i napisać, że nienawidze Mango i chce strzelać do
        telewizora! No czy to jest normalne? Po prostu nie włączam Mango i już. Może ty
        tez nie włączaj Eski, to nie będzie problemu z niejakim Pawelcem?
        • Gość: a(L)icja Re: Lekarza? IP: 195.94.222.* 14.04.04, 20:23
          a ty za każdym razem jak ci się nudzi biegniesz do kompa i drukujesz bo nie
          pasuje ci co czuja i mysla inni? co cie to obchodzi jak reaguje na Pawelca i
          czy mam potrzebe pisac o tym na forum, zajmij sie sobą lepiej albo pooglądaj
          mango- telezakupy bo coś czuję nosem że tak na prawdę to uwielbiasz to oglądac,
          przyznaj sie
          • Gość: Jureek Re: Lekarza? IP: 212.20.131.* 15.04.04, 09:04
            Zapytam poważnie i bez złośliwości - co lub kto zmusza Cię do słuchania Pawelca,
            jeśli go tak nie lubisz.
            Ja też bywałem konfrontowany z pytaniem, dlaczego słucham Trójki i jednocześnie
            narzekam na nią. W moim przypadku odpowiedź brzmiała - z braku lepszej alternatywy.
            Jura
            • Gość: MiMi_Hi234 Poranek w 94 jest ok ! IP: *.acn.waw.pl 21.12.04, 17:05
              Jezeli chodzi o Eske to juzprzynudzaja od dluzszego czasu na tych programach z
              rana. Jak bylam w radiomiu u kuzynki i wlaczyla eske to byla parka, gosciu z
              zaje*&$@%& glosikiem i panna jakaś- no i fajnie sie sluchalo. Pozdrowionka dla
              rannych ludzikuf z Eski radom.

ALE OSTATNIO NAJFAJNIEJ Z RANA SLUCHA SIE RADIA 94 ! Ci to sa dopiero
              wykreceni :)
              • Gość: rock Re: Poranek w 94 jest ok ! IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 21.12.04, 19:45
                No i katowickiego RADIA FLASH, tam też Wojewódzki z Figusrkim się udzielają...
              • Gość: rock Re: Poranek w 94 jest ok ! IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 21.12.04, 19:46
                No i katowickiego RADIA FLASH, tam też Wojewódzki z Figurskim się udzielają...
      • Gość: zdzisek Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:51
        Gość portalu: a(L)icja napisał(a):

> u nas w wawie jest taka audycja z samego ranca ZJEDZ PAWELCA NA ŚNIADANIE ,
        po
        > wysluchaniu mniej wiecej 5 minut tego szajzu mam ochote wyjac kałasza i
        > strzelac do swojej wieży, nienawidze Pawelca i calej jego ku.. eskadry
        > pie..
        > smucą
        > nie sa ni kuta smieszni
        > (ale wtrafiles sie w temat, to sobie po nich pojezdze buhahahaha)
        > i w ogóle tak jak to ująles NIENORMALNI
        > nienawidze eski
        > nienawidze

to po ch*j sluchasz leszczu
        smiesza mnie kolesie co wszystko wiedza co do joty a potem mowia ze nie sluchali
        • Gość: ende Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 12:28
          nie przeklinaj leszczyku łysy
    • Gość: Gość PLANETA 95,1 FM najlepsza z wszystkich planet!! IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 21.12.04, 21:05
      Ja tam lubie planety katowice słuchac tomek śliwka śliwiński jest spoko i w
      bardzo dobry sposób prowadzi poranek na planecie.Najlepiej było w wakacje jak
      słuchacze radi aplaneta byli w porannych programach i pili kawe oraz zajadali
      sie tostami zrobionymi przez prezentera.
    • Gość: j Re: Poranne programy Radia ESKA IP: 217.153.131.* 10.01.05, 11:20
      Gość portalu: a(L)icja napisał(a):

> u nas w wawie jest taka audycja z samego ranca ZJEDZ PAWELCA NA ŚNIADANIE ,
      po
      > wysluchaniu mniej wiecej 5 minut tego szajzu mam ochote wyjac kałasza i
      > strzelac do swojej wieży, nienawidze Pawelca i calej jego ku.. eskadry
      > pie..
      > smucą
      > nie sa ni kuta smieszni
      > (ale wtrafiles sie w temat, to sobie po nich pojezdze buhahahaha)
      > i w ogóle tak jak to ująles NIENORMALNI
      > nienawidze eski
      > nienawidze

sama sobie, Alicjo odpowiedziałaś:
      z tego, co pamiętam targetem Eski są ludzie młodzi, WYKSZTAŁCENI.
      Zdaje się, że nie jesteś ich targetem Alicjo: cyt,,... ale wtrafiles sie w
      temat..."

nigdy żadna stacja radiowa nie wywołała we mnie gniewu, który kazałby mi
      strzelać do wieży.
      po pierwsze: nie dałam im szansy, wyłączam i ,,zapuszczam" coś innego.
      Jestem człowiekiem mam wolną wolę, ja decyduję co odtwarza sprzęt, który stoi w
      moim domu. To całkiem proste, szkoda, że na to nie wpadłaś Alicjo.
      po drugie zaś: za ciężko pracuję i szanuję zarobione pieniądze oraz wszystko
      co za nie kupię.

• Gość: Jesus Radiotus Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 01:07
        Droga j
        pieknie napisane ale a(L)icja tego nie zrozumie poniewaz:
        - wlasnie zniszczyla komputer widzac posty ktore ja wkurzyly
        - naprawia radio (ewentualnie kupuje) aby sprawdzic co takiego zlego powiedzial
        Pawelec i za co go tak nie nawidzi
        - farbuje wlosy na czarno, bo blond jej nie sluzy

to nie jest konkurs audiotele i nic nie mamy do wygrania :)

a tak swoja droga wlasnie w ten sposob chyba kreuje sie gwiazdy jedni ich
        uwielbiaja inni nienawidza ale wszyscy sluchaja
        slupki w gore a Pawelec ma pewnie w dupie takie posty
        a a(L)icja w ten sposob przyczynia sie do pomnozenia jego zarobkow i to jest
        najpiekniejsze w calej tej historii.....
        • Gość: HA! Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 02:24
          A ja się przełączyłem na MAXXX'a i mam wszystkie eski w głębokim poważaniu :P
          Nie lubie i nie słucham. Słucham Tworka & Pawłowskiej i jestem pod wrażeniem.
          Sztuczni bo sztuczni ale da się ich słuchać w przeciwieństwie do eskowej
          szmiry! O! I tyle w tym temacie.
          Drodzy userzy forum.gazeta.pl nie ma co tu polemizowac na temat poranków w esce
          jak i w innych stacjach bo zawsze będa głosy na tak i na nie (na tak -
          pracownicy danej stacji którzy chca skompromitowac tych którzy są na nie).
          Swoją droga po co ludzie z eski zapoczątkowali ten temat? Maja chyba jakieś
          kompleksy dotyczące poranków. Badania rynku w internecie to zły pomysł. Z całym
          szacunkiem ale s..... z tego forum esko droga! Wykształceni słuchacze? Wątpie.
          Nic na to nie wskazuje. "IMPRESKA" i te sms-y od słuchaczy nie wskazują w żaden
          sposób, zeby osoby piszące je były wyjatkowo inteligętne i wykształcone!
          Do usłyszenia na parkiecie.
          Paparara
          • Gość: Jesus Radiotus Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:25
            Chyba sam Staszek T. wlaczyl sie do pisania na forum
            wnioskuje z zajadlosci do esek i milosci do maxxxa
            smutny taki zolty obiektywizm
            • Gość: HA! Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 01:52
              Najpierw posłóchaj a później wyrażaj swoją opinnie. Nara Jesus Radiotus. Żal mi
              Ciebie :)
          • Gość: J Re: Poranne programy Radia ESKA IP: 217.153.131.* 12.01.05, 13:35
            Droga j
            pieknie napisane ale a(L)icja tego nie zrozumie poniewaz:
            - wlasnie zniszczyla komputer widzac posty ktore ja wkurzyly
            - naprawia radio (ewentualnie kupuje) aby sprawdzic co takiego zlego powiedzial
            Pawelec i za co go tak nie nawidzi
            - farbuje wlosy na czarno, bo blond jej nie sluzy

to nie jest konkurs audiotele i nic nie mamy do wygrania :)

a tak swoja droga wlasnie w ten sposob chyba kreuje sie gwiazdy jedni ich
            uwielbiaja inni nienawidza ale wszyscy sluchaja

O TO, TO-WYJĄŁEŚ MI TO Z UST

slupki w gore a Pawelec ma pewnie w dupie takie posty

OJ, NIE SĄDZĘ

a a(L)icja w ten sposob przyczynia sie do pomnozenia jego zarobkow i to jest
            najpiekniejsze w calej tej historii.....

PEWNIE KAŻDY Z NAS CHCIAŁBY MIEĆ TAKĄ SWOJĄ ALICJĘ
            KTÓRA PODCIĄGAŁABY TEMAT O NIM NW GÓRĘ, WCIĄŻ W GÓRE.....

Gość portalu: HA! napisał(a):

> A ja się przełączyłem na MAXXX'a i mam wszystkie eski w głębokim poważaniu :P
            > Nie lubie i nie słucham. >
            > ..............................................................................
            ......... "IMPRESKA" i te sms-y od słuchaczy nie wskazują w żaden
            >
            > sposób, zeby osoby piszące je były wyjatkowo inteligętne i
            wykształcone! ........"

CHYBA JAEDNAK SŁUCHASZ BO ZNASZ ESKOWĄ RAMÓWKĘ
            ALE TARGETEM TO TY CHYBA NIE JESTEŚ
            >

• Gość: HA! Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 16:28
              Targetem eski nie jestem.
              Jestem z Krakowa :)
              • Gość: Jesus Radiotus Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 01:28
                Drogie inteligentne HA! (ha ha)
                posluchaj pisze sie przez uuuuuuuuuuu
                no ale w tym inteligentnym Krakowie pewnie na takie bzdety nie zwracacie uwagi
          • Gość: rambo Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:28

> sposób, zeby osoby piszące je były wyjatkowo inteligętne i wykształcone!
            > Do usłyszenia na parkiecie.

INTELIGENTNE, nie inteligętne, geniuszu!
            • Gość: HA! Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 16:29
              Dziekuje za poprawe mojego postu polonisto.
    • Gość: j Re: Poranne programy Radia ESKA IP: 217.153.131.* 13.01.05, 17:58
      ok. to nie jest konkurs z ortografii.

to jak jest z tą ESKĄ i Pawelcem?

no i jeszcze jedno: przecież poranek w Warszawskiej ESCE prowadzą trzy osoby,
      nie sam Pawelec.
      nie można ich trojga mierzyć miarką PaWELCA..
      • Gość: Elizawieta Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:00
        Tak za chwile zostane wysmiana bo taka tutaj panuje tradycja ale co tam dzisiaj
        ich sluchalam i bylo ok. Najlepsze jest to ze smieje sie na glos z moim
        chlopakiem z ich dowcipow.
        Nie wiem czemu tyle zajadlosci w tej dyskusji moja recepta jest prosta niech
        kazdy slucha tego co lubi....
        • Gość: Gorgoroth Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.acn.waw.pl 18.01.05, 13:56
          A ja słucham też ! Ale ja nie mam Pawelca tylko jakichś innych.
          Słucham, bo są śmieszni - tylko gdyby muzyka była bardziej różnorodna.
    • Gość: Azatox Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 02:15
      no dzisja sluchalem Pawelca i jest wdeche
      najlepsze sa te ich gadki i klotnie na antenie
      a co do pozostaluch to Albert ma zajebisty dowcip
      Iga tez jest OK! Krotko ich trzyma he he, tylko za co.....
    • Gość: j Re: Poranne programy Radia ESKA IP: 217.153.131.* 19.01.05, 16:48
      ja uwielbiam warszawskie poranki w ESCE
      chociaż miewają pewnie lepsze i gorsze dni

dla mnie te audycje to żywioł
      od trzech lat codziennie inaczej ( mówię o prowadzących)
      ciągle nowe pomysły
      szybkie i trafne riposty
      które nieprędko mi się znudzą

naprawdę trzeba to umieć

i jeszcze jedno: uwilebiam ,,kuchnię Alberta"
      polewam co rano w drodze do pracy
      dla mnie jest mistrzem
      kocham go
      i nic nie poradzę
      • mariusz.max.kolonko Re: Poranne programy Radia ESKA 21.01.05, 20:18
        Tak tylko dla porówniania. "Wstrząsający poranek " w rmf maxxx jest duzo
        lepszy. Nagrałem i Poranek w Warszawskiej esce i poranek w RMF MAXXX.
        Porównałem i stwierdzam, że RMF MAXXX jest stacja wyłącznie młodzieżowa i
        skierowana do młodych ludzi. Eska raczej nie. Oprawa dxwiekowa, teksty
        prowadzacych, playlista.
        W skali od 1 do 10.
        Radio Eska warszawa 105,6 FM - 4,5
        Radio RMF MAXXX Kraków 96,7FM - 8,0

Posłuchajcie kilka dni tego i tego i porównajcie sami. Nie wypowiadajacie sie
        jesli wczesniej nie słuchaliście.
        Najeżdżacie na eske chociaz prawdopodobnie nawet jej nie słuchaliście.
        Żałosne.......
        • Gość: sebol Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.milicz.jarsat.pl 20.01.06, 13:17
          Słuchałem poranka ESKI Wrocław i RMF Maxxx, ocena 9-ESKA, 5-MAXXX.
          Nie wiem jak jest w innych miastach ale we Wrocławiu naprawdę prezenterzy z
          poranka są świetni, zapytajcie ludzi związanych z wrocławskimi stacjami i też
          odpowiedzą "Bez Wołodźki (jeden z prowadzących) Wrocław byłby smutny". Rafał,
          Tomek i Kaśka popoprostu potrafią człowieka obudzić :-) W RMF Maxxx ehh,
          wejścia co 2 kawalki na podkładach nawet nie dwu minutowych i tak w kółko....
          Ale i tak wymiata "FELIETON TOMASZA OLBRATOWSKIEGO" w RMF FM ;-D
          • Gość: Brunatny Robert Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.06, 16:20
            Nie mam zamiaru odnosić się do "eremefuf maksów" i innych ulotnych zdarzeń
            medialnych.
            Od blisko 2 lat słucham poranków w warszawskiej Esce. Doskonały początek
            dnia. Wraz z żonką jestem wielbicielem Alberta. Ten jego dowcip, trafne puenty,
            ostre komentarze... Palce lizać!
            Kochani! Życzę miłego dnia i duuużo zdrowia oraz większej inwencji w
            atakowaniu Eski!
            • Gość: aga Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:42
              mowil Leszek Kozieł zona Marysi
            • Gość: Dawid Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:39
              Gość portalu: Brunatny Robert napisał(a):

> Nie mam zamiaru odnosić się do "eremefuf maksów" i innych ulotnych zdarzeń
              > medialnych.
              > Od blisko 2 lat słucham poranków w warszawskiej Esce. Doskonały początek
              > dnia. Wraz z żonką jestem wielbicielem Alberta. Ten jego dowcip, trafne puenty, ostre komentarze... Palce lizać!
              > Kochani! Życzę miłego dnia i duuużo zdrowia oraz większej inwencji w

Sam wymysliłeś tę laurke, czy dyrektor Mackiewicz kazała?
              > atakowaniu Eski!
              • Gość: Dzień dobry Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.crowley.pl 22.01.06, 14:35
                Niesmaczna jest ta wasza nienawiść do Eski. Cóż robić, nie przyjmują do
                niej zawistnych, nieprofesjonalnych miernot typu: Dawid, czy aga.
                Zastanawia mnie w jakich radyjkach pracujecie. Zero satysfakcji. Musicie pluć
                na lepszych od siebie, aby poczuć się lepiej?
                Zapraszam na fora radiowe, w których trzeba się zalogować: imię, firma itp.

No, cóż... Was tam nie ma i nie będzie. Mali zawistnicy. Mam nieodparte
                wrażenie, że nawet nie wieci o czym piszecie i w co uderzacie. Pewnie jesteście
                frustratami, którzy ubiegali się o zatrudnienie w Esce, ale jakoś się nie
                udao...
                A poranek w Esce... Hm... Jest godny polecenia!
                • arti260 Re: Poranne programy Radia ESKA 19.03.06, 00:15
                  Kilak lat temu mieszkajac we Wroclawiu sluchalem tam Eski Wroclaw i poranki wtedy to byly rewelacja Bernasinki i Wolecko duet tak samo popaprany jak Soltys z Kubikiem na RMF to bylo cos.Tu gdzie mieszkam niby jest Eska Krakow lub Slask ale nie mozna zlapac zadnej.Wiec jak uda mi sie zlapac Wroclaw na necie to slucham Eski z Wrocka albo z Opola.Ktos mowil o felietonach Olbratowskiego.Sa niezle.Ale te duety co Bernasinski i Wolecko Soltys z Kubikiem to Olbratowski wysiada.Pogon za slupkami niszczy kazda stacje radiowa i niewazne czy to jest RMF,Eska Wroclaw,Wa-wa Opole czy inna stacja radiowa.Poprostu teraz tylko slupki i kasa a sluchacze juz sie kompletnie nie licza.Pozdrawiam
          • Gość: aga Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:17
            zgadzam się z ostatnim zdaniem: felietony olbratowskiego są świetne,
            inteligente, celne i swietnie mówione.
    • Gość: Przechodzień Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 19:11
      Wraz z żoną słuchamy Paweleca i Alberta.
      Duuuża porcja humoru + extra mini słuchwiska.
      Polecamy!
      • Gość: Przechodzień Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 19:13
        Wraz z żoną słuchamy Pawelca i Alberta.
        Duuuża porcja humoru + extra mini słuchwiska.
        Polecamy!
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Poranne programy Radia ESKA 19.03.06, 20:48
      Nie wiem jak jest teraz, ale w warszawskiej parę razy zostałem tym ugodzony.
      Delikatnie rzecz ujmując, to troszeczkę ja się chyba rozmijam z targetem tego
      radia pod wieloma względami. Może za stary jestem, nie wiem.
    • Gość: DEBIL Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 23:02
      • Gość: Face Off Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:04
        Polecam poranek w Esce. Pawelec, Iga i mistrz celnej riposty Albert - dają
        ognia!!!
    • Gość: ;) Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 00:18
      ;)
    • Gość: przesladowcy Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:55
    • Gość: .. Re: Poranne programy Radia ESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 15:04
    • pizdulec Re: Poranne programy Radia ESKA 29.04.06, 15:49
      Głosuję na NIE:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka