Dodaj do ulubionych

poziom..... czemu niski

IP: *.jmk.lodz.pl 17.08.01, 11:55
rzadko wpadam, jeszcze rzadziej cos zamieszczam ale lubie poczytac... lubilam,
bo to co sie dzieje ostatnio to jakis koszmar senny... chamstwo, prymitywizm i
skrajnie ubozuuuuuchne slownictwo;)(np. rozmowy o Zydach i ich miejscu w naszym
kraju, oceny osob mniej i bardziej publicznych zeby nie byc goloslowna...) nie
jestem zwolenniczka cenzury zewnetrznej ale moze by tak niektorzy wewnetrznie
sie ocenzurowali? tych, ktorych opinia moja nie dotyczy pozdrawiam:),tych,
ktorych dotyczy rowniez, tylko chlodno ;|
Obserwuj wątek
    • Gość: Vincent Re: poziom..... czemu niski IP: *.uczadzika.sse.pl 19.08.01, 17:36
      Dzień dobry Eviva,

nie wiem czy liczę między doticzymi czy nie, ale uważam że można rozmawiać o
      wszystkich tematach :0 Pozdrawiam.

Gość portalu: eviva napisał(a):

> rzadko wpadam, jeszcze rzadziej cos zamieszczam ale lubie poczytac... lubilam,
      > bo to co sie dzieje ostatnio to jakis koszmar senny... chamstwo, prymitywizm i
      > skrajnie ubozuuuuuchne slownictwo;)(np. rozmowy o Zydach i ich miejscu w naszym
      >
      > kraju, oceny osob mniej i bardziej publicznych zeby nie byc goloslowna...) nie
      > jestem zwolenniczka cenzury zewnetrznej ale moze by tak niektorzy wewnetrznie
      > sie ocenzurowali? tych, ktorych opinia moja nie dotyczy pozdrawiam:),tych,
      > ktorych dotyczy rowniez, tylko chlodno ;|

• Gość: eviva Re: poziom..... czemu niski IP: *.jmk.lodz.pl 22.08.01, 11:21
        Gość portalu: Vincent napisał(a):

> Dzień dobry Eviva,
        >
        > nie wiem czy liczę między doticzymi czy nie, ale uważam że można rozmawiać o
        > wszystkich tematach :0 Pozdrawiam.
        >
        > jasne:-) nie o treść mi chodzilo a o forme ale skoro sie czepiam to odpadam z
        forum... milego dnia
        > Gość portalu: eviva napisał(a):
        >
        > > rzadko wpadam, jeszcze rzadziej cos zamieszczam ale lubie poczytac... lubi
        > lam,
        > > bo to co sie dzieje ostatnio to jakis koszmar senny... chamstwo, prymitywi
        > zm i
        > > skrajnie ubozuuuuuchne slownictwo;)(np. rozmowy o Zydach i ich miejscu w n
        > aszym
        > >
        > > kraju, oceny osob mniej i bardziej publicznych zeby nie byc goloslowna...)
        > nie
        > > jestem zwolenniczka cenzury zewnetrznej ale moze by tak niektorzy wewnetrz
        > nie
        > > sie ocenzurowali? tych, ktorych opinia moja nie dotyczy pozdrawiam:),tych,
        >
        > > ktorych dotyczy rowniez, tylko chlodno ;|
        >

• Gość: kropka Re: poziom..... czemu niski IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 17:23
      Popieram w pełni. Proponuję Ci FORUM w Łodzi. Tam jest sporo fajnych dyskusji z
      fajnymi ludźmi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka