Gość: insider IP: *.zapora / 212.160.172.* 14.04.04, 09:36 Rad bym się dowiedzieć za co takiego Oskara dostał "American Splendor"? Bo najwyrazniej przysnalem na oskarowej gali skoro tego nie zobaczyłem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maruda Re: Kino kocha Batmana IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.04, 11:41 Gość portalu: insider napisał(a): > Rad bym się dowiedzieć za co takiego Oskara dostał "American Splendor"? Bo > najwyrazniej przysnalem na oskarowej gali skoro tego nie zobaczyłem... **************************** Coś w tym jest. Nie chodzę na superhity do kina, ale przysypiam na nich w domowym zaciszu, korzystając z płyt DVD. Pożytek z oglądania jest taki, że nikt mnie nie okradnie lub nie obudzę się na następnym seansie zmęczony dywagacjami, co konkretnie oznacza przyznanie statuetki Oskara? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Duran-Duran???? 14.04.04, 15:37 Z tego co wiem to tak się nazywa zespół który zresztą wziął nazwę od bohatera Barbarelli. A naukowiec sie nazywał Durant Durant panie Godlewski recenzencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Duran-Duran???? IP: *.chello.pl 14.04.04, 18:39 Ostrożnie zanim rzucisz pierwszy kamieniem ;))) Obaj nie macie racji. Nazywał się Durand Durand. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Duran-Duran???? 15.04.04, 13:18 Gość portalu: muka! napisał(a): > Ostrożnie zanim rzucisz pierwszy kamieniem ;))) Obaj nie macie racji. Nazywał > się Durand Durand. A dokładnie Durand-Durand :) Odpowiedz Link Zgłoś
felis.catus a co z anime? 14.04.04, 22:59 przecież to najczęstszy sposób ekranizacji komiksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guy fawkes Liga niezwykłych dżentelmenów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 00:56 Nie sądzę, żeby wersja filmowa "Ligi" zachwyciła kogokolwiek, a zwłaszcza wielbicieli komiksów Alana Moore'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eSeLOWu Re: Kino kocha Batmana IP: *.chello.pl 15.04.04, 16:16 Mi tam marzy sie by zekranizowany "Kaznodzieje" dzialo juz kultowe i mistrzowskie.... Tylko kto sie podejmie wyrezesyrowania takiego tytulu, kto odwazy sie wyprodukowac... Odpowiedz Link Zgłoś