Dodaj do ulubionych

bajm płaci

06.07.04, 23:34
bajm chyba płaci Zetce za nadawanie ich, bo to niemożliwe żeby radio
ogólnopolskie nadawało kilkanaście razy dziennie piosenki jednego zespołu-
tak po prostu.....nie wierzę w to!!!Zetka tak mi obrzydziła bajm (i siebie),
ŻE JUŻ JEJ NIE SŁUCHAM.znalazłam inną stację.a płyty bajmu które miałam -
oddałam siostrze.
Obserwuj wątek
    • edgar92 Re: bajm płaci 08.07.04, 11:55
      Bzdetka to właśnie taki Bajm. Jedno warte drugiego. Grupa docelowa tej
      syfiastej rozgłośni to statystyczny polski pozbawiony gustu wtórny analfabeta.
    • Gość: Farfocel Re: bajm płaci IP: *.chello.pl 08.07.04, 19:43
      Nie. Oni dzwonią do pani Ździsi, puszczją jej "Mysi i słowa by znowu budować" -
      i się pytają czy jej się podoba. A ona mówi, że jej się podoba. No to oni to
      puszczają. A potem wychodzi na to, że puścili, zadzwoniono do pana Kazika, pan
      Kazik powiedział, że słucha - a oni pomyśleli: Pani Ździsi się podoba, pan
      Kazik słucha - no to i Pani Wiesia, Pani Jadzia, pan Czesio i pan Franciszek
      też słuchają. I na pewno im się podoba Bajm.
    • Gość: argen Re: bajm płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:52
      Mam dość Kozidrak! Wszędzie jej pełno. A Zetce chyba faktycznie płaci - jak
      tylko ich włączę, słyszę "kocham cię, uciekają myśli złe" albo "tak jak noc po
      ciężkim dniu". Pewnie zdominuje też 5 najbliższych festiwali w Opolu. Kiedyś
      lubiłem Bajm (piosenka "Szklanka wody"), ale teraz jak słyszę Beatę to dostaję
      tak zwanego zajoba.
    • Gość: Włodek Krzaczasty Re: bajm płaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 22:57
      W RMF jest tak samo wg zasady, że dzień bez Bajmu jest dniem straconym.
      "Wiosna w Paryżu" 3-4 razy dziennie zgodnie z rotacją 6-8 godzinową (a propos -
      RMF niedawno zmienił interwały. Wcześniej było tak, że aktualne hity z
      playlisty szły regularnie co 7 godzin, a teraz zmodyfikowano interwały na 6-8
      godzin), a do tego jeszcze każdego dnia od 1 do 3 innych hitów Bajmu.
      • Gość: argen Re: bajm płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 09:13
        Na przykład "Biała armia". Za tantiemy z tytułu grania tego kawałka w RMF Bajm
        mógłby kupić nowy helikopter;)
        • Gość: sss Re: bajm płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 11:56
          Bajm, jako Bajm nie ma pewnie nic do gadania. Dogaduje się firma fonograficzna
          ze spółką Eurozet. Efektem są moje permanentne mdłości od szklanki wody (nie
          wszędzie, gdzie jestem, da się wyłączyć ten szajs).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka