Gość: jj72 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 23:39 czy to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lesiek Re: PO wygrywa wybory = powrót Programu III ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.04, 07:31 Ech... naprawdę nie chce mi się już polemizować... w gruncie rzeczy, jak ktoś chce wierzyć w gruszki na wierzbie, to niech sobie wierzy... Polecam tylko sprawdzenie afiliacji partyjnej dwóch głównych grabarzy Programu III - wiceprezesa Eugeniusza Smolara i przewodniczącego Rady Nadzorczej Andrzeja Długosza. Polecam też wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=11038702 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo niemożliwe IP: *.crowley.pl 21.03.04, 09:11 Żaden polityk nie potrafi zrobić czegokolwiek dobrze. Udaje im się tylko spieprzyć, niezależnie od opcji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aRTUR Re: niemożliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 10:52 To jakieś nieporozumienie! Sam jestem członkiem PO i obecna oferta programowa Trójki mi odpowiada. NIE chce powrotu do starego skostniałego Pgogramu III !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: niemożliwe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.04, 11:33 O właśnie. A swoją drogą, jestem naprawdę pod wrażeniem tej powszechnej wiary, że jak PO wygra wybory, to zapanuje powszechna szczęśliwość. Osiem lat temu tak samo powszechna szczęśliwość miała zapanować pod rządami AWS, cztery lata temu - pod rządami SLD. Czy doświadczenie naprawdę niczego Was nie uczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: niemożliwe - czyżby? 21.03.04, 13:32 Oj, gdzieś to słownictwo i te argumenty już czytałem. Zapisałeś się do PO? Widocznie wietrzysz interes. Cóż, w każdej partii są ludzie i trampki. A jak Ci się oferta trUjki podoba, to zawsze możesz przekręcić na Z lub RMF - tam leci to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vapor Re: niemożliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 15:47 Co rozumiesz przez skostnialy? Piszesz tak bo pewnie tak gdzies uslyszales i w stadnym pedzie powtarzasz...sluchales w ogole Programu III? Bo jak nie, albo niewiele to sie nie odzywaj. Teraz nie ma po co wlaczac radia w ciagu dnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
paju123 Re: niemożliwe 21.03.04, 21:59 Gość portalu: aRTUR napisał(a): > i obecna oferta programowa > Trójki mi odpowiada. NIE chce powrotu do starego skostniałego Pgogramu III !!! Nie może być!!!? Oferta programowa – piszesz. Czy ty chłopie widziałeś kiedyś jakieś oferty, że o programowych nie wspomnę. A może ci się to trudne słowo pomyliło z „OFERMA” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: niemożliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 22:20 A dlaczego każdy kto lubi Trójkę w obecnym kształcie musi przerzucać się na RMF czy Zet? Płace abonamet więc też mi się coś należy od radia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: niemożliwe IP: 80.51.231.* 22.03.04, 09:16 A skoro na forum pojawił się członek PO, to może przedstawi nam program jego ugrupowania w zakresie porządku medialnego, a w szczególności mediów publicznych. Można się z czymś takim gdzieś zapoznać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: niemożliwe IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 22.03.04, 09:36 program jest jasny - dorwac sie do koryta, rozkrasc jak najwiecej, najwyzej drugi raz ich nie wybiora.... alien Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: niemożliwe 22.03.04, 11:59 Zdobycie przez PO wladzy nic nie zmienia z racji tylko tego faktu. Niestety, politycy maja to do siebie, ze jak sa w opozycji to glosno krzycza o upolitycznieniu mediow i niewypelnianiu przez nie misji, po czym, gdy zdobywaja wladze, natychmiast zmieniaja front. Nie ustrzegla sie tego nawet moja ukochana Unia Wolnosci, partia przeciez inteligencka i slona zaplacila za to cene. Nie ma nie wiadomo czego oczekiwac po PO. Wprawdzie znam tam wielu porzadnych ludzi, ale na jej szczytach jest bardzo wielu karierowiczow idacych po trupach do celu. A czy kolega z PO nie jest przypadkiem jednym z mlodych degenaratow, przepraszam demokratow, bo styl wypowiedzi przypomina mi co poniektorych z tego towarzystwa? ************************ Miejcie nadzieje, nie te licha, marna, Co rdzen sprochnialy w watly kwiat ubiera, Lecz te niezlomna, ktora tkwi jak ziarno Przyszlych poswiecen w duszy bohatera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: niemożliwe - Program III a afera Rywina IP: 195.245.217.* 30.03.04, 18:10 nie do konca sie zgodze. z jednej strony mysle, ze jest pewna szansa na powrot Programu III wraz z objeciem sterow przez PO. moze nie w calej okazalosci, tym bardziej, ze nie wszystko co sie zmienilo po Kaczorze jest wymiany. nie bede wdawal sie w szczegolowe opisy - co zle, a co dobre, dlaczego dzingle sa do dupy, bo nie ten watek. wydaje mi sie jednak, ze jest realna szansa na zmiany w "starym" kierunku. w PO sa ludzie wplywowi, ktorym blizszy jest Program III, niz obecna "oferta programowa". To pierwsze co chcialem powiedziec, drugie to to, ze Trojka wiele stracila przez afere Rywina. nie bede krytykowal tych, ktorzy w tej chwili zaczynaja pukac sie w glowe, czy smiac do rozpuku - maja oni inny niz moj stan wiedzy. nie wydaje mi sie, ale poprostu wiem - gdyby nie rozwoj wypadkow w zwiazku z aR, bardzo mocno w sprawy zmian programowych zaangazowalaby sie... pani Aleksandra Jakubowska. to, ze byla (nie wiem czy jest wciaz, bo nie chadzam z nia po Blue Cactusach) wierna sluchaczka i wielbicielka Programu III nie jest wielka tajemnica. to, ze nie podobaja sie jej zmiany w Trojce, moze wieksza i zamierza (la) cos w tym kierunku zrobic moze wieksza. co dokladnie - nie wiem i nie chce mowic. nie udalo sie jak na razie - moze sie jeszcze powiedzie. 3mam kciuki. pozdrawiam, g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: niemożliwe - Program III a afera Rywina IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 30.03.04, 19:51 Gość portalu: g napisał(a): > > nie do konca sie zgodze. z jednej strony mysle, ze jest pewna szansa na powrot > > Programu III wraz z objeciem sterow przez PO. A ja nie chcę, by w moim kraju, wyniki wyborów miały JAKIKOLWIEK wpływ na kształt mediów. I nie radzę nikomy myśleć w tym kierunku w sytuacji gdy w sondażach prowadzi ugrupowanie teoretycznie "przyjazne", dla mnie również. Wybory są co cztery lata, a przed chwilą w Faktach był sondaż, z którego wynikalo że Samoobrona wyprzedziła Platformę. To jaka teraz będzie Trójka ? wydaje mi sie jednak, ze jest realna szansa na zmiany > w "starym" kierunku. w PO sa ludzie wplywowi, ktorym blizszy jest Program III, > niz obecna "oferta programowa". Na koncercie dla Piotra Kaczkowskiego był Marek Borowski, druga osoba w Państwie, wpływowa w ugrupowaniu, za rządów którego poczynione zostały największe spustoszenia w programie. Nie sądzę by ktokolwiek, po nowych wyborach szczególnie zawracał sobie w głowę poziomem Trujki, szczególnie że Pani Pieńkowska i Pan Durczok uwielbiają cytować swoje poranne rozmowy w Wiadomościach. Warto z nimi dobrze żyć, bo nie zaproszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: niemożliwe - Program III a afera Rywina IP: 80.51.231.* 31.03.04, 10:33 Pisanie, że "największe spustoszenie" w Trójce zostało poczynione za rządów SLD, jest manipulacją - wyrok na ten program został podpisany za rządów poprzedniej koalicji, Laskowski został dyrektorem również za rządów poprzedniej koalicji. Prawdą jest, że i Borowski, i Rokita, i wielu innych polityków mogą się jakoś tam czuć związani z Trójką, ale nie należy mieć złudzeń - jest to dla nich sprawa kompletnie trzeciorzędna w hierarchii ważności spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: niemożliwe - Program III a afera Rywina IP: 195.85.227.* 31.03.04, 11:20 Gość portalu: Lesiek napisał(a): > Pisanie, że "największe spustoszenie" w Trójce zostało poczynione za rządów > SLD, jest manipulacją - wyrok na ten program został podpisany za rządów > poprzedniej koalicji, Laskowski został dyrektorem również za rządów poprzedniej > > koalicji. Ależ ja się zgadzam. Fakt jest jednak taki, że mimo pozytywnego nastawiena tak wpływowej postaci jak Borowski z Trójką zrobiono to co zrobiono. I premier Rokita też pewnie nic nie zmieni. Nie chciałem sugerować, że to SLD rozwaliło nam radio. To bylaby ewidentna bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: niemożliwe - Program III a afera Rywina IP: 80.51.231.* 31.03.04, 15:05 >I premier > Rokita też pewnie nic nie zmieni. A w świetle ostatnich sondaży, może pora zacząć interesować sprawą Trójki Renatę Beger (podobno w gabinecie cieni Samoobrony specjalistka ds. mediów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawskih a co będzie jak wygra Samoobrona ? IP: *.postinfo.com.pl 09.04.04, 09:57 Ciekawe, a co będzie jak wygra Samoobrona ? Tfu, tfu wypluwam te słowa natychmiast! Aczkolwiek teoretycznie jest to możliwe. Może choć wstrzymają wydawanie dużych pieniędzy na beznadziejeną akcję podnoszenia słupków za pomocą agencji reklamowych. Mimo wszystko życzę wesołych świąt... Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: PO wygrywa wybory = powrót Programu III ? 09.04.04, 11:58 :-)))))) jasne, od tego zaczną, jestem tego pewien :-))))) O jezu ale się uśmiałem a już myślałem, że nic mnie dziś nie rozśmieszy, nie ma to jak wejść jednak od czasu do czasu na to forum humorum. Dzięki za Twój wątek :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś