Dodaj do ulubionych

MEDAL DLA D.SUMIŃSKIEJ i E.PODOLSKIEJ IM HUMPTY

04.05.04, 06:17
AD VOCEM HUMPTY
MEDAL DLA D.SUMIŃSKIEJ i E.PODOLSKIEJ IM HUMPTY
DO PODOBNYCH W MYŚLENIU DO HUMPTY
PODZIĘKOWANIA DLA HUMPTY ZA SUMIŃSKĄ I PODOLSKĄ!!!!!
HUMPTY-CZŁOWIEKU, DOBRZE ZE ISTNIEJESZ GDZIEŚ
BO RZADKO SPOTYKAM TAK BRATNIĄ RADIOWĄ DUSZĘ-cytuję i przeplatam wykrzyknikami
Gość portalu: Humpty napisał(a):
?> Cieszę się, że tyle ważnych i uważnych obserwacji pojawiło się w tym miejscu.
> Pewnie wielu z nas przeszło tę samą drogę po radiowej skali: od Myśliwieckiej,
> przez Inforadio po Tok FM Szozdy?. - Ja też!!!!!!!!

O, A TO NAJWAŻNIEJSZY FRAGMENT :
?HUPTY PISZE> Nikt z Was nie pochwalił najbardziej pracowitej
EWY PODOLSKIEJ.!!!!!!!!!! Jedyna ze> starego składu (tak!!!, dzielna i
zapracowana.?!!!!!!!!!!!
?PODZIĘKOWANIA dla PANI DOKTOR> SUMIŃSKIEJ!!!!!!!!! Dusza-człowiek. Przecież to jest medialna perełka. Dziwię się, że > duże stacje nie zainteresowały się nią. Sumińska jest geniuszem radia?. !!!!!!!!!!- humpty masz 100% racji!!!!!!JESTEM WIELBICIELEM DOROTY SUMIŃSKIEJ OD SAMEGO POCZATKU
WYKONUJE GIGANTYCZNĄ PRACĘ NAD NAMI-NIBY PRZYJACiÓŁMI ZWIERZĄT. Zawsze fascynowała mnie przyroda i nasi bracia mniejsi
-?Istoty, za które jesteśmy odpowiedzialni ? jak mówi Sumińska swoim grubym ciepłym głosem.(Raz, tylko raz widziałam ją w TV-to drobna brunetk) a!!!!
Robię reklamę AUDYCJOM DOROTY SUMIŃSKIEJ I EWY PODOLSKIEJ opowiadajac wrecz czasem natrętnie każdemu napotkanemu na wyprowadzanemu
przez psa na spacer- o Sumińskiej ?Cudnym Człowieku ?wpadam sama w entuzjazm próbując o niej opowiedzieć- próbuję -ale ludzie teraz rzadko słuchają radia a jeszce rzadziej w niedzielę w południe.
utoczmy
MEDAL DLA DOROTY SUMIŃSKIEJ
MEDAL DLA EWY PODOLSKIEJ ZA PRAKTYCZNE PORADY I CIEPŁO
> też Pozdrawiam słuchaczy Toku !!!!!! od inforadia i starej trójki
zalogowałam się na forum po raz pierwszy
jestem słuchaczem tokfm jeszcze od inforadia. Cenię inteligentne słowa'na gorąco" to wielka siła tokfm. Czesto nie moge spac i slucham powtórek-na szczęście bez przerywników co 10 min. zgadzam się z krytyką dreczenia nas wiadomosciami identycznymi co 15 minut.. może gdyby te skrócone info nie bylyby tak agresywnie identyczne, tylko dokladalyby jakąś
wiadomość...Czesto sie nad tym zastanawiałam, kiedy w cudowny klimat rozmowy wpadało to zbyt głośne, inffo nic tak naprawde nie wnoszące do treści -oczywiście ten klimat nie zawsze jest dobry-tesknię za starą gwardią ?
ale nikt nie jest doskonały, dobrze, że
takie radio jest w eterze
?> ?niedzielne pogwarki Wojciechowskiego z > idiotkami typu "wróżka Gabi". ? !!!!!!!!!!Jestem co prawda "babą'ale też szlag mnie trafia, kiedy w nocy trafiam na powTórkę wróżenia........GŁUPOTOLOGIa STOSOWANA
DO PODOBNYCH W MYŚLENIU DO HUMPTY
Toczek w zlotach i upadkach razem z radiem
toczek21@gazeta.pl
jestem po raz pierwszy na forum i gubie sie w labiryncie, ale mam nadzieję, ze odezwiecie się ad vocem uwag humpty
do humpty -proszę o kontakt
Obserwuj wątek
    • Gość: toczek21@gazeta.pl MEDAL ZA"WIERZĘ W ZWIERZĘ"cd IP: 62.233.153.* 04.05.04, 07:24
      toczek21@gazeta.pl
      cd
      MEDAL ZA"WIERZĘ W ZWIERZĘ"
      Cd o Dorocie Sumińskiej
      Niestety, kiedy usiłuję opowiedzieć nie znającym radia tokfm o Sumińskiej
      Mam problemy bo
      1.radio nie ma swojej domeny www
      2. Program podolskiej w pzreszukiwarkach nie zgłasza się
      3.Zero informacji o Dorocie Sumińskiej w ramówce
      "Weekend dla ducha i dla ciała" - prowadzi Ewa Podolska
      poza opisem programu po kliknieciu na program ?czyli któryś tam poziom w drzewie www
      cytuję"Weekend dla ducha i dla ciała" - prowadzi Ewa Podolska
      13.05 - 14.00 - "Wierzę w zwierzę"
      Dwie godziny dla właścicieli czworonogów, a także dla miłośników tych "co latają, i pełzają". Jakie są zwyczaje zwierząt, jak z nimi postępować i jak się opiekować - o tym wszystkim mówi dr Dorota Sumińska - weterynarz. W drugiej godzinie gość odpowiada na pytania słuchaczy dotyczące ich podopiecznych.
      I tyle o Geniuszu radia jak mówi Humpty Dumpty
      I ma rację
      Dorota Sumińska to lokomotywa tokfm!!!!!!!
      Moja rodzina słucha z nabożeństwem w niedzielę
      Podczas jej audycji nikt się nie kłóci!!!!!!!!!!!
      Ta cudowna chwila jest dla mnie jak mruczenie kota mojego kapryśnego kota
      ?rzadka i krótka
      toczek21@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka