Dodaj do ulubionych

Za dużo techno w PLANECIE Kraków 101,3

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:44
Nie wiem co wy sądzicie ale ja uważam że po 17.00 w Planecie jest za dużo
techno. Cieszę się że Planeta nadaje w Krakowie, ale znam także tą Śląską
Planete i tam jest znacznie lepsza muza. Też jest techno, ale nie w takiej
nadmiernej ilości!! Puście trochę najnowszych hitów jak do 17.00 ( kiedy
radio jest naprawde super),oraz trochę mozyki klubowej tak jak na Śląsku!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kiki Re: Za dużo techno w PLANECIE Kraków 101,3 IP: *.crowley.pl 28.03.04, 19:25
      dobrze ze jest duzo techno!poza tym na Slasku po 17 dopiero jest granie
      TECHNO!!!chyba stacje pomyliles jesli piszesz ze na slasku jest wiecej
      spokojnego bitu:)heheheheeeee!!!a techno to nie muzyka klubowa???wybierz sie
      kiedys na mayday...to zobaczysz jaka sieczka to klubowe rytmy,moim zdaniem
      teraz i tak w krakowie graja delikatnie,czesto slucham obu stacji i powiem ze
      ta krakowska gra strasznie delikatnie w porownaniu z Planeta 95,1,jesli chcesz
      hip-hopsa lub innych smutow to polecam eske czy inne zjawiska...niech sobie
      Planeta gra swoja muze bo jak narazie to dobrze na tym wychodzi:)
    • Gość: endels Re: Za dużo techno w PLANECIE Kraków 101,3 IP: *.crowley.pl 28.03.04, 19:26
      posluchaj Ty planety na slasku i nie pisz glupot ze tam jest malo techno!!!
    • Gość: kiki Re: Za dużo techno w PLANECIE Kraków 101,3 IP: *.crowley.pl 28.03.04, 19:29
      na marginesie co Ci tak na tym techno zalezy....zeby konkurencja mogla Planecie
      dorownac...po to mniej techno????
      • Gość: Paweł Re: Za dużo techno w PLANECIE Kraków 101,3 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.04, 00:42
        Właśnie słuchałem Planety śląskiej w zeszłą sobotę i nie było tyle tachno.
        Rozumiem, że niektórzy lubią techno, ale granie tego gatunku muzyki od 17.00
        non stop do póżnych godzin jest bez sensu. Szybko się znudzi i ludzie odejdą od
        Planety po 17.00 do Regionu, Radiostacji czy po reaktywacji Eski Kraków.
        Planeta to stacja nadająca taneczne rytmy a słuchanie łomotu cały wieczór
        ogłupia!!!
        • Gość: Mateusz Re: Za dużo techno w PLANECIE Kraków 101,3 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.04, 15:54
          Zupełnie się zgadzam że jest za dużo techno. Nie wiem czy ktoś przy zdrowych
          zmysłach mógłby słuchać tyle łomotu codziennie po 17.00!!! Natomiast co do
          muzyki do 17.00 nie mam żadnych zastrzeżeń. Powiem więcej, jest coraz lepiej
          np. ostatnio wyrugowano hiphopolo a pozostawiono więcej nowości. Właśnie
          słucham Planety i jestem bardzo zadowolony z doboru utworów. Także w niedzielę
          byłem mile zaskoczony nową audycją „z żywym prowadzącym” pomiędzy 16 a 17 gdzie
          prezentowane były utwory wprowadzone do playlisty w tym tygodniu. Niestety po
          17.00 łomot powrócił. Rozumiem że są miłośnicy techno i ów gatunek również musi
          być prezentowany, ale żeby przez tyle godzin i codziennie? Można byłoby chociaż
          co jakiś czas wprowadzić jakiś inny utwór bądź trochę muzyki klubowej.
          Przypuszczam (podobnie jak poprzednik) że jeśli nic się nie zmieni to po 17.00
          ludzie będą masowo odchodzić do konkurencji. Wiem to z tego bo wielu moich
          znajomych tak robi, podobnie i ja.
          • Gość: tekno Re: Za dużo techno w PLANECIE Kraków 101,3 IP: *.crowley.pl 29.03.04, 16:11
            "Bądź trochę muzyki klubowej" to Twój tekst. Powiedz prosze co to muzyka
            klubowa bo jeśli nie jest to między ninnymi techno to ja już nie wiem czego
            słucham.
            Ludzie w klubach o ile mi dobrze wiadomo króluje techno, trance i inne pochodne.
            Polski klubing to nir tylko polscy wykonawcy techno.
            A z resztą moim znajomym sie podoba. Wszyscy od 2 miesięcy słuchają tylko
            Planety.
            Tak trzymać.
            • Gość: kiki Re: Za dużo techno w PLANECIE Kraków 101,3 IP: *.crowley.pl 30.03.04, 16:01
              Sluchajcie...muza techno to takze muzykla klubowa:)Nigdy nikt w Krakowie
              wczesniej nie gral w taki sposob.To NASZ wybor czy takiej muzyki sluchamy czy
              nie.Nie zgodze sie ze w Planecie gra tylko lomot,czesto jest trance itp.Sa
              ludzie ktozy chca Rmb,dance,soul i to maja do 17 z tego co zauwazylem.Popieram
              granie technicznym bitem po 17.Powiedzmy sobie szczerze ze ta stacje gra
              ambitna muze dyskotekowa,na szczescie "lomot rondla i kiepski wokal" nie maja
              tu miejsca!Niedziela jest urozmaicona,zywy prowadzacy i pomysl mi sie
              podobaja,wieczory tez sa mile,wlasnie konkurencja chyba szuka jakiegos minusa
              tej stacji,owszem moze zasieg,moze brak calej ramowki to minusy ale muzyka jest
              oki,kazdy ma tu cos dla siebie:)
              • Gość: Mateusz Re: Za dużo techno w PLANECIE Kraków 101,3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 18:42
                Oczywiście techno to też muzyka klubowa, ale mnie chodziło o większe
                urozmaicenie. Coś na podobieństo sobotniej audycji w Trójce "wieczór klubowy"
                nadawanej po 23.00
    • Gość: Pawelek Re: Za dużo techno w PLANECIE Kraków 101,3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 16:36
      Techno to techno,taka muzyka ze duzo halasu robi jednak prezenter wieczorem
      bardziej pasowal by jak dla mnie na inne pasmo,ma chlopak fajny glos i ladna
      dolna partie...bas.Mimo to taki program wymaga kogos zywego,dla mnie taki glos
      kojarzy sie z poludniowym programem RMF lub Zet jednak nie brzmi wieczorem gdy
      gra techno.O tej porze trzeba typowego Dj.Sama muzyka i konkursy to dobry
      patent,nalezy patrzec przez pryzmat rynku,Krakow wieczorem w aspekcie radia
      jest nudny,spokojny i bez rozrywki,Planeta proponuje cos innego,nowego.Duzo
      kontaktu ze sluchaczem,konkurs,piosenki na zyczenie,pozdrowienia.Niejako to
      powrot do starej koncepcji robienia radia tylko w nowym wydaniu i z inna
      muzyka.Sprzeda sie znacznie lepiej od Eski czy formatu Regionu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka