Gość: vege IP: *.gdynia.mm.pl 27.04.04, 20:13 No brawo Jarek :-) Czekamy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pavel a czy on ma jakies imie? IP: *.abhsia.telus.net 02.05.04, 20:44 daje slowo ze o takim Nohavicy nie slyszalem pan 'dziennikarz' ktory gramolil ta notke, zapomnial podac jego imie, dopiero z komentarzy moge wysnuc ze moze on ma na imie Jarek? Nierzetelnosc polskich dziennikarzy jest tak przerazajaca ze mnie ciekawi gdzie oni ucza sie dziennikarstwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: a czy on ma jakies imie? IP: *.koncept-L.pl 05.05.04, 16:36 Bravo za bystrość umysłu! Rzeczony poeta i pieśniarz to Jaromir. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ondraszek Re: a czy on ma jakies imie? IP: 80.55.199.* 28.05.04, 13:39 posiadam jedną zjego starszych płyt. Bardzo nastrojowa. Wszystko można zrozumieć albo się domyślić, co zresztą jeszcze bardziej zbliża do wykonawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: a czy on ma jakies imie? IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 30.05.04, 01:14 A ja bez Roku Diabła nie wiedziałbym kto to. Oczywiście nie mogłem pójść... jak zwykle. Jakiś dziejowy spisek przeciw mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Koncerty Nohavicy IP: *.xf / 80.51.236.* 12.06.04, 10:03 22 czerwca Jaroslav Nohavica wystapi w Gliwicach w KINOTEATR X O 19.OO BILETY W CENIE 42 ZŁ JESCZE SĄ do nabycja Odpowiedz Link Zgłoś